Silent Storm
کاربر سایت
والا بابا ...چیه این تینیجری بازیا ناموسا... اولش که زد adult content داره گرخیدم...تعجب کردم... ایشالا بیشتر بشه ...قسمت اولش را دیدم قشنگ حس کردم تو هسته راکتور چرنوبیل نشستم و انگاری تو بهشت بودم![]()
والا بابا ...چیه این تینیجری بازیا ناموسا... اولش که زد adult content داره گرخیدم...تعجب کردم... ایشالا بیشتر بشه ...قسمت اولش را دیدم قشنگ حس کردم تو هسته راکتور چرنوبیل نشستم و انگاری تو بهشت بودم![]()
سرویس استریم دی سی یونیورس، تا حالا هر چی ساخته درجه سنیش بالا بوده و اگر اشتباه نکنم، حاجیمون، جیمز وان اپیزود اولو کارگردانی کردهوالا بابا ...چیه این تینیجری بازیا ناموسا... اولش که زد adult content داره گرخیدم...تعجب کردم... ایشالا بیشتر بشه ...
بله در واقعیت شوروی تقریبا از همه ی دانشمند ها و نیروهای ممکنی که داشت استفاده کرد و به گفته سازنده های سریال بجای اینکه کاراکتر های زیادی رو به سریال اضافه کنن، شخصیت Ulana Khomyuk رو درست کردن. ulana شخصیت واقعی نیست و توی سریال نماد و نماینده همه ی دانشمند ها و افرادی هست که اون زمان روی این پروژه کار کردن.فقط یه سوالی که برای من پیش میاد اینه توی کل جماهیر شوروی فقط یه لیگانوف وجود داشته و تیمی متشکل از دانشمندان نباید در مورد مشکلی به این مهمی تصمیم بگیرن؟ نمیدونم در روایت اصلی هم همینه یا نه
جیمز وان تهیه کننده اجرایی بوده. لن وایزمن که کارگردان Underworld 1 &2 بوده کارگردانی کرده پایلوت رو.سرویس استریم دی سی یونیورس، تا حالا هر چی ساخته درجه سنیش بالا بوده و اگر اشتباه نکنم، حاجیمون، جیمز وان اپیزود اولو کارگردانی کرده
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
دوشنبه شب به وقت امریکا سه شنبه صبح به وقت ایران ....اپزیود آخر چرنوبیل مگه قرار نبود امروز بیاد؟
اتفاقا ملت دارن از سر لج و لج بازی با گات این شکلی نمره بالا میدن.اینم امتیاز قسمت اخر Chernobyl تا این لحظه :
هر چند مشخص بود که قسمت اخرشم شاهکار در میاد ولی برای اون عده گذاشتمش که از همون قسمت اول میگفتن احتمالا اخرش خراب میکنه![]()
ولی قبول نیست ، یکی میگفت این نمرات فقط به خاطر اینه که مردم از لج فصل اخر GOT رفتن به این سریال رای دادنیعنی یکی از بی ربطترین و بدترین نظراتی بود که به عمرم دیده بودم