TV Center

مثل اینکه با یه شاهکار دیگه از «چنل 4» طرف‌ـیم. خود The Virtues یک طرف، بازی
«استیون گراهام» هم یک طرف. امیدوارم 3 قسمت بعدی هم همین‌قدر خوب باشه.

ویرایش: @arash1996

Line of Duty star Stephen Graham hailed for ‘acting masterclass’ in gritty drama The Virtues
تو Line of Duty که ما رو دیوونه‌ی خودش کرد. تبلیغاتِ این سریال رو توی پیچ توییترِ «استیون گراهام» و سایتِ «گاردین» دیده بودم ولی حالا که گفتی، دیگه واجب شد که ببینمش. ممنون هومن جان :-bd

• Like
Reactions: hooman1995
سریال The Big Bang Theory با تمام خوبی ها و بدی هاش بعد 12 فصل تموم شد، شاید سلیقه بعضی ها بهش نخوره ولی برای من که تقریبا از اواسطش هر فصل رو دنبال میکردم دوستش داشتم، شوخی های گیکی - بحث بازی - فیلم - تیکه های فلسفی یا دانشمندیشون همه چی داشت، فراز و نشیب زیاد داشت ولی اونجور نبود که دلتو بزنه
سریالی بود که بر طبق هفتگی دیدنش لذت داشت نه پشت سر هم دیدن، چون بیشتر مسائل روز رو کمدی میکنند
چند قسمت آخر واقعا تاثیر گذار بود، روندی که سریال طی کرد رو نشون دادن بعلاوه روابط اینها
خلاصه که دلم براشون تنگ میشه

آخرین ویرایش:
سریال The Big Bang Theory با تمام خوبی ها و بدی هاش بعد 12 فصل تموم شد، شاید سلیقه بعضی ها بهش نخوره ولی برای من که تقریبا از اواسطش هر فصل رو دنبال میکردم دوستش داشتم، شوخی های گیکی - بحث بازی - فیلم - تیکه های فلسفی یا دانشمندیشون همه چی داشت، فراز و نشیب زیاد داشت ولی اونجور نبود که دلتو بزنه
والا من به عنوان کسی که تا فصل 7 خیلی فن سریال بودم و دوبارم دیده بودمش و عشق موضوعش بودم، برام جذابیتشو از نیمه های فصل 7 به بعد از دست داد و تا 10 ـم که دیدم شاید کلا تو این چند سیزن 3-4 قسمت برام جذاب بود و بنظرم شدیدا کشش دادن، اما خب گویا پایان خوبی واسش ساختن و فناش راضی بودن برعکس اکثر سیتکاما که گند میخوره تو پایاناش :D
Capture.JPG

آخرین ویرایش:
والا من به عنوان کسی که تا فصل 7 خیلی فن سریال بودم و دوبارم دیده بودمش و عشق موضوعش بودم، برام جذابیتشو از نیمه های فصل 7 به بعد از دست داد و تا 10 ـم که دیدم شاید کلا تو این چند سیزن 3-4 قسمت برام جذاب بود و بنظرم شدیدا کشش دادن، اما خب گویا پایان خوبی واسش ساختن و فناش راضی بودن برعکس اکثر سیتکاما که گند میخوره تو پایاناش :D
View attachment 106823
دو اپیزود اخرش خیلی قشنگ و احساسی بود و خوب تموم کردن
درست شدن اسانسور عالی بودعالی
یه اپیزود بعد از پایانی هم ازش اومده بیرون که یه جورایی خاطره بازی بود که اونم دیدنش خالی از لطف نیست

«جاستیفاید» رو ببین تا دیگه «برکینگ بد» به دل‌ـت نشینه :D
یه اپزیود دیدم به نظر میاد سریال قشنگی باشه ولی زیرنویسش ضعیفه فقط دو تا سوال زیرنویسش تو فصل های بعد به مشکل نمیخورم؟ از لحاظ هماهنگی و ترجمهمیگم. بلوری 1080 گرفتم یه سری جاها به هم میریخت هماهنگی
اون زنه که بومن کرادر شوهرش رو کشته بود چرا ازاد ول میگشت؟ یا فقط مضنون به قتل بود اتهامش ثابت نشده بود؟

دو اپیزود اخرش خیلی قشنگ و احساسی بود و خوب تموم کردن
درست شدن اسانسور عالی بودعالی
یه اپیزود بعد از پایانی هم ازش اومده بیرون که یه جورایی خاطره بازی بود که اونم دیدنش خالی از لطف نیست
خوب شد گفتی من فکر کردم واقعا اپیزود 24 رو گذاشتن!اپیزود جالبی هم بود و خاطرات مرور شد.

به نظر من هم 5 6 فصل اضافه تولید شد واقعا.دیگه وقتی جیم پارسون 50 میلیون رو رد کنه و بگه سریال رو تموم کنین معلومه واقعا زیادی کش دادن داستان رو.

کلا خوب تموم شد ولی جا داشت چندتا از کاراکترهای دیگه هم تو این اپیزود آخر بر میگشتن.درسته راج هم آخرش سرش بی کلاه موند ولی از اینکه زور چپون بخوان تو یک سال یکی رو به ریشش ببندن بهتر شد.ما در ادامه زندگیش براش آرزوی موفقیت میکنیم:دی

• Like
Reactions: bayern_vahid
بیگ بنگ تئوری شاید بین سیتکام های معروف و بزرگ و ادامه دار بهترین پایان نصیبش شد :دی خیلی خیلی خیلی خیلی اب بستن بهش ولی پایانش واقعا خوب بود، حتی برای منی که سر فصل چهار و اونم چند سال پیش دراپش کردم :دی

یه اپزیود دیدم به نظر میاد سریال قشنگی باشه ولی زیرنویسش ضعیفه فقط دو تا سوال زیرنویسش تو فصل های بعد به مشکل نمیخورم؟ از لحاظ هماهنگی و ترجمهمیگم. بلوری 1080 گرفتم یه سری جاها به هم میریخت هماهنگی
اون زنه که بومن کرادر شوهرش رو کشته بود چرا ازاد ول میگشت؟ یا فقط مضنون به قتل بود اتهامش ثابت نشده بود؟

از زیرنویس خبر ندارم.

والا من جزئیات قسمت اول رو یادم نمیاد، ولی بومن شوهر کسی رو نکشته بود، اِیوا شوهر خودش بومن که برادر بوید باشه رو کشته بود.

از زیرنویس خبر ندارم.

والا من جزئیات قسمت اول رو یادم نمیاد، ولی بومن شوهر کسی رو نکشته بود، اِیوا شوهر خودش بومن که برادر بوید باشه رو کشته بود.
منظورم همین بود تو جمله بد نوشتم.
دوستانی که دیدن از زیرنویس اطلاع دارن؟ دانلود نکنیم اون ور ببینیم زیرنویس نداره گوجه بشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or