TV Center

قسمت اولش را دیدم قشنگ حس کردم تو هسته راکتور چرنوبیل نشستم و انگاری تو بهشت بودم :D
والا بابا ...چیه این تینیجری بازیا ناموسا... اولش که زد adult content داره گرخیدم...تعجب کردم... ایشالا بیشتر بشه ...

والا بابا ...چیه این تینیجری بازیا ناموسا... اولش که زد adult content داره گرخیدم...تعجب کردم... ایشالا بیشتر بشه ...
سرویس استریم دی سی یونیورس، تا حالا هر چی ساخته درجه سنیش بالا بوده و اگر اشتباه نکنم، حاجیمون، جیمز وان اپیزود اولو کارگردانی کرده

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

فقط یه سوالی که برای من پیش میاد اینه توی کل جماهیر شوروی فقط یه لیگانوف وجود داشته و تیمی متشکل از دانشمندان نباید در مورد مشکلی به این مهمی تصمیم بگیرن؟ نمیدونم در روایت اصلی هم همینه یا نه
بله در واقعیت شوروی تقریبا از همه ی دانشمند ها و نیروهای ممکنی که داشت استفاده کرد و به گفته سازنده های سریال بجای اینکه کاراکتر های زیادی رو به سریال اضافه کنن، شخصیت Ulana Khomyuk رو درست کردن. ulana شخصیت واقعی نیست و توی سریال نماد و نماینده همه ی دانشمند ها و افرادی هست که اون زمان روی این پروژه کار کردن.

خود لگاسوف چون رئیس کمیته ای بود که روی واقعه چرنوبیل کار میکرد و با وجود یه تیم کامل ، تصمیم های نهایی رو لگاسوف میگرفت، برای همین هم نقشش رو توی سریال خیلی پررنگ کردن.

سرویس استریم دی سی یونیورس، تا حالا هر چی ساخته درجه سنیش بالا بوده و اگر اشتباه نکنم، حاجیمون، جیمز وان اپیزود اولو کارگردانی کرده

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
جیمز وان تهیه کننده اجرایی بوده. لن وایزمن که کارگردان Underworld 1 &2 بوده کارگردانی کرده پایلوت رو.

آخرین ویرایش:
اپیزود پایانی بیشتر شبیه مستند-درام های شبکه نشنال جوگرافیک شده بود. دیالوگ های عالی و بازی یکه تازی جرد هریس سکانس های دادگاه را جذاب تر از قبل کرده بود. پایانی قابل قبول برای شرح یکی از بزرگترین فاجعه های تاریخ بشریت. حتما پایان آن را با دقت نگاه کنید. با موسیقی خاص فضای وهم انگیز را ایجاد می کند. تمام نظرات منفی ام در مورد اپیزود سوم و چهارم با این پایان بندی برطرف شد.

اینم امتیاز قسمت اخر Chernobyl تا این لحظه :

هر چند مشخص بود که قسمت اخرشم شاهکار در میاد ولی برای اون عده گذاشتمش که از همون قسمت اول میگفتن احتمالا اخرش خراب میکنه :D
یکی میگفت این نمرات فقط به خاطر اینه که مردم از لج فصل اخر GOT رفتن به این سریال رای دادن :)) یعنی یکی از بی ربطترین و بدترین نظراتی بود که به عمرم دیده بودم :D

108128

آخرین ویرایش:
اینم امتیاز قسمت اخر Chernobyl تا این لحظه :

هر چند مشخص بود که قسمت اخرشم شاهکار در میاد ولی برای اون عده گذاشتمش که از همون قسمت اول میگفتن احتمالا اخرش خراب میکنه :D
ولی قبول نیست ، یکی میگفت این نمرات فقط به خاطر اینه که مردم از لج فصل اخر GOT رفتن به این سریال رای دادن :)) یعنی یکی از بی ربطترین و بدترین نظراتی بود که به عمرم دیده بودم :D
اتفاقا ملت دارن از سر لج و لج بازی با گات این شکلی نمره بالا میدن.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: Origami 2008
ده روز دیگه....
108132

اگه طرفدار نیکولاس وندین رفن هستید، به طرفش برید و اگر نیستید و تا حالا هیچ اثری از این کارگردان مولف ندیده اید، پیشنهاد می کنم که اپیزود اولش را توی اون روز دانلود نکنید! نمی دانم این سریال مثل گات، استرنجر تینگز یا وست ورد ارزش زدن تاپیک مجزا را دارد یا نه!؟ امیدوارم منتقدان آب رو روی این سریال قطع نکنند. نقدهای دو قسمت ابتدایی اش میکس بوده؛ خیلی خوب دانسته اند و خیلی ها تو خالی و مملو از صحنه های غیر اخلاقی و خشونت بار!​

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or