View attachment 108254
هنوز مشخص نشده به چه دلیل این مسخره بازی رو انجام دادند؟
چرا هر سریالی که من خوشم میاد ازش، باید به طرز عجیب و مسخره ای کنسل بشه!!! (Ash vs Evil Dead، Hannibal، Sneaky Pete و...)
View attachment 108254
هنوز مشخص نشده به چه دلیل این مسخره بازی رو انجام دادند؟
چرا هر سریالی که من خوشم میاد ازش، باید به طرز عجیب و مسخره ای کنسل بشه!!! (Ash vs Evil Dead، Hannibal، Sneaky Pete و...)
این سه تا سریالی که اشاره کردم، دارمشون ولی چه فایده که هیچوقت ادامشون ساخته نمی شه. من تا یه ماه برا کنسل شدن هانیبال تو شوک بودم. ( بعد از کنسل شدن هانیبال، هیچکدوم از سریال های nbc رو ندیدم.)حداقل اگه دانلود کردی، نگه اش دار. آرشیوش کن. در بین تمام سریال هایی که دنبال می کردم، دو تا سریال از کنسل شدنش ناراحت شدم؛ یکی همین Sneaky Pete و دیگری Low Winter Sun.. دوتاشون می تونستن جایگزین ایده آلی برای بریکینگ بد و وایر برایم شوند.
هانیبال کنسلیش واقعا سنگین بود من به شخصه غذا تا یه هفته مزه خاک گرفته بوداین سه تا سریالی که اشاره کردم، دارمشون ولی چه فایده که هیچوقت ادامشون ساخته نمی شه. من تا یه ماه برا کنسل شدن هانیبال تو شوک بودم. ( بعد از کنسل شدن هانیبال، هیچکدوم از سریال های nbc رو ندیدم.)
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Russia hates HBO’s ‘Chernobyl’ so much that it’s making its own series
گویا روسیه از روایت HBO از چرنوبیل خوشش نیومده و قراره بر اساس این تئوری توطئه سریال خودشونو بسازن:
![]()
اینم امتیاز قسمت اخر Chernobyl تا این لحظه :
هر چند مشخص بود که قسمت اخرشم شاهکار در میاد ولی برای اون عده گذاشتمش که از همون قسمت اول میگفتن احتمالا اخرش خراب میکنه
یکی میگفت این نمرات فقط به خاطر اینه که مردم از لج فصل اخر GOT رفتن به این سریال رای دادنیعنی یکی از بی ربطترین و بدترین نظراتی بود که به عمرم دیده بودم
روابط حسنه CW با وارنر و DC این اطمینان میده بگیرتش 99 درصدSwamp thing بیوفته دستCW به خاک میره...!!! درجه سنیش میشه E
...!!! اما بیوفته دست HBO باعث بسی خوشحالی و امید است...