JohnnySilverhand
کاربر سایت
آها باشه تو درک درستی از زندگی داری و دنیا دیده ای آفرین! برو با چیزی که دارن میکنن تو حلقت حال کن من راضیم بشینم تو همون اتاق و تو دنیای خیال خودم باشم نه تو این کثافت کاری های صنعتی که بهش میگی زندگی واقعی اینایی که میگی هیچ اهمیتی نداره وقتی ریشه شخصیت به فلان بازیگر (چه سیاه چه سفید فرقی نمیکنه) نمیخوره و انتخابش میکنن بهتره برن بمیرن یسری فیلما هستن مثل بلک پنتر که کلا فرهنگ سیاه ها رو نشون میده و راه درستی رو انتخاب کرده خیلیم لذت بردم ولی ویچر هرچی که باشه تخیلی باشه واقع گریانه باشه و.......بازم تو اروپای قدیم جریان داره و تو اروپای قدیم چنین نژادی وجود نداشته و این یه حقیقته نادیده گرفتن این و اون کیلو چنده؟ یعنی وقتی فیلم تو آمریکا ساخته میشه و کارگردان بازیگر مثلا رنگین پوست نیاره (چون به ستینگ نمیخوره) رنگین پوستا ناراحت میشن؟ جمع کنید این دلایل پوچ رو!اینا صنعت صنعت که یه عده موج سوار تو توییتر طرفدارشنیعنی فکر میکنی همه ی کاراکتر هایی که از روی کتاب ها و یا حتی کامیک بوک ها ساخته شدن 100% به منبع هاشون وفادار بودن؟!
حالا این قضیه رنگ پوست تازگی ها بزرگ شده ولی خیلی خیلی مورد داشتیم که یه بازیگر هیچ شباهت ظاهری نداشته با ریشه و منبع اصلی اون کاراکتر.
دلیل عوض کردن ظاهر کاراکتر ها هم خیلی ساده هست، سریال داره توی امریکا ساخته میشه، کشوری که بخش عمده ای از جمعیتش سیاه پوست ها، آسیایی ها و ... هستن. شما وقتی توی یه همچین کشور یا شهری زندگی کنی، چه بخوای یه نخوای با ملیت های مختلف در ارتباطی و نمیتونی نادیدشون بگیری. اگه سریال توی اروپای شمالی/غربی ساخته میشد (و یا لهستان) همه بازیگر ها سفید میشدن و حتی شاید کاراکتر های رنگین پوست رو هم میدادن به بازیگر های سفیدپوست.
کلا این مورد وفادار نبودن به source material از نظر ظاهر شخصیت ها به نظرم مشکل خاصی نیست، مگه اینکه ظاهر و .... شخصیت توی داستان واقعا تاثیر گذار باشه و دلیل داشته باشه (که تا اونجایی که من میدونم، بین کاراکتر های ویچر اینطور نیست).
+
دقیقا مشکلت همینجاست، نشستی توی اتاقت و از سر کوچتون اونورتر نرفتی ئ متاسفانه درک درستی از زندگی واقعی نداری