TV Center

بچها این سریال تموم شد پیشنهاد یک سریال برای مخاطب بزرگسال بدین چیو جایگزینش کنم ؟
یک سریال میخوام تو همین‌مایها یا مثل فیلم ارباب حلقها یک‌تم سنگین و قدیمی داشته باشه
در ضمن من کلا سریال زیاد ندیدم اگه قدیمی هم بود طوری نیست در عوض همه قسمتهاش اومده.
من‌کلا اینارو دیدم لاست .کایل اکس وای . پریزون بریک. ترمیناتور.
والا من برادرم وایکینگ میبینه
کشت منو انقدر گفت وایکینگ بببن
قبل از افتضاح فصل آخر گیم آف ترونز هفته ای یه بار میگفت
الان هفته ای ۳ بار
فکر کنم خوب باشه

• Like
Reactions: pcgamer
والا من برادرم وایکینگ میبینه
کشت منو انقدر گفت وایکینگ بببن
قبل از افتضاح فصل آخر گیم آف ترونز هفته ای یه بار میگفت
الان هفته ای ۳ بار
فکر کنم خوب باشه

من از واکینگ دد اومدم سمت گات :|
واکینگ دد اگه اشتباه نکنم تا فصل 4 یا 5 خوب بود بعدش ب شدت روندش کند و حوصله سر بر میشد.

من از واکینگ دد اومدم سمت گات :|
واکینگ دد اگه اشتباه نکنم تا فصل 4 یا 5 خوب بود بعدش ب شدت روندش کند و حوصله سر بر میشد.
ایشون Vikings گفتن برادر :D

Vikings شروع کندی داره ولی رفته رفته به شدت جذبتون می کنه و پشیمون نمیشین
اگر می خواین یه سریالی شروعی کنین که تقریباً همه قسمت هاش جذتون کنه پیشنهاد من Dark, Black mirror, Peaky Blinders هستش
تو Miniseries ها هم 11.22.63 و Chernobyl از دست ندین

اگر می خواین یه سریالی شروعی کنین که تقریباً همه قسمت هاش جذتون کنه پیشنهاد من Dark, Black mirror, Peaky Blinders هستش

اهان حواسم نبود چون همین دیشب بحث سر سریال بود یگی از دوستام بند کرده بود ب واکینگ دد :دی

من کلا با سریالا مشکلی ک دارم همین فصلای اولشونه ک کند پیش میره،همین گات هم برام همینجور بود :دی

• Like
Reactions: pcgamer and shayan7
اهان حواسم نبود چون همین دیشب بحث سر سریال بود یگی از دوستام بند کرده بود ب واکینگ دد :D

من کلا با سریالا مشکلی ک دارم همین فصلای اولشونه ک کند پیش میره،همین گات هم برام همینجور بود :D

خیلی سریال هایی هم هستند که فصل اولشان نه کند است، بلکه شروع طوفانی دارد و حتی در طول قسمت های بعدی آن فصل جذاب تر هم می شود. اما بعد از فصل اول، سریال در فصل های آتی به قهقرا می رود!

خیلی سریال هایی هم هستند که فصل اولشان نه کند است، بلکه شروع طوفانی دارد و حتی در طول قسمت های بعدی آن فصل جذاب تر هم می شود. اما بعد از فصل اول، سریال در فصل های آتی به قهقرا می رود!

دقیقا حرفتون درسته،همین واکینگ دد نمونه بارز شروع طوفانیه،برای من اینقد مسخره شده ک دیگه حتی پیگیر نشدم ببینم تا فصل چند اومده و کیا مردن و کیا زنده موندن.
ولی گات برای من تا قسمت اخرش جذاب بود فقط یسری ایرادا توی ماست مالی کردنش بود ک خواستن سریع تمومش کنن.

• Like
Reactions: pcgamer

درسته شروع کندی داره ولی خیلی جذاب هست حداقل برای من که اینطوریه 4 بار دیدم این سریال رو 4 بار دیگه هم جا داره ببینمش به نظر من دو فصل اول خصوصا فصل یک یه جور حالت کلاسیک داره شما قسمت sacrifice فصل یک رو ببین چقدر قشنگه
---------------------
دو اپزیود دیدم خیلی قشنگ بود زبونم لال این حادثه تو ایران اتفاق بیفته کارمون ساخته هست یه سیل بند نمیتونن بزنن دنبال انرژی هسته ای هستن حالا متوجه میشم چرا آمریکا این قدر مخالف این قضیه هست ایران به این قدرت دست پیدا نکه

در این اپیزود به جز نشون دادن جای ر*دن سربازها، کشتن سگ ها، ورود یک شخصیت کلیشه ای و یک روبات تاریخ مصرف گذشته.. چیز دیگری ندیدم. اپیزود بدی بود. 4.5/10

• Like
Reactions: sajjad++
چرنوبیل کلا چند فصل قراره بیاد ؟:D میخوام بذارم کامل بیاد بعد ببینم :D

بالا بحث وایکینگز بود، الان فصل سه هستم، کلا سریال جذابیه ببینید پشیمون نمیشید :D
5 قسمته کلا. مینی سریه. فصل 2 نداره. الانم 4 قسمتش اومده. دوبله هم شده...!!!

آخرین ویرایش:

من وایکینگو دانلود میکنم.انقدر همه تعریف کردن احتمالا خوبه یک بازی هم رو ۳۶۰ با این اسم بود یادش بخیر خیلی خوب بود
این بالایی هارو بی زحمت یکم توضیح میدادی همشون تم سریال زمان های قدیم و افسانه است مثل گات؟ من یچیزی میخوام مثل همین گات یا لورد او د رینگ . بچگونه نباشن مثل واکینگ دد خخخ

من وایکینگو دانلود میکنم.انقدر همه تعریف کردن احتمالا خوبه یک بازی هم رو ۳۶۰ با این اسم بود یادش بخیر خیلی خوب بود
این بالایی هارو بی زحمت یکم توضیح میدادی همشون تم سریال زمان های قدیم و افسانه است مثل گات؟ من یچیزی میخوام مثل همین گات یا لورد او د رینگ . بچگونه نباشن مثل واکینگ دد خخخ
وایکینگ ناموس خشونت و درجه سنی هست خیالت تخت
من که خیلی باهاش حال میکنم
فقط یکمی روی فصل 1 حوصله به خرج بده چون بیشترش شخصیت پردازی هست

• Like
Reactions: pcgamer and Amin n
لطفا لطفا لطفا لطفاااااا هر سریالی که می سازید را با «بریکینگ بد» مقایسه نکنید. هم به طرفداران و هم به منتقدان و هم به سازندگان. یعنی فقط همین ایده بریکینگ بد بودن است که سریال سازی ایران را نجات می دهد؟! چه بلایی بر سرت اومده مهران مدیری که دست بر دست قاسم خانی دادی که آن هم ایده نویی در ذهن خود ندارد، می آیید که اعلام می کنید که بریکینگ بد ایرانی ساخته اید؟! بریکینگ بد اصول دارد، فرم دارد و سازنده اش سریال سازی و نوشتن را بلد است. لطفا «هیولا» را با بریکینگ بد مقایسه نکنید.

لطفا لطفا لطفا لطفاااااا هر سریالی که می سازید را با «بریکینگ بد» مقایسه نکنید. هم به طرفداران و هم به منتقدان و هم به سازندگان. یعنی فقط همین ایده بریکینگ بد بودن است که سریال سازی ایران را نجات می دهد؟! چه بلایی بر سرت اومده مهران مدیری که دست بر دست قاسم خانی دادی که آن هم ایده نویی در ذهن خود ندارد، می آیید که اعلام می کنید که بریکینگ بد ایرانی ساخته اید؟! بریکینگ بد اصول دارد، فرم دارد و سازنده اش سریال سازی و نوشتن را بلد است. لطفا «هیولا» را با بریکینگ بد مقایسه نکنید.
البته فکر نمی کنم خود مدیری و قاسم خانی رسما جایی گفته باشن که از اون سریال ایده گرفتن . ولی کافیه قسمت اول سریال رو ببینیم تا متوجه شیم که ایده ی کلی سریال از برکینگ بد برداشت شده .اما فکر نمی کنم کسی هیچ جا این مقایسه رو انجام بده و به این نتیجه برسه که سطح این دو تا سریال یکیه . من خودم با این که از سریال های سطح بالای خارجی الهام بگیرن مشکلی ندارم. در کل به نظرم مشکل هیولا اینه که میخواد مثل فیلم مدیری یک کمدی اجتماعی باشه که حرفی برای گفتن داشته باشه و عصا غورت داده است . نه می تونه بخندونه نه به فکر فرو ببره . به نظر هم میاد قاسمخانی فقط ایده رو داده باشه . چون جنس شوخی ها و سرعت کند سریال بیشتر شبیه کارهای یکی از نویسنده های اصلی سریال (که اخیرا لیسانسه ها رو نوشته بود ) . این سرعت کند مهم ترین مشکل سریاله . سریال های مدیری همیشه شروع نسبتا کم نفسی داشتن ولی اون ها اکثرا 90 قسمتی بودن . نه 15 16 قسمت .

• Like
Reactions: saeed_sg
The Last Kingdom رو کسی دیده ؟ اینطور که نوشته زمان راگنار هست توی وایکینگز ولی خب روایت انگلیسی هاست.ارزش داره بعد از وایکینگز اینو دید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or