Origami 2008
عضو تحریریه
چرنوبیل سریال محشریه، اما مقایسه اش با سریال های بلند اشتباهه، اکثر سریال ها فصل اول و شروع طوفانی دارن و نمرات خوبی میگیرن، اما اینکه بتونی 5 فصل عالی باشی خیلی ارزش بالایی داره و قابل مقایسه با مینی سریال نیست اصلا، هر کدوم در جای خودشون خیلی عالی و خوش ساختن، اما مقایسه اشون به نظرم درست نیست.
آره مطمئناً توُ این قضایا هموطن های همیشه در صحنه امون بسیار موثر هستن و فقط باید تاسف خورد، البته من کم کسی رو دیدم گفته باشه آخر گات خوب تموم شده، یا بهترِ بگم اصلاً ندیدم همچین آدمی رو اطرافم.
صحیح. حالا جدا از این باید بگویم که چرنوبیل شروع محشری داشت و در قسمت دوم اوج بود. یعنی شاید آن سکانس تکان دهنده جرد هریس به اسکارسگارد که همه ی ما پنج سال دیگه می میریم، مو به تن من به کنار، به تن شخصیت هم سیخ شد. اما در اپیزود چهارم چرنوبیل چیزی برای ارائه نداشت. گله داشتم چون بیشتر تصویر کارت پستالی می گیرد تا روایت (در اپیزود چهارم). امیدوارم اپیزود پنجم کلایمکس خوبی داشته باشد اما مینی سریال های بهتری از HBOدیدم که مثل The Night Of یا Show Me a Hero دیوید سیمون اما باید صبر کرد که در اپیزود پایانی چکار می کند. در کل حقش اول شدن نیست!
من طبق نظر WGA پیش می رم، خودتان را بکشید همچنان سوپرانو، وایر، بریکینگ بد و مد من بهترین درام های تاریخ تلویزیون هستند!