TV Center

عجب. حق داری. نمیدونستم. من فقط دیدم فصب دومش رو توی Netflix تازه گذاشتن فکر نکردم اینقدر قدیمی شده باشه.
ازون موقعی که ازین سریال گفتی، تمام فیلم ها و سریال هایی که در دست تماشا داشتم رو به حالت تعلیق درآوردم و یکسره مشغول تماشاش هستم!
بنظر من واسه اونایی که خیلی نسبت به پلات هول و این ها وسواس ندارن میتونه سریال خوبی باشه.
واسه من که بشدت اعتیاد آور بوده! من رو یمقداری یاد "لاست" میندازه.
فقط همین قضیه کنسل شدنش یمقدار جای تردید باقی گزاشته منتها الان که جست و جو کردم دیدم با این که قرار بوده کنسل بشه،میخواستن دوتا قسمت پایانی براش درنظر بگیرن، خب با توجه با تایم خبر مطمئن نبودم اون دوتا قسمت ساخته شده باشن یا نه تا اینکه وقتی به اسم اپیزودهای این سریال توجه کردم دیدم دوتا قسمت آخرش با این نام ها وجود داره:
The Miracle of Christmas پارت یک و پارت دو.
به احتمال زیاد تو همین دو قسمت سر و تهش رو هم آوردن.

آخرین ویرایش:
اخطار به کاربر به دلیل عدم رعایت قوانین اسپولر تاپیک سریال
دوستان من پارسال dark رو دیدم و الان دقیق دقیق یادم نیست ولی یه سوال سایت سینما پرسیدم جوابشو نگرفتم

اون قسمت اونی که ماشین زمان رو ساخته(همون پیرمرد ساعت ساز) به جوناس میان سال میگه که هر کاری کنیم باز نمیتونیم اتفاقات گذشته و آینده رو تغییر بدیم پس چطور یه جا کلودیای پیرزن به جوناس جوون میگه که نباید میکل رو برگردونی دنیای بدون تو بدتره؟؟؟(اگه من بد فهمیدم لطفا توضیح بدید ممنون)

این money heist چطوره وضعیتش؟
کلا سریال بدی نیست، واسه سرگرم شدن خیلی خوبه.
پارت اولش واقعا خوبه و پارت 2 و 3 هم با این که یه کم میزنن جاده خاکی بازم دیدنشون حال میده. ولی 4 که تازه اومده متاسفانه بدجوری خراب کرده (از نظر من) و تنها پارتیه که با خیال راحت بهش میگم ضعیف.

فصل یک و دو رو حتما ببین ، فکر نمیکنم پشیمون بشی.
در مجموع چاله چوله داره ولی قشنگه.
کلا سریال بدی نیست، واسه سرگرم شدن خیلی خوبه.
پارت اولش واقعا خوبه و پارت 2 و 3 هم با این که یه کم میزنن جاده خاکی بازم دیدنشون حال میده. ولی 4 که تازه اومده متاسفانه بدجوری خراب کرده (از نظر من) و تنها پارتیه که با خیال راحت بهش میگم ضعیف.
بدیش اینه که توی فصل 4 ماجرای سرقت دوم رو جمع نکرد ، داره کش دار میشه. در صورتی که سرقت اول تو فصل دو به یه جمع بندی رسید و تموم شد.
و اینکه اون بنده خدا سرنگهبانه تو اپیزود 5 و 6 عین ترمیناتور بود، و ماجرای گروگان کشی نایروبی هم یه خورده با منطق جور درنمیومد.نویسنده قانع نمیکنه آدم رو که نمیشد جلوی این طرف رو گرفت.

بدیش اینه که توی فصل 4 ماجرای سرقت دوم رو جمع نکرد ، داره کش دار میشه. در صورتی که سرقت اول تو فصل دو به یه جمع بندی رسید و تموم شد.
و اینکه اون بنده خدا سرنگهبانه تو اپیزود 5 و 6 عین ترمیناتور بود، و ماجرای گروگان کشی نایروبی هم یه خورده با منطق جور درنمیومد.نویسنده قانع نمیکنه آدم رو که نمیشد جلوی این طرف رو گرفت.

اون لحظه‌ای که تو یه راهرو از 6 طرف بهش تیراندازی میکردن و طرف هیچیش نشد فهمیدم سریال زده جاده خاکی. وقتی برای بار دوم هم این اتفاق افتاد دیگه فاتحه فصل واسم خونده شد. :|
کل پارت هم که filler به نظر میومد. تا دو قسمت آخر انگار داستان اصلا جلو نمی‌رفت.

ماهم Timeless رو تموم کردیم.
صرف نظر از تمام ایراداتی که داشت سریال نسبتا خوبی بود.بخصوص بازیگرا نقششون رو خوب بازی کرده بودن.واسه کسایی که موضوع تایم تراول رو دوس دارن میتونه جذاب باشه.

سریال بشدت شعاری بود! فصل دوم دیگه این پروپاگانداشون رو سعی کردن تو حلق مخاطب کنن!
پکیج کاملی هم بود: فمینیسم، همنجسگرایی! ، بلک لایوز متر...ما خوبیم بقیه بد!
یه سوال خیلی عجیبی برام پیش اومد سر قضیه مامور کریستوفر این بود که وقتی جیا و لوسی رفتن به گذشته تا ازدواج(!) مامور کریستوفر با زنش رو نجات بدن اصرار عجیبی داشتن به اینکه اگه کریستوفر به اون زنه نرسه بچه هاشون دیگه وجود نخواند داشت! مگه یک زن میتونه یه زن دیگه رو باردار کنه؟
درهرصورت اون بچه ها حاصل رابطه یک زن و یک مرد بودن، ربطی به ازدواج این دوتا زن نداشتن!

• Like
Reactions: saeed_sg
واقعا هوشمندی ترین راه در ایام قرنطینه این است که بری به سراغ سریال های برتر عصر طلایی تلویزیون که سالها به دلیل کمبود وقت نتونستی تماشاش کنی؛ به نظرم اگه اینارو نگاه کنی دلیلی برای دیدن بقیه آثار دیگه نداری:

The Wire
Sopranos
Mad Men (دارم نگاهش میکنم. فصل سومشم.)
Breaking Bad
Low Winter Sun (نصف ریویوهای ضعیف ماله قسمت اولشه، از قسمت سوم به بعد ریت میره بالا کنسل شده ولی پایان بندیش باز نیست و خیلی هم هوشمندانه است!)
Fleabag
The Killing
Twin Peaks
The Office (UK
Extras
Person of Interest (واقعا میچسبه برای این روزها)
24
The Shield (از اونایی که باید کلی به دستم برسه، اونم مفتی از یه نفر!)
Justified ( اینم مثل بالایی!)
The Newsroom
Louie
Bloodline (فصل اول و دوم غنیمت داره ببینیش!)
Six Feet Under

یه مزیتی که این سریال و سریال های مشابه داره اینه که شخصیت های محدود و اهداف مشخصی داره!
یه عده هستن که میرن دزدی، یه عده دیگه هستن که پلیسن افتادن دنبال اینا.
دیگه لازم نیست مثل westworld و یا Dark معادله چندوجهی حل کنی واسه اینکه بدونی این یارو کی هست و میخواد چکار کنه :|

• Like
Reactions: masoud101

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or