TV Center

• Like
Reactions: arsenalmom
دوستان من سریال سوپرنچرال رو قبلا خیلی دنبال میکردم :دی 4 5 سال پیش تا وسطا فصل هفت رو هم دیدم بعد دیگه دیدم خیلی داره تکراری میشه برام بیخیال شدم! حالا 4 5 سال میگذره منم خیلی دلم تنگ شده دوباره میخوام ببینم نمیدونم چیکار کنم از اول فصل 7 ببینم گیج نمیشم با اینکه ممکنه یه سری چیزا یادم نباشه؟!

سلام
از وقتی freaks and geeks رو تموم کردم دیگه دل و دماغ هیچ فیلم دیگه ای رو ندارم:|
سریال مشابه هش هست؟
آقا دمت گرم یادی کردی از این سریال شروع کردم به دیدن واقعا عالیه . بازی ها کاراکتر ها موقعیت ها در عین سادگی جذاب و دوست داشتنی ان . واقعا حیفه که همچین سریالی کنسل شد و ادامه اش و نساختن .

• Like
Reactions: mahdi-xbox
سلام دوستان
یه چند تا سریال غم انگیز معرفی میکنید جدید باشه ترجیحا !
تخیلی هم که چیزی خوب تو این جدیدا هست معرفی کنید (مثل فلش یا .. یه چند تا قسمت دیدم حوصلم سر رفت :ی)
با تشکر فراوان

• Like
Reactions: Origami 2008
سلام دوستان
تخیلی هم که چیزی خوب تو این جدیدا هست معرفی کنید (مثل فلش یا .. یه چند تا قسمت دیدم حوصلم سر رفت :ی)
با تشکر فراوان
13 reasons why
غمگین ترین سریالی بود که من در عمرم دیدم :(:(

سلام دوستان
با تشکر فراوان

غمگین تر از Rectify گیرت نمیاد.

غم انگیز اکشن هم میخای Spartacus گزینه ی خوبیه. سریالی که متاسفانه ایرانی های زیادی صرفاً به خاطر صحنه های برهنگی سمتش رفتن.. پیام و درام سریال بسیار بالاست.

13Reasons Why هم بخاطر تبلیغات و پروپاگانداس که اینقدر تحویلش میگیرن. طبق منطق این سریال من تابحال باید 10 بار خودکشی میکردم تو زندگی. سختیایی که شخصیت اصلی این سریال میکشه تو فرهنگ ما شوخیای دوران مدرسه س. با این حال مسائل با توجه به فرهنگ و محیطی که زندگی میکنیم تاثیرات متفاوتی دارن. اتفاقاتی که برای شخصیت اصلی داستان میوفته تو جامعه ی آمریکا میتونه منجر به خودکشی بشه ولی تو ایران اتفاقاتی وحشتناک تر از این ها میوفته آب از آب تکون نمیخوره. سریال جهان شمولی نیست.

آقا این Narcos همه ی اپیزوداش انقد اسپانیایی داره؟:| اینو خو برا فهمیدنش باید یه کلاس اسپانیایی جدا بری که!!!:| قسمتهایه اسپانیاییش زیرنویس انگلیسی یا فارسی داره؟:| اینهمه دانلود کردم فوش بدم به سازنده هاش هی:|

• Like
Reactions: Alkazar
سلام دوستان
با تشکر فراوان

سلام. در درجه‌ی اول رکتیفای رو پیشنهاد می‌کنم که تابه‌امروز، بهترین درامیه که دیدم. داستان سرراستی داره، ولی فضاسازی و بازی‌های کم‌نظیر، تبدیلش کرد به یک شاهکار.

در درجه‌ی بعدی هم بلادلاین که اونم فضای فوق‌العاده‌ای داره و چند ماه پیش با سه فصل به کار خودش پایان داد.

ری داناوان هم فضای غمناکی داره. الان هم داره فصل پایانیش پخش میشه.

غمگین تر از Rectify گیرت نمیاد.

غم انگیز اکشن هم میخای Spartacus گزینه ی خوبیه. سریالی که متاسفانه ایرانی های زیادی صرفاً به خاطر صحنه های برهنگی سمتش رفتن.. پیام و درام سریال بسیار بالاست.

13Reasons Why هم بخاطر تبلیغات و پروپاگانداس که اینقدر تحویلش میگیرن. طبق منطق این سریال من تابحال باید 10 بار خودکشی میکردم تو زندگی. سختیایی که شخصیت اصلی این سریال میکشه تو فرهنگ ما شوخیای دوران مدرسه س. با این حال مسائل با توجه به فرهنگ و محیطی که زندگی میکنیم تاثیرات متفاوتی دارن. اتفاقاتی که برای شخصیت اصلی داستان میوفته تو جامعه ی آمریکا میتونه منجر به خودکشی بشه ولی تو ایران اتفاقاتی وحشتناک تر از این ها میوفته آب از آب تکون نمیخوره. سریال جهان شمولی نیست.
سلام
آقا این Rectify قشنگه؟ تعریفش رو زیاد دیدم تو همین تاپیک.
نمراتش هم خوبه.
ارزش دان و شروع داره؟

• Like
Reactions: WTF?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or