فصل 3 handmaids tale و فصل 5 black mirror هم ریلیز شد
شت
شت
سلام.سلام دوستان
قصد دارم سریال Hannibal رو استارت بزنم که البته کنسل شده، میخواستم بدونم آیا پایانش در فصل ۳ رضایت بخش هست یا ناقص تموم میشه؟
نسخه ی Extras که بعضی سایت ها گذاشتن چه محتوای بیشتری داره و آیا زیرنویس براشون هست؟؟
و اینکه در کل ارزش دیدن داره؟
ممنونم
نه دیگه یه سریال کامل میبینی به همراه شخصیت پردازی و دیالوگ و غیره ، که بر اساس واقعیته ، فقط تاریخ و ساعت رو زیرنویس میکنه بعضی جاها.چرنوبیل حالت داکیومنتری داره؟
#زرشک
همین الان فصل اولشو تموم کردم و چقدر هم از شخصیت های سریال خوشم اومد؛ مخصوصا از بازی قدرتمند برایان کرانستون (وینس) خیلی خوشم اومده بود.
]ده روز دیگه....
View attachment 108132
اگه طرفدار نیکولاس وندین رفن هستید، به طرفش برید و اگر نیستید و تا حالا هیچ اثری از این کارگردان مولف ندیده اید، پیشنهاد می کنم که اپیزود اولش را توی اون روز دانلود نکنید! نمی دانم این سریال مثل گات، استرنجر تینگز یا وست ورد ارزش زدن تاپیک مجزا را دارد یا نه!؟ امیدوارم منتقدان آب رو روی این سریال قطع نکنند. نقدهای دو قسمت ابتدایی اش میکس بوده؛ خیلی خوب دانسته اند و خیلی ها تو خالی و مملو از صحنه های غیر اخلاقی و خشونت بار!
]
این چه سریالیه ؟
چند قسمت ازش اومده ؟
من سوال دارم
چرا سریالا کنسل میشه ساختشون ؟بعد اینارو همینجوری ول میکنن داستانشو یا مثلا یه چند سمت میسازن بعد به یه جاهایی رسید دیگه کنسل میشه چجوریه داستان
البته ادامه ساختش برمیگرده به خود شخص برایان فولر که یجورایی تو سری خوره شبکه ها هست ولی مغزش کار میکنهسلام.
نه به نوعی تمومش می کنند ولی آخرش یه تیکه گذاشتن که اگر توافقات انجام شد برای ادامش بسازن که هیچوقت نشد متاسفانه.
سریال جذاب و خوبیه، سیزن دومش شامل بهترین قسمت های سریال هست بخصوص سیزن فاینالش به یاد موندنیه. فصل اول و سومش هم در نوع خودشون هم به عنوان مقدمه و هم به عنوان ادامه ی سرنوشت هانیبال و رفقا، هیجان لازم رو داره،
ایراداتی که بهش وارده، یکم روند کند بعضی لحظات در بعضی اپیزود هاست و متاسفانه عجله ی تیم سازنده برای پایان رسوندن سریال تو فصل سوم که از قسمت های 5 6 با عجله داستان رو پیش میبرند که تو 13 قسمت جمعش کنند.
در کل سریال قشنگیه. بازی مدس میکلسون هم حرف نداره
تو دیدنش شک به دلت راه نده دیالوگ هاش هم اینقدر سنگینه مغزت فیتیله پیچ میشهسلام دوستان
قصد دارم سریال Hannibal رو استارت بزنم که البته کنسل شده، میخواستم بدونم آیا پایانش در فصل ۳ رضایت بخش هست یا ناقص تموم میشه؟
نسخه ی Extras که بعضی سایت ها گذاشتن چه محتوای بیشتری داره و آیا زیرنویس براشون هست؟؟
و اینکه در کل ارزش دیدن داره؟
ممنونم
سلام دوستان. سریال barry چطور سریالیه ؟چه ژانری؟ارزش دان داره؟
As justification for the story, the film’s director, Alexei Muradov, cited fringe conspiracy theorists: “One theory holds that Americans had infiltrated the Chernobyl nuclear power plant and many historians do not deny that, on the day of the explosion, an agent of the enemy’s intelligence services was present at the station.”