علاوه بر fringe که دوستان گفتن یکی از معروف ترین سریال های این سبکی که اصلا تا شما توضیح دادی که داستان تو چه مایه هایی باید باشه ذهن من رفت سمتش هم هستدوستان سریال <عامل ناشناخته> یادتونه که تو شبکه سه پخش میکرد؟
میخواستم بپرسم سریالی تو اون سبک هست؟ مثلا کاراگاهی چیزی باشن برن دنبال عامل ناشناخته ای عجیبی چیزی(مستند نباشه)
سریال جدید؟!View attachment 119282
سریال جدید و لایو اکشن crisis on infinite earths
ا نمیدونستم درستش کردمسریال جدید؟!
کراس اوور امسال سریال های arrowverse هست.
کلی بازیگر و کاراکتر مهمان دیگه هم داره ، از سوپرمن سریال اسمالویل بگیر تا لوسیفر و کاراکتر های سریال تایتان ها.
دروددرود دوستان
کسی میتونه لینک دانلود سریال you رو برام ارسال کنه؟ رسما ریشه دانلود سریالها مخصوصا این مدلی ها خشک شده
دوستان لینک 1080برای فصل دو و سه expanseمیخواستم...ممنون
لینک داری؟ایها الناس!!!
واچمن که فردا میاد! گوش به زنگ باشین! ترکونده!!!
---------------------------------------
ولی نکته مهم اینه:
عاقا امروز صبح همه قسمتاش رلیز شده. و بدویین برین دانلود!!! منم تا دیدم گذاشتم دانلود شه پشت سر هم ببینم. مورد انتظار ترین سریال امسال بود قطعا برام!!! نمیدونین سر خوندن کتابش چه خاطراتی دارم و چه اشک ها که ریخته شد
مخصوصا تو احمد @LiFE iS 5TrAnG3 که کارای تین ایجری قوی دوست داری! از دست نده (البته هنوز ندیدم ولی قاعدتا خوب شده)
برای LFA ؟ تو گوگل سرچ کن چنتا سایت میاره.لین
لینک داری؟
نگاه بصورت کلی فرمت سریالهایی مثل South Park اینه که به مسائل روز میپردازن و دست مایه شوخی قرار میدن، حالا تو ببین تاریخ پخش اولین قسمت کی بوده و چقدر اتفاقای مختلف تو این بازه بزرگ رخ داده که اکثرش هم حول محور آمریکا و جامعه اش هست، حالا نمیگم همه و کل سریال اینطوره و مطمئنا فصلهای اول خیلی بهتر از فصلهای اخیر هستن و دیدنشون واجبه اما خب مثلا چند قسمت درباره فراگیر شدن و اعتیاد به Warcraft هست مثلا که الان شاید یکم بی مورد به نظر برسه اما برای خودش جزو بهترین اپیزودهای تلویزیونه.دوستان می خواهم south park رو شروع کنم باید از فصل اول نگاه کنم یا نه از چند فصل آخر... کلا پیشنهاد میکنین چجوری و یا از فصل چند ببینم؟؟؟