TV Center

جدیدترین تریلر سریال ویچر منتشر شد :

تاریخ انتشار سریال : 20 دسامبر

====================

هووووووووووووووف .......

شدت هایپ سقف خونمون رو منفجر کرد. :x:-t

خیلی خوف بود لعنتی

امیدوارم موفق بشه (چون نتفلیکس نیاز داره:D)

:x:x:x8->8->8->:((:((:((

پنج نوامبر!!! فووک! پنج روز دیگه!! عاقا من واقعا از دست رفتم :دی

------------------------------------------------------
ویچر چقدر خوبه 8-> اگه فیلمنامه درسدرمونی داشته باشه بنظرم خیلی خوب بترکونه...

دلم به حال کسایی که نمیتونن با سریال ویچر ارتباط برقرار کنن میسوزه.
واسه یکی تریلرو تو تلگرام فرستادم گفت این چه مزخرفیه;)) گفتم داداش صد تای گیم او ترونز میارزه:دی

مثل اینکه بازخورد ها تو پخش قسمت پایلوت خوب نبوده و سهام دارها از شرایط راضی نبودند
چطور سهامدارهای اسکول از فصل 8 راضی بودن :Confused: یعنی از اونم داغون تر بوده؟
البه گویا سریال درباره خاندان ننه اژدها تایید شده و قراره فصل اول 10 قسمتی باشه ولی نمیدونم خبرش اومده یا نه

دلم به حال کسایی که نمیتونن با سریال ویچر ارتباط برقرار کنن میسوزه.
واسه یکی تریلرو تو تلگرام فرستادم گفت این چه مزخرفیه;)) گفتم داداش صد تای گیم او ترونز میارزه:D
خودش مشکلی نداره مشکل بازیگران که افتضاحن و از عمد اینطوری انتخاب شدن! :| یعنی بجز گرالت و سیری مفت نمی ارزن بقیشون!

• Like
Reactions: soltanmasoud
سریال هنوز نیومده نسخش و با ۲ تا تریلر پیچیدی؟:D
تریلر که عالیه ولی برو یه نگاه به کرکترها بنداز ببین چه شکلین بعد بازیگرای فیلم نگاه کن ببین چه شکلین! :| طبق گفته سازنده این سریال براساس رمان ولی بازیگرها اصلا از نظر ظاهری هیچ شباهتی ندارن! ینفر شبیه مرغ تریس هندی یکی از شخصیت ها بود که اسمش یادم نمیاد سیاه پوست کردنش خب که چی؟! اصلا سیاه پوست تو اروپای قدیم چیکار میکرد؟ باز نگید نژاد پرست بلا بلا بلا :-@ جواب این سوال من بدید؟ :D گندش در آوردن اون نویسنده رمان هاشم که فقط دنبال پوله از بازی بهش هیچی نریسیده الان گفته بازیا چرتن نه عزیزم این گندی که فیلم سازا دارن به رمانت میزنن چرته برو جلو اونا رو بگیر :|

تریلر که عالیه ولی برو یه نگاه به کرکترها بنداز ببین چه شکلین بعد بازیگرای فیلم نگاه کن ببین چه شکلین! :| طبق گفته سازنده این سریال براساس رمان ولی بازیگرها اصلا از نظر ظاهری هیچ شباهتی ندارن! ینفر شبیه مرغ تریس هندی یکی از شخصیت ها بود که اسمش یادم نمیاد سیاه پوست کردنش خب که چی؟! اصلا سیاه پوست تو اروپای قدیم چیکار میکرد؟ باز نگید نژاد پرست بلا بلا بلا :-@ جواب این سوال من بدید؟ :D گندش در آوردن اون نویسنده رمان هاشم که فقط دنبال پوله از بازی بهش هیچی نریسیده الان گفته بازیا چرتن نه عزیزم این گندی که فیلم سازا دارن به رمانت میزنن چرته برو جلو اونا رو بگیر :|

اهم... :-"
اول اینکه دنیای ویچر خیالی هست و کلا توی یه سیاره دیگه هستش...

دوم، جا داره یادآوری کنم از نظر "سفید پوست" های غربی، شما brown و خیلی وقت ها "عرب" شناخته میشی پس سنگشون رو به سینه نزن :-":-":-"

اهم... :-"
اول اینکه دنیای ویچر خیالی هست و کلا توی یه سیاره دیگه هستش...

دوم، جا داره یادآوری کنم از نظر "سفید پوست" های غربی، شما brown و خیلی وقت ها "عرب" شناخته میشی پس سنگشون رو به سینه نزن :-":-":-"
آها دفاع های الکی شروع شد کتاب دروغ میگه تو راست میگی اوکی :)دوم اینکه اونا عرب بدونن من سنگ کسی رو به سینه نمیزنم (خودمم واقعا مایل به brownم) فقط از این وضعیت خسته شدم اتفاقا این شمایی که داری برا دفاع از این کارشون از یه چیزی بالا میری من دلیلی برای نژاد پرستی ندارم واقعا چون نه سیاهی تا به حال دیدم و نه برام فرقی میکنه!

عوض کردن ریشه یه شخصیت بدون دلیل محکم هیچ معنایی نداشته نداره و نخواهد داشت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soltanmasoud
آها دفاع های الکی شروع شد کتاب دروغ میگه تو راست میگی اوکی :)دوم اینکه اونا عرب بدونن من سنگ کسی رو به سینه نمیزنم (خودمم واقعا مایل به brownم) فقط از این وضعیت خسته شدم
عوض کردن ریشه یه شخصیت هیچ معنایی نداشته نداره و نخواهد داشت
یعنی فکر میکنی همه ی کاراکتر هایی که از روی کتاب ها و یا حتی کامیک بوک ها ساخته شدن 100% به منبع هاشون وفادار بودن؟!
حالا این قضیه رنگ پوست تازگی ها بزرگ شده ولی خیلی خیلی مورد داشتیم که یه بازیگر هیچ شباهت ظاهری نداشته با ریشه و منبع اصلی اون کاراکتر.
دلیل عوض کردن ظاهر کاراکتر ها هم خیلی ساده هست، سریال داره توی امریکا ساخته میشه، کشوری که بخش عمده ای از جمعیتش سیاه پوست ها، آسیایی ها و ... هستن. شما وقتی توی یه همچین کشور یا شهری زندگی کنی، چه بخوای یه نخوای با ملیت های مختلف در ارتباطی و نمیتونی نادیدشون بگیری. اگه سریال توی اروپای شمالی/غربی ساخته میشد (و یا لهستان) همه بازیگر ها سفید میشدن و حتی شاید کاراکتر های رنگین پوست رو هم میدادن به بازیگر های سفیدپوست.

کلا این مورد وفادار نبودن به source material از نظر ظاهر شخصیت ها به نظرم مشکل خاصی نیست، مگه اینکه ظاهر و .... شخصیت توی داستان واقعا تاثیر گذار باشه و دلیل داشته باشه (که تا اونجایی که من میدونم، بین کاراکتر های ویچر اینطور نیست).
+
اتفاقا این شمایی که داری برا دفاع از این کارشون از یه چیزی بالا میری من دلیلی برای نژاد پرستی ندارم واقعا چون نه سیاهی تا به حال دیدم و نه برام فرقی میکنه!
دقیقا مشکلت همینجاست، نشستی توی اتاقت و از سر کوچتون اونورتر نرفتی و متاسفانه درک درستی از زندگی واقعی نداری :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or