TV Center

تیزر دراکولای شبکه BBC دست پخت سازندگان شرلوک :-t :

$-)$-)$-)

پسر خیلی خوف بود.:-tخوشحالم می بینم سریال های ترسناک داره زیاد میشه؛ اونم از نوع پشم ریزونش:x:D

مدت ها بود که Fringe رو زیر نظر داشتم ولی وقتی دیدم نوع ژانر رو زدن ترسناک، سراغش نرفتم تا اینکه اینجا دوست عزیز Sunderland گفتن که اصلا ترسناک نیست...
شروع کردم دیدنش رو و انصافا بعضی صحنه ها قالب تهی کردم:D
فیلم ترسناک که آدم میبینه قبل جامپ اسکیر، موسیقی یه شیب صعودی میگیره و آدم میفهمه اونجارو باید اسکیپ زد ولی فرینج تو چندجا منو غافلگیر کرد :|

گول خوردی >:)>:)>:)

ولی جدا از شوخی اگه به نظرت ترسناک بوده، به نظر من دور سریال های مثل The Haunting of Hill House و یا Marianne (مخصوصا این یکی :D) یه وقت نری. :D وایسا به بار دیگه ببینمش، دیدمش، نه بابا ترسناک نیست اصلا فرینج:D

===============================================

همچنان خبری از زیرنویس اپیزود دوم Watchmen نیست. :|
:((

• Like
Reactions: Evil and mahdi-xbox
خیلی خوب بود، ببینم وقتی تمومش کردی مثل من بغض میکنی یا نه :D
:-< کلا از وقتی فصل 5 رو شروع کردم ناراحت بودم :( خیلی زود جمعش کردن . الانم قسمت آخر رو دیدم دیگه کلا اعصاب ندارم:((:)
یه سوال در موردن آخر داستان:
من اشتباه متوجه شدم؟!!!" ماشین" از ماهواره برگشت زمین یا ... ؟

پ ن: الان دیگه فردای دیروزه (برگرفته از جملات خیابانی) و من هنوز تو غم قسمتهای آخر موندم:(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mansour2023
:-< کلا از وقتی فصل 5 رو شروع کردم ناراحت بودم :( خیلی زود جمعش کردن . الانم قسمت آخر رو دیدم دیگه کلا اعصاب ندارم:((:)
یه سوال در موردن آخر داستان:
من اشتباه متوجه شدم؟!!!" ماشین" از ماهواره برگشت زمین یا ... ؟

پ ن: الان دیگه فردای دیروزه (برگرفته از جملات خیابانی) و من هنوز تو غم قسمتهای آخر موندم:(
بله. نسخه کد های هسته ماشین رو که با فرسنمده جان ارسال کرد ، تونست Samaritan رو شکست بده ( فینچ بش گفت تو هیچ کدوم از شبیه سازیا نتوستی شکستش بدی و ماشین اونجا بش میگه من راهی جز شکست دادنش ندارم ) . بعدش هم که نسخه پشتیبانشDuplicate شده اش که ظاهرا هم از نظر قدرت دسترسی ازاد هست به همون پایگاه توی مترو آپلود میشه...!!!

سریال The sinner چطوره ؟ فصل اولش
بد نیست جدی قابل دیدنه :دی فصل اولش پرداخت خوبی به موضوع داره و بهت حس شک برانگیز بودن به پرونده میده ولی آخرش سوال هارو پاسخ میده به خوبی
بعدش هم فصل اول با دوم جدا هست مثل فارگو و داستان فرق میکنه ولی ادامه زندگی شخصیت اصلی سریاله ( کاراگاهه که اسمشو یادم نمیاد) که داستان دیگه براش پیش میاد
که اشاراتی هم به فصل اول میشه . فصل سوم ندیدم نظری دربارش نمیتونم بدم :دی اینا همش نظرات من بود فقط

بد نیست جدی قابل دیدنه :D فصل اولش پرداخت خوبی به موضوع داره و بهت حس شک برانگیز بودن به پرونده میده ولی آخرش سوال هارو پاسخ میده به خوبی
بعدش هم فصل اول با دوم جدا هست مثل فارگو و داستان فرق میکنه ولی ادامه زندگی شخصیت اصلی سریاله ( کاراگاهه که اسمشو یادم نمیاد) که داستان دیگه براش پیش میاد
که اشاراتی هم به فصل اول میشه . فصل سوم ندیدم نظری دربارش نمیتونم بدم :D اینا همش نظرات من بود فقط
عه :دی حالت کارآگاهیش چطوریه؟ مثل سریالای معمول fargo,true detective عه؟
چون دارم دسته بندی میکنم سریالا رو اگر از mindhunter و stranger things جذاب تر هست اول اینو ببینم :دی
میدونم سبکشون یکی نیست
کلا گفتم:دی

• Like
Reactions: jack daw
عه :D حالت کارآگاهیش چطوریه؟ مثل سریالای معمول fargo,true detective عه؟
چون دارم دسته بندی میکنم سریالا رو اگر از mindhunter و stranger things جذاب تر هست اول اینو ببینم :D
میدونم سبکشون یکی نیست
کلا گفتم:D
فصل اولش بیشتر شبیه american crime story و O.J Simpson هست بخوام مثال بزنم
سواد کافی ندارم بخوام اسم بزارم رو نوع سبک کاراگاهیش ولی طرف یه پیرمرد به فاک رفته ای هست که شواهد پرونده قانع کننده نیست براش و کلی سوال داره:دی
ولی فصل دومش پرونده مورد اعتقاد و ایمان ها اینجور مسایل یه فرقه ای هست که حالت ترودتکتیو استایل داره روندش و حتی میتونی هانیبال هم توش پیدا کنی اندکی

مسلما اندازه مایند هانتر جذاب نیست حالا برای من اینطوری بود صرفا شاید تو جذاب تر باشه ولی پیشنهادم اینه وقتی که لش کردی بشینی ببینی :دی

شاهکار دانته آلیگیری یعنی دوزخ دانته قرار است تبدیل به سریال شود؛ طبق گزارش‌های منتشر شده Deadline، شبکه Freeform در حال ساخت سریال دوزخ دانته است که داستان آن در زمان حال و در شهر لس‌آنجلس اتفاق می افتد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or