TV Center

دوستان سریال تو سبک پلیسی-جنایی-کارآگاهی چی پیشنهاد میکنید ؟ آخرین سریالی که دیدم bosch بوده و خیلی حال کردم.

The Fall
The Killing
The Bridge US
Low Winter Sun US
Bloodline
Gracepoint
Murder in the First
Line of Duty
Luther
Broadchurch
Fortitude
The Missing
Fargo (Season One
True Detective
Elementary
The Following
American Crime

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: qozmyox
defenders عالی بود . کاملا به خوبی کاراکتر هارو کنار هم قرار داده بود . پایانش هم بیننده رو برای دیدن فصول بعدی سریال های یونیورس مخصوصا دیردویل بدچور ترغیب می کنه . عجیبه برام امتیازش پایین شده بود
بعد عنوان بندی پایانی اپیزود فاینال تیزر پاینشر رو نشون میده که نوید یک اثر جذاب و دیدنی رو میده شدیدا هایپم براش

دوستان سریال تو سبک پلیسی-جنایی-کارآگاهی چی پیشنهاد میکنید ؟ آخرین سریالی که دیدم bosch بوده و خیلی حال کردم.
سلام. اگه به سریالهای بریتیش علاقه دارید، مینی سریال The Shadow Line رو پیشنهاد میکنم. حدود 5 سال پیش دیدمش، ولی هرموقع اسم پلیسی و جنایی میاد، همیشه اسمش میاد توی ذهنم. فضاسازی گنگ و تاریک، داستان جذاب و بازیهای عالی، چیزیه که ازش به یاد دارم.

توی سریال های امریکایی هم The Shield و Justified رو تایید میکنم. دو سریال برتری که تابحال دیدم.

• Like
Reactions: qozmyox
defenders عالی بود . کاملا به خوبی کاراکتر هارو کنار هم قرار داده بود . پایانش هم بیننده رو برای دیدن فصول بعدی سریال های یونیورس مخصوصا دیردویل بدچور ترغیب می کنه . عجیبه برام امتیازش پایین شده بود
بعد عنوان بندی پایانی اپیزود فاینال تیزر پاینشر رو نشون میده که نوید یک اثر جذاب و دیدنی رو میده شدیدا هایپم براش
امتیازاتش که خوبه
هم IMDB و هم روتن
حالا امتیازات دیگه ای هم هست که مهم باشه؟

• Like
Reactions: leonk13
امتیازاتش که خوبه
هم IMDB و هم روتن
حالا امتیازات دیگه ای هم هست که مهم باشه؟
شنیده بودم منتقدا باهاش مثل آیرون فیست برخورد کرده بودن . چون زیاد از آیرون فیست خوشم نیومده بود نگران شده بودم . ولی گویا خیلی نظراتشون خیلی مهم نبوده

سلام
بیگ بنگ تئوری رو از فصل هفت دراپ کردم...کمی لوس شده بود!
یکی دوجا دیدم دوباره اوج گرفته؟درسته؟
ارزش داره دوباره شروع کنم؟
دقیقا منم همین موقع ها بود دراپ کردم
خیلی بی مزه شده بود وقتی با 4 فصل اولش مقایسه میکردم حالم گرفته میشد

من تو اینا فقط دیردویل دیدم. جسیکا رو تا وسطا بیشتر نتوستم تحمل کنم! مشکلی نیست اینو شروع کنم به دیدن؟ یا اول برم قبلی هارو ببینم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or