ALI_FURY
کاربر سایت
دوستان سریال chernobyl رو حتما ببینید واقعا خوشساخته...این HBO نامسلمون به هرچی دست میزنه طلا میشه
فقط حیف مثل netflix همه قسمت هارو یه جا نمیده ![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
تو Line of Duty که ما رو دیوونهی خودش کرد. تبلیغاتِ این سریال رو توی پیچ توییترِ «استیون گراهام» و سایتِ «گاردین» دیده بودم ولی حالا که گفتی، دیگه واجب شد که ببینمش. ممنون هومن جانمثل اینکه با یه شاهکار دیگه از «چنل 4» طرفـیم. خود The Virtues یک طرف، بازی
«استیون گراهام» هم یک طرف. امیدوارم 3 قسمت بعدی هم همینقدر خوب باشه.
ویرایش: @arash1996
Line of Duty star Stephen Graham hailed for ‘acting masterclass’ in gritty drama The Virtues
والا من به عنوان کسی که تا فصل 7 خیلی فن سریال بودم و دوبارم دیده بودمش و عشق موضوعش بودم، برام جذابیتشو از نیمه های فصل 7 به بعد از دست داد و تا 10 ـم که دیدم شاید کلا تو این چند سیزن 3-4 قسمت برام جذاب بود و بنظرم شدیدا کشش دادن، اما خب گویا پایان خوبی واسش ساختن و فناش راضی بودن برعکس اکثر سیتکاما که گند میخوره تو پایاناشسریال The Big Bang Theory با تمام خوبی ها و بدی هاش بعد 12 فصل تموم شد، شاید سلیقه بعضی ها بهش نخوره ولی برای من که تقریبا از اواسطش هر فصل رو دنبال میکردم دوستش داشتم، شوخی های گیکی - بحث بازی - فیلم - تیکه های فلسفی یا دانشمندیشون همه چی داشت، فراز و نشیب زیاد داشت ولی اونجور نبود که دلتو بزنه
دو اپیزود اخرش خیلی قشنگ و احساسی بود و خوب تموم کردنوالا من به عنوان کسی که تا فصل 7 خیلی فن سریال بودم و دوبارم دیده بودمش و عشق موضوعش بودم، برام جذابیتشو از نیمه های فصل 7 به بعد از دست داد و تا 10 ـم که دیدم شاید کلا تو این چند سیزن 3-4 قسمت برام جذاب بود و بنظرم شدیدا کشش دادن، اما خب گویا پایان خوبی واسش ساختن و فناش راضی بودن برعکس اکثر سیتکاما که گند میخوره تو پایاناش
View attachment 106823
از کجا باید بگیریم ؟یه اپیزود بعد از پایانی هم ازش اومده بیرون که یه جورایی خاطره بازی بود که اونم دیدنش خالی از لطف نیست
دیبا مووی به اسم قسمت 24 اپلودش کردهاز کجا باید بگیریم ؟
یه اپزیود دیدم به نظر میاد سریال قشنگی باشه ولی زیرنویسش ضعیفه فقط دو تا سوال زیرنویسش تو فصل های بعد به مشکل نمیخورم؟ از لحاظ هماهنگی و ترجمهمیگم. بلوری 1080 گرفتم یه سری جاها به هم میریخت هماهنگی«جاستیفاید» رو ببین تا دیگه «برکینگ بد» به دلـت نشینه![]()
خوب شد گفتی من فکر کردم واقعا اپیزود 24 رو گذاشتن!اپیزود جالبی هم بود و خاطرات مرور شد.دو اپیزود اخرش خیلی قشنگ و احساسی بود و خوب تموم کردن
یه اپیزود بعد از پایانی هم ازش اومده بیرون که یه جورایی خاطره بازی بود که اونم دیدنش خالی از لطف نیستدرست شدن اسانسور عالی بودعالی
یه اپزیود دیدم به نظر میاد سریال قشنگی باشه ولی زیرنویسش ضعیفه فقط دو تا سوال زیرنویسش تو فصل های بعد به مشکل نمیخورم؟ از لحاظ هماهنگی و ترجمهمیگم. بلوری 1080 گرفتم یه سری جاها به هم میریخت هماهنگی
اون زنه که بومن کرادر شوهرش رو کشته بود چرا ازاد ول میگشت؟ یا فقط مضنون به قتل بود اتهامش ثابت نشده بود؟
منظورم همین بود تو جمله بد نوشتم.از زیرنویس خبر ندارم.
والا من جزئیات قسمت اول رو یادم نمیاد، ولی بومن شوهر کسی رو نکشته بود، اِیوا شوهر خودش بومن که برادر بوید باشه رو کشته بود.