TV Center

من تو اینا فقط دیردویل دیدم. جسیکا رو تا وسطا بیشتر نتوستم تحمل کنم! مشکلی نیست اینو شروع کنم به دیدن؟ یا اول برم قبلی هارو ببینم؟
مشکل که میشه ولی زیاد نیست. ولی بیشتر رابطه ی کاراکتر ها براتون گنگ هست . ولی از نظر این که مثلا سریال ادامه دهنده ی اون ها باشه و اتفاق هایی که می افته ارتباط مستقیم داشته باشه با این سریال می تونم بگم نه مهم ترین اشون همون دیردویله . بیشتر سریال مثل فصل سوم دیردویل بود که کاراکتر های سریال های دیگه هم بهشون اضافه شدن .به آیرون فیست هم ارتباط داره ولی من که اون رو نصفه دیدم مشکل خاصی نداشتم دیالوگ ها که به اتفاق های گذشته اشاره داشت ابهامات رو برای من برطرف کرد .

ولی شخصیت های فرعی درک روابطشون و یک سری دیالوگ هاشون ممکنه ابهام داشته باشه که اونم خیلی نیست

• Like
Reactions: dark_knight
من تو اینا فقط دیردویل دیدم. جسیکا رو تا وسطا بیشتر نتوستم تحمل کنم! مشکلی نیست اینو شروع کنم به دیدن؟ یا اول برم قبلی هارو ببینم؟

من موندم چه جوری Jessica Jones رو نصفه دراپ کردی
بهترین سریال کل MCU Netflix Series که هیچ، کل TV Series اه

• Like
Reactions: ShahryR and leonk13
من موندم چه جوری Jessica Jones رو نصفه دراپ کردی
بهترین سریال کل MCU Netflix Series که هیچ، کل TV Series اه

چون که خیلی کند پیش میرفت و خواب آور بود.
سریال به نیمه می رسه ولی دریغ از یه مبارزه درست و حسابی. حتی قدرت شخصیت اول هم نمایش ندادن.در کل بعد از 5-6 قسمت برای من هیچ جذابیتی نداشت.
این طور که تو نقد ها خوندم اون دوتای دیگه بد تر از جسیکا بودن!!!

من هم The Defenders رو این دوروز دیدم کامل .
قطعا دومین اثر ضعیف نتفلیکس بعد از آیرون فیست ( نه به اندازه اون ) هست این. کلیتش خوب بود اما قشنگ معلوم بود سبک هیجان سری دردویل و جسیکا رو نداره و من احساس کردم عجله ای سرهمش کردن واقعا و ویلین ها زیاد جالب از آب درنیومده بودن مخصوصا اینکه اون درجه اپیکیش پایین بود. تریلر آخرش هم که استاد پانیشر بود و منتظر یه پشم ریزون هستیم.
ولی درکل سرگرم کننده بود برام
7/10

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: arash1996
The Defenders اصلا بد نبود ولی داستان درست‌ و حسابی نداشت. بخاطر همین هم هیچ نقطه‌ی اوج و فراز و نشیبی توش نبود. فقط خواسته بودند که این چهارتا کاراکتر رو دور هم جمع کنند که لوک و جسیکا به‌‌شدت وصله‌ی ناجورِ این جمع بودند. Finn Jones هم نشون داد که بازی بدش توی Iron Fist بخاطر کارگردانی ضعیف یا بقیه‌ی مشکلات اون سریال نبود و کلا اینکاره نیست. بهترین قسمت‌های سریال هم مربوط به Daredevil می‌شد.
درکل چیزی نبود که بدم بیاد و با بعضی از جاهاش هم حال کردم ولی اصلا درگیر این سریال نشدم. اگه قراره The Defenders 2 ای درکار باشه، بهتره که یه داستان پخته‌تر مهیا بشه و تمرکز بیشتری روی شخصیت‌های منفی گذاشته بشه، تا حرف زدن‌های بی‌فایده‌ و بیش از حدِ چهارتا ابرقهرمانِ سریال.

پ.ن: پانیشر می‌زد خیلی خوف باشه. به‌نظر میاد کیفیت بالایی هم از دید بصری داشته باشه که توی دو، سه سریال ابرقهرمانی اخیر NETFLIX چنین چیزی رو ندیدیم. من که آینده‌ی این سریال‌ها به‌جز Iron Fist رو روشن می‌بینم.

• Like
Reactions: Origami 2008
The Defenders اصلا بد نبود ولی داستان درست‌ و حسابی نداشت. بخاطر همین هم هیچ نقطه‌ی اوج و فراز و نشیبی توش نبود. فقط خواسته بودند که این چهارتا کاراکتر رو دور هم جمع کنند که لوک و جسیکا به‌‌شدت وصله‌ی ناجورِ این جمع بودند. Finn Jones هم نشون داد که بازی بدش توی Iron Fist بخاطر کارگردانی ضعیف یا بقیه‌ی مشکلات اون سریال نبود و کلا اینکاره نیست. بهترین قسمت‌های سریال هم مربوط به Daredevil می‌شد.
درکل چیزی نبود که بدم بیاد و با بعضی از جاهاش هم حال کردم ولی اصلا درگیر این سریال نشدم. اگه قراره The Defenders 2 ای درکار باشه، بهتره که یه داستان پخته‌تر مهیا بشه و تمرکز بیشتری روی شخصیت‌های منفی گذاشته بشه، تا حرف زدن‌های بی‌فایده‌ و بیش از حدِ چهارتا ابرقهرمانِ سریال.

پ.ن: پانیشر می‌زد خیلی خوف باشه. به‌نظر میاد کیفیت بالایی هم از دید بصری داشته باشه که توی دو، سه سریال ابرقهرمانی اخیر NETFLIX چنین چیزی رو ندیدیم. من که آینده‌ی این سریال‌ها به‌جز Iron Fist رو روشن می‌بینم.
من اتفاقا با جسیکا حال کردم و به نظرم حضورش باحال بود یک جاهایی تقابل اون استایل بیخیال و بی اعصابش با بقیه واقعا باحال در اومده بود . به نظرم دیرودویل و جسیکا خوب باهم جفت میشدن . ولی با لوک موافقم کلا خیلی مالکوم ایکسیه همش هم داشت شعار های بشردوستانه میداد.
یکی از مشکلات سریال هم به نظرم همین بود که آیرون قیست توش نقش مهمی داشت

• Like
Reactions: arash1996
من اتفاقا با جسیکا حال کردم و به نظرم حضورش باحال بود یک جاهایی تقابل اون استایل بیخیال و بی اعصابش با بقیه واقعا باحال در اومده بود . به نظرم دیرودویل و جسیکا خوب باهم جفت میشدن . ولی با لوک موافقم کلا خیلی مالکوم ایکسیه همش هم داشت شعار های بشردوستانه میداد.
یکی از مشکلات سریال هم به نظرم همین بود که آیرون قیست توش نقش مهمی داشت

داستان THe Defenders در مورد پیوستن 4 سوپر هیرو برای مقابله با Hand اه
فلسفه وجود Iron Fist هم محافظت از Kunlun در مقابل Hand اه
بعد چه طور می خواید توش نقش مهم نداشته باشه!!!!

داستان THe Defenders در مورد پیوستن 4 سوپر هیرو برای مقابله با Hand اه
فلسفه وجود Iron Fist هم محافظت از Kunlun در مقابل Hand اه
بعد چه طور می خواید توش نقش مهم نداشته باشه!!!!
]چون مهم کردن کارکتر دنی رند که تو سریال خودش شروع شد، کار اشتباهی بود.
قضیه رو جوری بردن جلو که انگار دشمنی Iron Fist با Hand بزرگتر از دشمنی Daredevil با Hand هست که خب غلط بود اینکار چون از دهۀ 70 که Hand وارد دنیای کامیکها شد همچین چیزی هیچ وقت در جریان نبوده
کلاً به نظر من می‌تونستن همین برنامۀ اشتباهی که با سریال Iron Fist شروع کردن بعد تو Defenders ادامه‌ش دادن رو جور دیگه‌ای اجرا کنن. مثلاً تو همون سریال Iron Fist تو یه خط داستانی 5-6 قسمتی دنی رند رو معرفی کنن بعد نیمۀ دومش رو به داستان Defenders اختصاص بدن.
اینجوری به جای یه سریال افتضاح و یه سریال معمولی احتمالاً میشد یه سریال متوسط رو به خوب ساخت.
شخصاً امیدوارم که فصل دیگه‌ای از Defenders در کار نباشه بلکه شخصیتها بنا به نیاز داستان تو سریالهای همدیگه با هم همکاری کنن.

]چون مهم کردن کارکتر دنی رند که تو سریال خودش شروع شد، کار اشتباهی بود.
قضیه رو جوری بردن جلو که انگار دشمنی Iron Fist با Hand بزرگتر از دشمنی Daredevil با Hand هست که خب غلط بود اینکار چون از دهۀ 70 که Hand وارد دنیای کامیکها شد همچین چیزی هیچ وقت در جریان نبوده
کلاً به نظر من می‌تونستن همین برنامۀ اشتباهی که با سریال Iron Fist شروع کردن بعد تو Defenders ادامه‌ش دادن رو جور دیگه‌ای اجرا کنن. مثلاً تو همون سریال Iron Fist تو یه خط داستانی 5-6 قسمتی دنی رند رو معرفی کنن بعد نیمۀ دومش رو به داستان Defenders اختصاص بدن.
اینجوری به جای یه سریال افتضاح و یه سریال معمولی احتمالاً میشد یه سریال متوسط رو به خوب ساخت.
شخصاً امیدوارم که فصل دیگه‌ای از Defenders در کار نباشه بلکه شخصیتها بنا به نیاز داستان تو سریالهای همدیگه با هم همکاری کنن.

فصل دیگه ای ازش در کار هست، بار ها این مورد توی مصاحبه ها ذکر شده :)
نبود Defenders مثل اینه که بگید Avengers نباشه

سریال مدافعین واقعا قشنگ بود و رابطه کاراکتر ها مثل لوک و دنی رو تا حدودی خوب نشون داده بود.
اوج صحنه های فیلم Daredevil بودش که یک جور نقطه قوت فیلم محسوب می شد
فیلم به شدت از نبود یک ویلن خوب رنج می بره که امیدوارم تو شماره بعدیش که ایشالله پانیشر هم بیاد یک ویلن خوب بزارن مثل کیلگریو
پایانش هم قشنگ بود مخصوصا جایی که دنی یک جورایی جای dare devil رو می گیره.

نتفلیکس اولین تریلر پانیشر رو منتشر کرد.
تو پیج رسمی اینستا خود سریال دیدم.
به نظر درجه سنی اش R بود!!
First official look on John Bernthal in Netflix TV Show "The Punisher"

42a42c49414ce5cdaf2fe16b0bbaaed4.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
شرم بر من که تازه فرندز رو دارم میبینم :D واقعا چطور ترکیب چندتا شخصیت میتونه انقدر کامل باشه :D کاش هیچوقت تموم نشه!
من فعلا فصل سومو تموم کردم و باید بگم سریال روند صعودی رو تا الآن پیش گرفته و هیچجوره حوصله سر بر نیست تازه خیلی هم لذت بخشه
سریالو بعد از HIMYM شروع کردم حالا میبینم تا همینجا خیلی جاها از روی Friends تقلید کردن اما نمیدونم چرا اون حسی که با شخصیاتای HIMYM داشتم و ارتباطی که باشون برقرار کردم رو نمیتونم با شخصیتای Friends برقرار کنم
همچنین میبینیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or