اون کنسل نشده بود مگه ؟
بطور رسمی اعلام نکردن.
یه صحبت هایی هم بود که اگه با سرویس استریم دی سی یونیورس به توافق برسن سوامپ تینگ رو هم تو این سریال میبینیم.
امیدوارم همین طوره باشه؛ اتمسفر خفنی داشت فصل اول سریال Swamp Thing
اون کنسل نشده بود مگه ؟
یه صحبت هایی هم بود که اگه با سرویس استریم دی سی یونیورس به توافق برسن سوامپ تینگ رو هم تو این سریال میبینیم.
فرینج رو بهش پیشنهاد میدادی...من به نظرم همون فصل یک کفایت میکنه
فصل دوم رو شروع کنی از همون قسمت اول متوجه فاجعه بودن قضیه میشی
FF رو هم ندیدم من چون بعد یک فصل یا دو فصل کنسل شد.
میدونم قدیمیه و احتمالا دیدی ولی اگه یک درصد LOST رو ندیدی بشین ببین (حداقل سه چهار فصل اولش وحشتناک خوبه) بخاطر سای فای و میستری که گفتی
یک سوال در مورد ماندالورین
این بیبی یودا بچه یودا هست؟
برای اینکه متوجه فاجعه بودنش بشم نیازی به شروع فصل دوم نبود، تو همون فصل اول مخصوصا نیمه دومش اتفاقاتی که روی اعصاب بره کم نداشت! ولی همچنان ادامش دادم و الان قسمت ششم فصل دوم هستم و تنها دلیل این کارم اینه که بشدت علاقه دارم روی موضوعات ابرقهرمانی و اینها...من به نظرم همون فصل یک کفایت میکنه
فصل دوم رو شروع کنی از همون قسمت اول متوجه فاجعه بودن قضیه میشی
تا هر موقع پول بتونن در بیارن ادامه اش میدن طبیعیتاعه همین الان فهمیدم واکینگ دد خدابیامرز قسمت آخرش قرار بوده پخش شه میخوره به کرونا کسی اینجا هست دنبال کرده باشه ... من از 8 دیگه ادامه ندادم.
کلا چند فصل قراره بسازن ؟
نیمه دوم فصل اول هیولا میشه تازه اولشیاین Harley Quinn چرا انقدر محشره؟! یعنی در حدی تولید همچین چیزی برام عجیبه که هی میخوام به خودم یه سیلی بزنم و ببینم خوابم یا بیدار!
توی روزگاری که کمپانیهای مختلف الکی بیش از حد در مورد شخصیتهاشون وسواس دارن، این سریال اومده رسماً گند زده به هیکل کلی از شخصیتهای مثبت و منفی دنیای DC، اون هم با یه طنز فوقالعاده که آدم رو به شدت میخندونه! درجه سنی هم حسابی بالاست و خشونت در اوج.
فعلاً ۵ قسمت ازش دیدم و صبر و تحمل ندارم برای دیدن بقیه قسمتها و امیدوارم همینطور کیفیتش عالی جلو بره. واقعاً دمشون گرم! اگه کسی اندک علاقهای به دنیای بتمن داره، در تماشای این سریال انیمیشن شک نکنه و زودتر بره سراغش.
ایول!نیمه دوم فصل اول هیولا میشه تازه اولشی
من که چرب شده دیدم
گنگ بی نهایت بدبخت بیچاره و خیلی دوست داشتنی داره هارلی کویین آدم اونجاش میسوزه کینگ شارک شده پیغمبر جدیدم
فقط Bane، با اختلاف بهترین کاراکتر سریاله فصل دوم تازه قویتر و بهتر از فصل اولهایول!
این کینگ شارک عالیه! از خود شخصیتش تا مدل لهجه و صحبت کردنش محشره!
در مورد بین، صدای این بنده خدا که یه جورایی شوخی با نوع صداش توی The Dark Knight Rises هست نابودم کرد! یعنی از این قشنگتر نمیشد این شخصیت رو توی انیمیشن جا داد!فقط Bane، با اختلاف بهترین کاراکتر سریاله فصل دوم تازه قویتر و بهتر از فصل اوله
یعنی با تمام مقدسات دنیای بتمن شوخی کردن ولی آدم ذرهای احساس بد نداره واقعا خیلی خوبه و از معدود سریالایی هست که دارم هفتگی پیگیری میکنم
آقا بشین ببین که واقعاً چیز خفنیه!شت
پس هر طور شده که باید استارت دیدن هارلی کویین رو بزنیم.
از اون زمانی که سریال عرضه شده بود دانلودش کردم، اما نشد شروع به دیدنش کنم.