جدیدترین تریلر سریال ویچر منتشر شد :
تاریخ انتشار سریال : 20 دسامبر
====================
هووووووووووووووف .......
چطور سهامدارهای اسکول از فصل 8 راضی بودنمثل اینکه بازخورد ها تو پخش قسمت پایلوت خوب نبوده و سهام دارها از شرایط راضی نبودند
خودش مشکلی نداره مشکل بازیگران که افتضاحن و از عمد اینطوری انتخاب شدن!دلم به حال کسایی که نمیتونن با سریال ویچر ارتباط برقرار کنن میسوزه.
واسه یکی تریلرو تو تلگرام فرستادم گفت این چه مزخرفیهگفتم داداش صد تای گیم او ترونز میارزه
![]()
سریال هنوز نیومده نسخش و با ۲ تا تریلر پیچیدی؟خودش مشکلی نداره مشکل بازیگران که افتضاحن و از عمد اینطوری انتخاب شدن!یعنی بجز گرالت و سیری مفت نمی ارزن بقیشون!
تریلر که عالیه ولی برو یه نگاه به کرکترها بنداز ببین چه شکلین بعد بازیگرای فیلم نگاه کن ببین چه شکلین!سریال هنوز نیومده نسخش و با ۲ تا تریلر پیچیدی؟![]()
تریلر که عالیه ولی برو یه نگاه به کرکترها بنداز ببین چه شکلین بعد بازیگرای فیلم نگاه کن ببین چه شکلین!طبق گفته سازنده این سریال براساس رمان ولی بازیگرها اصلا از نظر ظاهری هیچ شباهتی ندارن! ینفر شبیه مرغ تریس هندی یکی از شخصیت ها بود که اسمش یادم نمیاد سیاه پوست کردنش خب که چی؟! اصلا سیاه پوست تو اروپای قدیم چیکار میکرد؟ باز نگید نژاد پرست بلا بلا بلا
جواب این سوال من بدید؟
گندش در آوردن اون نویسنده رمان هاشم که فقط دنبال پوله از بازی بهش هیچی نریسیده الان گفته بازیا چرتن نه عزیزم این گندی که فیلم سازا دارن به رمانت میزنن چرته برو جلو اونا رو بگیر
![]()
آها دفاع های الکی شروع شد کتاب دروغ میگه تو راست میگی اوکیاهم...
اول اینکه دنیای ویچر خیالی هست و کلا توی یه سیاره دیگه هستش...
دوم، جا داره یادآوری کنم از نظر "سفید پوست" های غربی، شما brown و خیلی وقت ها "عرب" شناخته میشی پس سنگشون رو به سینه نزن![]()
یعنی فکر میکنی همه ی کاراکتر هایی که از روی کتاب ها و یا حتی کامیک بوک ها ساخته شدن 100% به منبع هاشون وفادار بودن؟!آها دفاع های الکی شروع شد کتاب دروغ میگه تو راست میگی اوکیدوم اینکه اونا عرب بدونن من سنگ کسی رو به سینه نمیزنم (خودمم واقعا مایل به brownم) فقط از این وضعیت خسته شدم
عوض کردن ریشه یه شخصیت هیچ معنایی نداشته نداره و نخواهد داشت
دقیقا مشکلت همینجاست، نشستی توی اتاقت و از سر کوچتون اونورتر نرفتی و متاسفانه درک درستی از زندگی واقعی نداریاتفاقا این شمایی که داری برا دفاع از این کارشون از یه چیزی بالا میری من دلیلی برای نژاد پرستی ندارم واقعا چون نه سیاهی تا به حال دیدم و نه برام فرقی میکنه!