Origami 2008
عضو تحریریه
کلا کارشون درسته ،ولی خالق کلی این اثر گلیگانه . فصل های قبلشم عالی بود . ببینیم قسمت اخرش چی میشهبه نظرم مغز متفکر در بهبود بتر کال سال در فصل پنجم، پیتر گولد باشه نه وینس. وینس بخاطر تداخل ساخت فصل پنجم و ال کامینو، تنها یک اپیزود کارگردانی کرد (بگ من) که اونم همزمان با ال کامینو انجام داده. تو نگارش هیچ قسمت از فیلم نامه های این فصل نقش نداشته. توماس سانچز بیشتر فیلم نامه را با سرپرستگی گولد نوشته که کارش تا الان بی نظیر بوده.
به نظرم مغز متفکر در بهبود بتر کال سال در فصل پنجم، پیتر گولد باشه نه وینس. وینس بخاطر تداخل ساخت فصل پنجم و ال کامینو، تنها یک اپیزود کارگردانی کرد (بگ من) که اونم همزمان با ال کامینو انجام داده. تو نگارش هیچ قسمت از فیلم نامه های این فصل نقش نداشته. توماس سانچز بیشتر فیلم نامه را با سرپرستگی گولد نوشته که کارش تا الان بی نظیر بوده.تا این لحظه فصل پنجم Better Call Saul به یکی از بهترین فصل های تاریخ تلویزیون تبدیل شده .
واقعا وینس گیلیگان نابغست
Hulu دستور ساخت 2 فصل از انیمیشن Solar Opposites رو به «جاستین رویلند» داد. در این انیمیشن هم رویلند مثل «ریک و مورتی» هم تهیهکنندهست، هم نویسنده؛ صداگذاری دو تا از شخصیتها رو هم بر عهده داره. قراره 2 فصل 8 قسمتی داشته باشه و از سال 2020 شروع به پخش کنه. اولین همکاری انیمیشنی بین 20th Century Fox Television و Hulu هم هست.
Solar Opposites سریال جدید سازندگان Rick & Morty - تاریخ انتشار 8 مه
بطور رسمی اعلام شده که سریال Justice League Dark، برای سرویس استریم HBO Max در دست ساخت است؛ جی جی آبرامز تهیهکنندگی این سریال را بر عهده دارد.
در مورد کنستانتین شایعه شده که مثل سریالش باز هم شاهد نقش آفرینی مت رایان در قامت جان کنستانتین خواهیم بود.بطور رسمی اعلام شده که سریال Justice League Dark، برای سرویس استریم HBO Max در دست ساخت است؛ جی جی آبرامز تهیهکنندگی این سریال را بر عهده دارد.
در مورد کنستانتین شایعه شده که مثل سریالش باز هم شاهد نقش آفرینی مت رایان در قامت جان کنستانتین خواهیم بود.
اون کنسل نشده بود مگه ؟امیدوارم یه اثر مشتی ای در بیاد این Justice League Dark (چون از تمامی اعضاشون خوشم میاد.) چند ساله میخوان فیلمشو بسازن و الان رفتن سراغ سریالش! احتمالا دیگه قضیه فیلمشم فکر کنم کنسل شه!؟