K I 1 1 E R
ناظم انجمن
به هیچ وجه شاهکار Chernobyl از دست ندید ، کلا پنج قسمته که سه قسمتش اومده و رتبه 1 سایت IMDB شده
روایت داستان و فضا سازی و هیجان و درام سریال در بالاترین سطح ممکنه ، موسیقی و فیلم برداری بی نظیره ، گریم کارکترها عالیه و ...... .
واقعا بعد از افتضاح GOT این مینی سریال حالمو خوب کرد
امتیاز منتقدینم به این مینی سریال عالی بوده و روترنش تا این لحظه 96 شدهنمی دانم بگویم خوشبختانه یا متاسفانه چرنوبیل به شدت از زمان بدبیاری گات داره نهایت سوء استفاده رو می بره و خیلی از کسانی که به سریال امتیاز بالا در همین سایت IMDB داده اند، قطعا به دلیل خالی ردن عقده شان به دلیل گیم آف ترونز است. سریال خوب است اما آن قدر فوق قوی نیست که در رتبه یک قرار بگیرد. روایت چرنوبیلی که دارد به نمایش می گذارد، گرچه سیاه است و مقداری ژورنالیستی اما احساس می کنم که اغراق شده است. مستندهای فراوانی در مورد پریپیات یا چرنوبیل دیده ام اما دیدگاهش به شدت در آن مستند ها اغراقی نبود و منتظرم قسمت پایانی هستم که چطور دولت روسیه چنین فاجعه ای را پنهان کاری می کند! ( که ارتباط مستقیمی به کولد اوپن قسمت اول دارد!)
به نظرم امتیاز بالا و استقبال مردم از سریال هیچ ربطی به got نداره.نمی دانم بگویم خوشبختانه یا متاسفانه چرنوبیل به شدت از زمان بدبیاری گات داره نهایت سوء استفاده رو می بره و خیلی از کسانی که به سریال امتیاز بالا در همین سایت IMDB داده اند، قطعا به دلیل خالی کردن عقده شان به دلیل گیم آف ترونز است. سریال خوب است اما آن قدر فوق قوی نیست که در رتبه یک قرار بگیرد. روایت چرنوبیلی که دارد به نمایش می گذارد، گرچه سیاه است و مقداری ژورنالیستی اما احساس می کنم که اغراق شده است. مستندهای فراوانی در مورد پریپیات یا چرنوبیل دیده ام اما دیدگاهش به شدت در آن مستند ها اغراقی نبود و منتظرم قسمت پایانی هستم که چطور دولت روسیه چنین فاجعه ای را پنهان کاری می کند! ( که ارتباط مستقیمی به کولد اوپن قسمت اول دارد!)
بلوریبلوری گرفتی یا hdtv یا وب دی ال ؟ من بلوری دارم زیرنویسش هماهنگه ولی بعضی جاها ناقص هست ترجمه نکردن
hdtv یه سری هاش حذفیات داره در حد یک الی دو دقیقه بهتره با بلوری کنار بیایبلوری
منم همونو دارم ناقصه
مجبور شدم برم یه سایت پیدا کنم hd tv داشته باشه
وضعیت ارمور دیزاین سریال ویچر
به خدا فن میدش شرف دارهچی میخواد بشه این سریال ؟
View attachment 107295
البته این اول شدنا زیاد بدرد نمیخورهبه هیچ وجه شاهکار Chernobyl از دست ندید ، کلا پنج قسمته که سه قسمتش اومده و رتبه 1 سایت IMDB شده
روایت داستان و فضا سازی و هیجان و درام سریال در بالاترین سطح ممکنه ، موسیقی و فیلم برداری بی نظیره ، گریم کارکترها عالیه و ...... .
واقعا بعد از افتضاح GOT این مینی سریال حالمو خوب کرد
صد تا سیزنم نگاه کنی نخواهد چسبید اگه با سیزن اول حال نکردیاقا من از سر بیکاری زدم این its always sunny رو دان کردم یه فصل رو دیدم ولی بهم نچسبید گفتم بزار فصل دو رو برم اونم دو قسمت دیدم ولی بازم خیلی ابکیه به نظرم اگر قراره تا تهش همینجوری باشه بیخیالش شم به نظرم تا اینجاش اصلا خنده دار نبود یا قراره بهتر شه ؟ کاراکتر هاشم خیلی نچسبن خیلی توخالیه سریال به نظرم
صد تا سیزنم نگاه کنی نخواهد چسبید اگه با سیزن اول حال نکردیکلا داستان خاصی نداره و مثل ساینفلد it's about nothing، اگه با کانسپتش مثل من حال کنی میشه جز تاپ 5 ـت حال نکنی کلا تا آخرم حال نخواهی کرد.
اتفاقا میخواستم بگم دقیقا بر عکس فرندزاخه فرندز هم همینجوریه ولی خیلی از این بهتره . نمیدونم حالا خوبیش اینه زیاد طولانی نیست نمه نمه میریم ببینیم چی میشه![]()