چرا اینجا کسی از Warrior حرفی نمیزنه؟! خین و خین ریزی، کلیشه های داستانی دوست داشتنی و.... من که تا الان خیلی خوشم اومد ازش خوشبختانه برا فصل دو هم تایید شده
هولی ... دارک سیزن 2ش نیومده سیزن 3ش تایید شد!
امیدوارم خیلی خیلی خوب ببندنش... فصل اول که بد توی آمپاس کذاشت و واقعا اخرش اصلا ارضا کننده نبود و بنظرم خیلی خیلی بیش از حد هیچ پاسخی نداد و در عوض بیشتر سوال جدید باقی گذاشت...
پ.ن. آقا این چرنوبیلم 2 قسمت دیدم و لعنتی چی ساختن
هولی ... دارک سیزن 2ش نیومده سیزن 3ش تایید شد!
امیدوارم خیلی خیلی خوب ببندنش... فصل اول که بد توی آمپاس کذاشت و واقعا اخرش اصلا ارضا کننده نبود و بنظرم خیلی خیلی بیش از حد هیچ پاسخی نداد و در عوض بیشتر سوال جدید باقی گذاشت...
یه نکته خیلی جالب در مورد چرنوبیل این هست که ادم موقع دیدنش احساس میکنه که داره فیلم ترسناک نگاه میکنه
اون احساس نامطمئن بودن و استرسی که کاراکتر های سریال دارن خیلی خیلی عالی به بیننده منتقل میشه.
در کل امسال سریال های جدید خوب زیاد داشتیم ولی چرنوبیل واقعا یه سر و گردن از بقیه سریال های امسال بالاتر بوده.
+
این یه سری ویدئو از حادثه چرنوبیل هست (توی واقعیت) که سازنده های فیلم هم از این ویدئو ها برای ساخت سریال کمک گرفتن، اگه سریال رو دنبال میکنید یه نگاه هم به این ویدئو بندازید، فقط یمشه گفت کار hbo عالی بوده.
دوستان اینجا هیچکس سریال swat رو ندیده یا نمیبینه ؟سریال بدی نیست من اومدم فصل دو چند قسمتشو دیدم
کسی نمیدونه کلا چند فصله ؟یعنی فصل سومی هم براش درست میشه ؟
همه چیز به نفع چرنوبیل می چربه! دقیقا پس از پایان فاجعه بار گات، بریکینگ بد 9.5 بود تو IMDB! طرفداران عقده ای هم پیدا میشن. احتمالا همیشه پای ایرانی ها هم در میان است!
همه چیز به نفع چرنوبیل می چربه! دقیقا پس از پایان فاجعه بار گات، بریکینگ بد 9.5 بود تو IMDB! طرفداران عقده ای هم پیدا میشن. احتمالا همیشه پای ایرانی ها هم در میان است!
چرنوبیل سریال محشریه، اما مقایسه اش با سریال های بلند اشتباهه، اکثر سریال ها فصل اول و شروع طوفانی دارن و نمرات خوبی میگیرن، اما اینکه بتونی 5 فصل عالی باشی خیلی ارزش بالایی داره و قابل مقایسه با مینی سریال نیست اصلا، هر کدوم در جای خودشون خیلی عالی و خوش ساختن، اما مقایسه اشون به نظرم درست نیست.
آره مطمئناً توُ این قضایا هموطن های همیشه در صحنه امون بسیار موثر هستن و فقط باید تاسف خورد، البته من کم کسی رو دیدم گفته باشه آخر گات خوب تموم شده، یا بهترِ بگم اصلاً ندیدم همچین آدمی رو اطرافم.