arsenalmom
کاربر سایت
هنوز فصل دو پخش نشده ، بصورت رسمی فصل سوم stranger things هم تمدید شد 

هنوز فصل دو پخش نشده ، بصورت رسمی فصل سوم stranger things هم تمدید شد![]()
Friday Night Lives چطوره ؟
شنیدم فن بیس جالب و باحالی داره
نظر شما چطوره ؟
آقا دمت گرم یادی کردی از این سریال شروع کردم به دیدن واقعا عالیه . بازی ها کاراکتر ها موقعیت ها در عین سادگی جذاب و دوست داشتنی ان . واقعا حیفه که همچین سریالی کنسل شد و ادامه اش و نساختن .سلام
از وقتی freaks and geeks رو تموم کردم دیگه دل و دماغ هیچ فیلم دیگه ای رو ندارم
سریال مشابه هش هست؟
13 reasons whyسلام دوستان
یه چند تا سریال غم انگیز معرفی میکنید جدید باشه ترجیحا !
تخیلی هم که چیزی خوب تو این جدیدا هست معرفی کنید (مثل فلش یا .. یه چند تا قسمت دیدم حوصلم سر رفت :ی)
با تشکر فراوان
سلام دوستان
تخیلی هم که چیزی خوب تو این جدیدا هست معرفی کنید (مثل فلش یا .. یه چند تا قسمت دیدم حوصلم سر رفت :ی)
با تشکر فراوان
سلام دوستان
با تشکر فراوان
سلامغمگین تر از Rectify گیرت نمیاد.
غم انگیز اکشن هم میخای Spartacus گزینه ی خوبیه. سریالی که متاسفانه ایرانی های زیادی صرفاً به خاطر صحنه های برهنگی سمتش رفتن.. پیام و درام سریال بسیار بالاست.
13Reasons Why هم بخاطر تبلیغات و پروپاگانداس که اینقدر تحویلش میگیرن. طبق منطق این سریال من تابحال باید 10 بار خودکشی میکردم تو زندگی. سختیایی که شخصیت اصلی این سریال میکشه تو فرهنگ ما شوخیای دوران مدرسه س. با این حال مسائل با توجه به فرهنگ و محیطی که زندگی میکنیم تاثیرات متفاوتی دارن. اتفاقاتی که برای شخصیت اصلی داستان میوفته تو جامعه ی آمریکا میتونه منجر به خودکشی بشه ولی تو ایران اتفاقاتی وحشتناک تر از این ها میوفته آب از آب تکون نمیخوره. سریال جهان شمولی نیست.