TV Center

به هیچ وجه شاهکار Chernobyl از دست ندید ، کلا پنج قسمته که سه قسمتش اومده و رتبه 1 سایت IMDB شده
روایت داستان و فضا سازی و هیجان و درام سریال در بالاترین سطح ممکنه ، موسیقی و فیلم برداری بی نظیره ، گریم کارکترها عالیه و ...... .
واقعا بعد از افتضاح GOT این مینی سریال حالمو خوب کرد :D

107299

107300

به هیچ وجه شاهکار Chernobyl از دست ندید ، کلا پنج قسمته که سه قسمتش اومده و رتبه 1 سایت IMDB شده
روایت داستان و فضا سازی و هیجان و درام سریال در بالاترین سطح ممکنه ، موسیقی و فیلم برداری بی نظیره ، گریم کارکترها عالیه و ...... .

نمی دانم بگویم خوشبختانه یا متاسفانه چرنوبیل به شدت از زمان بدبیاری گات داره نهایت سوء استفاده رو می بره و خیلی از کسانی که به سریال امتیاز بالا در همین سایت IMDB داده اند، قطعا به دلیل خالی کردن عقده شان به دلیل گیم آف ترونز است. سریال خوب است اما آن قدر فوق قوی نیست که در رتبه یک قرار بگیرد. روایت چرنوبیلی که دارد به نمایش می گذارد، گرچه سیاه است و مقداری ژورنالیستی اما احساس می کنم که اغراق شده است. مستندهای فراوانی در مورد پریپیات یا چرنوبیل دیده ام اما دیدگاهش به شدت در آن مستند ها اغراقی نبود و منتظرم قسمت پایانی هستم که چطور دولت روسیه چنین فاجعه ای را پنهان کاری می کند! ( که ارتباط مستقیمی به کولد اوپن قسمت اول دارد!)

آخرین ویرایش:
نمی دانم بگویم خوشبختانه یا متاسفانه چرنوبیل به شدت از زمان بدبیاری گات داره نهایت سوء استفاده رو می بره و خیلی از کسانی که به سریال امتیاز بالا در همین سایت IMDB داده اند، قطعا به دلیل خالی ردن عقده شان به دلیل گیم آف ترونز است. سریال خوب است اما آن قدر فوق قوی نیست که در رتبه یک قرار بگیرد. روایت چرنوبیلی که دارد به نمایش می گذارد، گرچه سیاه است و مقداری ژورنالیستی اما احساس می کنم که اغراق شده است. مستندهای فراوانی در مورد پریپیات یا چرنوبیل دیده ام اما دیدگاهش به شدت در آن مستند ها اغراقی نبود و منتظرم قسمت پایانی هستم که چطور دولت روسیه چنین فاجعه ای را پنهان کاری می کند! ( که ارتباط مستقیمی به کولد اوپن قسمت اول دارد!)
امتیاز منتقدینم به این مینی سریال عالی بوده و روترنش تا این لحظه 96 شده
سه قسمتی که اومده واقعا عالی بوده و ارتباطی به گات نداره ، کیفیت سریال عالیه .
باید منتظر بمونیم تا دو قسمت بعدی هم بیان تا بفهمیم چطور تمومش میکنن ولی تا این لحظه کاندید اصلی بهترین مینی سریال ساله بدون شک .

نمی دانم بگویم خوشبختانه یا متاسفانه چرنوبیل به شدت از زمان بدبیاری گات داره نهایت سوء استفاده رو می بره و خیلی از کسانی که به سریال امتیاز بالا در همین سایت IMDB داده اند، قطعا به دلیل خالی کردن عقده شان به دلیل گیم آف ترونز است. سریال خوب است اما آن قدر فوق قوی نیست که در رتبه یک قرار بگیرد. روایت چرنوبیلی که دارد به نمایش می گذارد، گرچه سیاه است و مقداری ژورنالیستی اما احساس می کنم که اغراق شده است. مستندهای فراوانی در مورد پریپیات یا چرنوبیل دیده ام اما دیدگاهش به شدت در آن مستند ها اغراقی نبود و منتظرم قسمت پایانی هستم که چطور دولت روسیه چنین فاجعه ای را پنهان کاری می کند! ( که ارتباط مستقیمی به کولد اوپن قسمت اول دارد!)
به نظرم امتیاز بالا و استقبال مردم از سریال هیچ ربطی به got نداره.
مهمترین دلیل امتیاز بالا، اسم و داستان پشت سریال هست، چرنوبیل. بیننده های سریال افرادی هستند که از واقعه چرنوبیل و اتفاقی که افتاده تا حدودی اطلاع دارن و وقتی سراغ سریال میرن میبینن که با یه کار واقعا با کیفیت طرف هستند و طبیعتا بیشتر جذب سریال میشن و امتیاز بالا میدن.
در مورد اغراق، بله اغراق داخل سریال هست و برای همین هم به عنوان یه سریال ( یا mini series ) داره پخش میشه و نه مستند. ولی نکته ی مهمی که هست اینه که اطلاعات و ارقامی که در مورد واقعه چرنوبیل تا اینجا نشون داده شده تا حد خیلی خیلی زیادی به واقعیت نزدیک هستن و در کل سریال به واقعیت وفادار هستش.

سریال هنوز تموم نشده ولی به نظر منم شماره 1 بودنش بیشتر بخاطر جدید بودن سریال و در حال پخش بودنش هست، احتمالا امتیازش بعد از پایان فصل پایین تر بره...

وضعیت ارمور دیزاین سریال ویچر :|

به خدا فن میدش شرف داره :| چی میخواد بشه این سریال ؟

View attachment 107295

جدی میگم ارمور اصلی واقعا خیلی چیزه خفنی نیست که بخوان عینا کپی پیستش کنند و خیلی مهم باشه. خالق اثر به عنوان اقتباس کننده حق اینو داره تو یکسری چیزا دست ببره تا به نظرش محصول نهایی رو خفن بشه

هموطنوری که CDRP خیلی دست برده و خیلی هم موفق بوده (برای مثال مرحله بلادی بارون تو ویچر سه کاملا برداشته شده از چپتر اول کتاب لست ویش هست ولی براساس تجربه خودم حداقل از لحاظ سناریو بلادی بارون خیلی خیلی خیلی بهتر شده از کتاب)

البته این اول شدنا زیاد بدرد نمیخوره
مثلا اون یکی سریالا بالای یک میلیون نفر رای دادن ولی اینو 40 هزار نفر ولی درکل موافقم ک سریال خوبیه

• Like
Reactions: only sony
اقا من از سر بیکاری زدم این its always sunny رو دان کردم یه فصل رو دیدم ولی بهم نچسبید گفتم بزار فصل دو رو برم اونم دو قسمت دیدم ولی بازم خیلی ابکیه به نظرم اگر قراره تا تهش همینجوری باشه بیخیالش شم به نظرم تا اینجاش اصلا خنده دار نبود یا قراره بهتر شه ؟ کاراکتر هاشم خیلی نچسبن خیلی توخالیه سریال به نظرم

• Like
Reactions: mansour2023
اقا من از سر بیکاری زدم این its always sunny رو دان کردم یه فصل رو دیدم ولی بهم نچسبید گفتم بزار فصل دو رو برم اونم دو قسمت دیدم ولی بازم خیلی ابکیه به نظرم اگر قراره تا تهش همینجوری باشه بیخیالش شم به نظرم تا اینجاش اصلا خنده دار نبود یا قراره بهتر شه ؟ کاراکتر هاشم خیلی نچسبن خیلی توخالیه سریال به نظرم
صد تا سیزنم نگاه کنی نخواهد چسبید اگه با سیزن اول حال نکردی :دی کلا داستان خاصی نداره و مثل ساینفلد it's about nothing، اگه با کانسپتش مثل من حال کنی میشه جز تاپ 5 ـت حال نکنی کلا تا آخرم حال نخواهی کرد.

صد تا سیزنم نگاه کنی نخواهد چسبید اگه با سیزن اول حال نکردی :D کلا داستان خاصی نداره و مثل ساینفلد it's about nothing، اگه با کانسپتش مثل من حال کنی میشه جز تاپ 5 ـت حال نکنی کلا تا آخرم حال نخواهی کرد.

اخه فرندز هم همینجوریه ولی خیلی از این بهتره . نمیدونم حالا خوبیش اینه زیاد طولانی نیست نمه نمه میریم ببینیم چی میشه :D

اخه فرندز هم همینجوریه ولی خیلی از این بهتره . نمیدونم حالا خوبیش اینه زیاد طولانی نیست نمه نمه میریم ببینیم چی میشه :D
اتفاقا میخواستم بگم دقیقا بر عکس فرندز :دی اگه منظورت از عین فرندز بودن المان های سیتکامه که آره جفتش سیتکامه اما فرندز موضوع مشخص داره و رمانتیک میشه و بعضی جاها هم جدی میشه این هیچی توش جدی نیست و کلا نباید هیچ قضیه ای رو به دید جدی بودن بهش نگاه کنی وگرنه مسخره بنظر میرسه :دی حتی یک لحظه هم واقع گرایانه نمیشه سریال تا آخرش.

بچها این سریال تموم شد پیشنهاد یک سریال برای مخاطب بزرگسال بدین چیو جایگزینش کنم ؟
یک سریال میخوام تو همین‌مایها یا مثل فیلم ارباب حلقها یک‌تم سنگین و قدیمی داشته باشه
در ضمن من کلا سریال زیاد ندیدم اگه قدیمی هم بود طوری نیست در عوض همه قسمتهاش اومده.
من‌کلا اینارو دیدم لاست .کایل اکس وای . پریزون بریک. ترمیناتور.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or