Radiance
کاربر سایت
به نظر من 12 13 فصل اول مخوصا از سیزن 5 تا 11 سریال عالیه.فصل 5 واقعا اوج سریاله و هر اپیزودش اندازه 10 تا فیلم کمدی میخندونه آدم رو ولی باید یک شناختی از شخصیت ها داشته باشی والا خیلی لذت نمیبری ازش و حرومش میکنی.من پیشنهاد میکنم فیلم سینماییش رو اول ببینی و از فصل 4 هم چند اپیزود ببینی و بری جلو.من خودم اومدم همینجور شروع کنم ولی انقدر خوشم اومد که نشستم از فصل اول نگاه کردم.دوستان می خواهم south park رو شروع کنم باید از فصل اول نگاه کنم یا نه از چند فصل آخر... کلا پیشنهاد میکنین چجوری و یا از فصل چند ببینم؟؟؟
از فصل 15 به اینور هم چند تا اپیزود خوب کلا ساختن که همونم نبینی چیز خاصی از دستت نمیره.
میدونم چی میگی ولی انصافا فصل های جدید انقدر چرت و پرت شدن که واقعا ارزش دیدن ندارن ،مخصوصا برای کسایی که میخوان جدید شروع کنن.اونجوری که قبلا بود نمیتونن به مسائل روز بپردازن.دو اپیزود آخر بد نبود ولی اونا هم جلوی فصول قبل باید برن بوق بزنن.کلا مت و تری سنشون رفته بالا دغدغه هاشون عوض شده.دیگه اون افکار بچه گونه و فان قدیم رو ندارن.واسه همینه که کل تمرکز سریال اومده رو امثال مدیر پیسی مدرسه و رندی و کارتمن و ... ولی شخصیت های فان قدیمی مثل کنی فراموش شدن.رندی شخصیت خوبی بود ولی ته تهش فصلی یک اپیزود خودش رو مینداخت وسط داستان بچه ها و اتفاقایی خنده داری میفتاد سر بچه بازیاش.(مثل همون اپیزود وارکرفت) ولی الان چی؟رسما شده شخصیت اصلی.نگاه بصورت کلی فرمت سریالهایی مثل South Park اینه که به مسائل روز میپردازن و دست مایه شوخی قرار میدن، حالا تو ببین تاریخ پخش اولین قسمت کی بوده و چقدر اتفاقای مختلف تو این بازه بزرگ رخ داده که اکثرش هم حول محور آمریکا و جامعه اش هست، حالا نمیگم همه و کل سریال اینطوره و مطمئنا فصلهای اول خیلی بهتر از فصلهای اخیر هستن و دیدنشون واجبه اما خب مثلا چند قسمت درباره فراگیر شدن و اعتیاد به Warcraft هست مثلا که الان شاید یکم بی مورد به نظر برسه اما برای خودش جزو بهترین اپیزودهای تلویزیونه.
اینجوریه خلاصه ولی بصورت کلی پیشنهاد میدم ببینی فصلهای قدیمی سریال شاهکار و عالین.
یک تغییر منفی دیگه سریال هم اینه که دیگه مثل قدیم اتفاقات روز به شکل بچه گونه تو سریال پیش نمیاد.همه جا پای آدم بزرگ ها باز شده به داستان.ته تهش دیگه کارتمنه که اونم جدیدا انگار یک مرد 40 ساله ست تو بدن بچه 9 ساله.در صورتی که قدیم همین بچه ها بودن که میرفتن افغانستان وسط جنگ با بن لادن،وارد مافیا میشدن ، یا یکیشون دنبال کارای + هجده سال میفتاد و ....