باورم نمیشه هنوزم این نظراتو اینجا میبینماتفاقا ملت دارن از سر لج و لج بازی با گات این شکلی نمره بالا میدن.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
حالا صبر کن توی فصل جوایز وقتی جوایزو درو کرد اون وقت هم بگو از لج فصل اخر گیم به این جایزه دادن
باورم نمیشه هنوزم این نظراتو اینجا میبینماتفاقا ملت دارن از سر لج و لج بازی با گات این شکلی نمره بالا میدن.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
باورم نمیشه هنوزم این نظراتو اینجا میبینم
حالا صبر کن توی فصل جوایز وقتی جوایزو درو کرد اون وقت هم بگو از لج فصل اخر گیم به این جایزه دادن![]()
همون دیکه منظورم تو پخش مینی سریال هستش ، اتفاقا تو نادانی که میای یه مینی سریالو با بریکینگ بد مقایسه میکنیاولا که اگه منظورت Emmy هست، باید بگم چرنوبیل تو بخش مینی سریال ها نامزد میشه و گات در بخش بهترین سریال درام که البته به دلیل فاجعه بودن فصل هشتم، کمی شاید با شک و تردید جز نامزدهای نهایی Best Drama Series نامزد شود. خب این جمله آخرت که ربطش دادی به مراسم که کاملا از روی نادانی است چون نمی دونستی چنین قضیه ای هست. چرنوبیل که نامزد می شود توی بخش بهترین مینی سریال؛مگر این که HBO آن را به دیگر سریال با کیفیتش Sharp Objects ترجیح ندهد (یا شاید هر دو را برای بازبینی بفرستد.) اما رقابت سخت است؛ Sharp Objects- When They See Us- Maniac یا The Little Drummer Girl.... مینی سریال های خوبی در سال گذشته منتشر شده اند که توانایی رقابت با این چرنوبیل را دارند!
برای دیدنش لحظه شماری می کنم . حالا یا مثل درایو میترکونه و دیوانه وار عاشقش میشم یا مثل فقط خدا می بخشد حالم رو می گیره . نکته جالب اینه که رفن تو بازی کوجیما هم حضور داره .امیدوارم بازی کوجیما مثل دو تا کار آخر رفن نباشهده روز دیگه....
View attachment 108132
اگه طرفدار نیکولاس وندین رفن هستید، به طرفش برید و اگر نیستید و تا حالا هیچ اثری از این کارگردان مولف ندیده اید، پیشنهاد می کنم که اپیزود اولش را توی اون روز دانلود نکنید! نمی دانم این سریال مثل گات، استرنجر تینگز یا وست ورد ارزش زدن تاپیک مجزا را دارد یا نه!؟ امیدوارم منتقدان آب رو روی این سریال قطع نکنند. نقدهای دو قسمت ابتدایی اش میکس بوده؛ خیلی خوب دانسته اند و خیلی ها تو خالی و مملو از صحنه های غیر اخلاقی و خشونت بار!
به نظر من خوب بود قسمت 4 .ولی خب تا حدی موافقم برای یک مینی سریال که سعی داره تو 5 قسمت به صورت کلی به تمام اتفاق ها بپردازه و برای همین هدف یک سری از خرده پیرنگ ها و المان هارو فدا کرده این قسمت یکم حکم سرعت گیر رو داشت . ولی در کل من این قسمت رو هم دوست داشتم و به نظرم تاثیر گذار بود . بیشتر به آسیب ها و تاثیرات مخرب این فاجعه می پرداختقسمت اخر چرنوبیل خیلی خوب بود... دقیقا همونطور که @Origami 2008 گفتن با دقت ببینید...
به نظرم فقط قسمت 4 یه جوراایی زیادی بود میشد بین قسمتای دیکه تقسیمش کرد .
البته کوجیما هم تو سریال رفن یـ سکانس حضور دار کلا انگار بده بستون داشتن تو این زمینهنکته جالب اینه که رفن تو بازی کوجیما هم حضور داره .امیدوارم بازی کوجیما مثل دو تا کار آخر رفن نباشه
بله در واقعیت شوروی تقریبا از همه ی دانشمند ها و نیروهای ممکنی که داشت استفاده کرد و به گفته سازنده های سریال بجای اینکه کاراکتر های زیادی رو به سریال اضافه کنن، شخصیت Ulana Khomyuk رو درست کردن. ulana شخصیت واقعی نیست و توی سریال نماد و نماینده همه ی دانشمند ها و افرادی هست که اون زمان روی این پروژه کار کردن.
خود لگاسوف چون رئیس کمیته ای بود که روی واقعه چرنوبیل کار میکرد و با وجود یه تیم کامل ، تصمیم های نهایی رو لگاسوف میگرفت، برای همین هم نقشش رو توی سریال خیلی پررنگ کردن.
میخوام خودکشی کنم....................................................................................................
Sneaky Pete کنسل شد!!!!!!!!!!!!!
View attachment 108169