K I 1 1 E R
ناظم انجمن
سلام.زیرنویس نداره سریالش؟Looking for Alaska رو تموم کردم با این که میخواستم حداقل یک هفته طولش بدم بازم سریع تموم شد اینقد جذاب بود
سریال بنظرم شباهتای زیادی به 13RW داره، از موضوع داستان و دیدی که نقش اصلی به شخصیت مورد نظر داستان داره تا یک سری اتفاقات که میوفته قشنگ آدمو یاد 13RW میندازه که خب با توجه به اینکه Looking for Alaska کتابش قدیمی تره و سریال هم تقریبا خط به خط کتاب هست نمیشه گفت اسکی رفتن و ...
اگه بخوام مقایسه کنم داستانه اون تو سطح بالاتری قرار داشت اما توی پردازش شخصیتا اینو خیلی بالاتر میدونم، تقریبا رو همه کاراکترا خوب کار شده و کلا رفتارشون نسبت به اتفاقات داستان خیلی قابل باور تر هست، همینطور کست قوی مخصوصا بازیگر Colonel و Alaska که عاشقشون شدمدر کل اگه بیشتر از اون لذت برده باشم به هیچ وجه کمتر نبردم (البته با توجه به اینکه فقط سیزن اول اون قوی بود و بقیش در بهترین حالت متوسط بود خیلی راحت میشه اینو به اون ترجیح داد)
در کل دوستانی که به این فاز سریالا علاقه مند هستن به هیچ وجه از دست ندین.
سلامسلام.زیرنویس نداره سریالش؟
من هرچی گشتم پیدا نکردم
شب خوابم نمیبره مسلماتیزر دراکولای شبکه BBC دست پخت سازندگان شرلوک:
![]()
خودش یهودیه و زنش کاتولیک، پس آره فکر کنم آدم معتقدی باشهجی جی ابرامز آدم معتقدیه؟ چون من ندیدم تو سریال های فرینج و لاست که خبری از همجنس بازی بوده باشه تا جایی که یادم میاد.تو همین فرینج هم بنظرم چندجا اومده از خدا دفاع کرده...
.................
سریال The IT-Crowd رو اگه نبینید عمرتون برفناستمن فیلم رجب رو واسه اولین بار که دیدم خیلی خندیدم ولی واسه بار دوم سوم دیگه مزش پرید ولی همین آی تی کراود بعضی جاهاش رو برا بار چندم میدیدم ولی هربار از دفعه قبلی بیشتر میخندم!اصلن عجیبه!
کار دیگه نویسندش گراهام لینهان یعنی Black Books رو دو قسمتش رو دیدم ولی فارغ از یه لبخند ساده!
مثلا اینجوری:
فلانی: من دیروز رفتم باغ وحش...(صدای قهقهه تماشاگران)![]()
من دارم فصل دومش رو میبینم نسبت به فصل اول ضعیفتره ولی باز قابل تحمل هست. خوبیش اینه که جزیات بیشتری از داستان مشخص میشه.سلام
دوستان فصل سوم سریال 13 reason why رو میبینید یا نه ؟
نظری ندارین؟![]()
خیلی خوب بود، ببینم وقتی تمومش کردی مثل من بغض میکنی یا نهچرا این سریال person of interest تو فصل آخر عجله داره که تموم بشه؟
یه چندوقت خوب عصرا سرگرم بودیم. تقریبا 2 قسمت دیگه مونده تا تمومش کنم و ازین موضوع ناراحتم. شخصیتهاش رو دوست داشتم