The Killingدوستان سریال تو سبک پلیسی-جنایی-کارآگاهی چی پیشنهاد میکنید ؟ آخرین سریالی که دیدم bosch بوده و خیلی حال کردم.
دوستان سریال تو سبک پلیسی-جنایی-کارآگاهی چی پیشنهاد میکنید ؟ آخرین سریالی که دیدم bosch بوده و خیلی حال کردم.
سلام. اگه به سریالهای بریتیش علاقه دارید، مینی سریال The Shadow Line رو پیشنهاد میکنم. حدود 5 سال پیش دیدمش، ولی هرموقع اسم پلیسی و جنایی میاد، همیشه اسمش میاد توی ذهنم. فضاسازی گنگ و تاریک، داستان جذاب و بازیهای عالی، چیزیه که ازش به یاد دارم.دوستان سریال تو سبک پلیسی-جنایی-کارآگاهی چی پیشنهاد میکنید ؟ آخرین سریالی که دیدم bosch بوده و خیلی حال کردم.
امتیازاتش که خوبهdefenders عالی بود . کاملا به خوبی کاراکتر هارو کنار هم قرار داده بود . پایانش هم بیننده رو برای دیدن فصول بعدی سریال های یونیورس مخصوصا دیردویل بدچور ترغیب می کنه . عجیبه برام امتیازش پایین شده بود
بعد عنوان بندی پایانی اپیزود فاینال تیزر پاینشر رو نشون میده که نوید یک اثر جذاب و دیدنی رو میده شدیدا هایپم براش
شنیده بودم منتقدا باهاش مثل آیرون فیست برخورد کرده بودن . چون زیاد از آیرون فیست خوشم نیومده بود نگران شده بودم . ولی گویا خیلی نظراتشون خیلی مهم نبودهامتیازاتش که خوبه
هم IMDB و هم روتن
حالا امتیازات دیگه ای هم هست که مهم باشه؟
دقیقا منم همین موقع ها بود دراپ کردمسلام
بیگ بنگ تئوری رو از فصل هفت دراپ کردم...کمی لوس شده بود!
یکی دوجا دیدم دوباره اوج گرفته؟درسته؟
ارزش داره دوباره شروع کنم؟
چه جالب فکر می کردم فقط من همین طوری بود از فصل هفت به بعد دیگه کشش نداشت برامدقیقا منم همین موقع ها بود دراپ کردم
خیلی بی مزه شده بود وقتی با 4 فصل اولش مقایسه میکردم حالم گرفته میشد
defenders عالی بود . کاملا به خوبی کاراکتر هارو کنار هم قرار داده بود . پایانش هم بیننده رو برای دیدن فصول بعدی سریال های یونیورس مخصوصا دیردویل بدچور ترغیب می کنه . عجیبه برام امتیازش پایین شده بود
بعد عنوان بندی پایانی اپیزود فاینال تیزر پاینشر رو نشون میده که نوید یک اثر جذاب و دیدنی رو میده شدیدا هایپم براش