TV Center

شروع كردم به ديدن game of thrones و دو فصل رو ديدم! اما خدالعنت كنه اينترنت رو ، از درو ديوار داره اسپويل ميريزه از بس كه درموردش حرف ميزنن و تيتراژ كلى از سايتها شده! جوريه ميترسم توى اينترنت پا بذارم! يه پوستر از سريال اتفاقى ديدم تو اينترنت كه نابودم كرد! خدا ازشون نگذره. اگه تازه داريد سريال رو ميبينيد خيلى مراقب باشيد
اقا چیز دیگه تو مایه های ریک و مورتی نداریم
چندان ربطى به ريك اند مورتى نداره اما cyanide and happiness رو پيشنهاد ميكنم. ديوانه واريش و مخدوش بودن ذهن سازنده هاش ميتونه با ريك اند مورتى رقابت كنه. اپيزوديك هست و هيچ ربطى به هم ندارن. هر قسمت تقريبا يك دقيقه هستند كه بايد از كانال يوتيوبشون ببينى.

آخرین ویرایش:
چقدر دوقسمت اول فصل سوم Voltron شیرین و دوست داشتنی بود. واقعا چسبید. یانم شخصیت جدیده Lotor هم خیلی خوبه.
زیرنویس فصل سومش اومده ؟ من حتی انگلیسیش هم پیدا نکردم !
---
اون قسمتی که مورتی ضدحال میخوره خیلی عالی بود :))

دو قسمت از American Gods را تماشا کردم.به شدت سریال متفاوتی هست و تقریبا تا اواخر قسمت دوم اصلا معلوم نیست کی به کیه و دقایق آخر قسمت دوم شروع میکنه به جون گرفتن. کم مونده بود همون اول دراپ کنم ولی الان علاقه پیدا کردم ادامه بدم.

نکته جالب بازی بسیار عالی Peter Stormare در نقش Czernobog هست. به شدت عالی بازی میکنه نقشش را.

یک نکته دیگه هم اینکه فکر کنم این سریال بالاترین درجه از نمایش Nu dity و S e x در یک سریال تلوزیونی را داشته باشه.اصلا همچین چیزی یادم نمیاد قبلا دیده باشم.

• Like
Reactions: Origami 2008
دو قسمت از American Gods را تماشا کردم.به شدت سریال متفاوتی هست و تقریبا تا اواخر قسمت دوم اصلا معلوم نیست کی به کیه و دقایق آخر قسمت دوم شروع میکنه به جون گرفتن. کم مونده بود همون اول دراپ کنم ولی الان علاقه پیدا کردم ادامه بدم.

نکته جالب بازی بسیار عالی Peter Stormare در نقش Czernobog هست. به شدت عالی بازی میکنه نقشش را.

یک نکته دیگه هم اینکه فکر کنم این سریال بالاترین درجه از نمایش Nu dity و S e x در یک سریال تلوزیونی را داشته باشه.اصلا همچین چیزی یادم نمیاد قبلا دیده باشم.

8 Sense
Six Under Feet

این دو تا دست کمی از این نداشتند.

• Like
Reactions: Soheil
Sense8 خوبه؟ توصیه میکنی دانلودش کنم؟

Sense 8 یک سریال علمی تخیلی که در آن درباره ارتبااط حسی آدمیان خاصی را نشان می دهد که در حاوی صحن ههای به شدت جنسی و عریانی است. سریال چیز خاصی برای گفتن در روایت ندارد به همین دلیل هم کنسل شده بود اما دوباره به دلیل اصرار زیاد طرفدران، دو قسمت ویژه در سال دیگر برایش می آید.
در کل من بهت پیشنهاد نمیکنم.

rick and morty این قسمت 4 به نسبت قسمت 3 افت شدیدی داشت یا شاید وجود قسمت فوق العاده سوم سطح توقعمون را بالا برد اما باز هم دیدنش میچسبه

قسمت 3 فصل 3 بهترین قسمت کل 3 فصل بوده تا به حال
کلا فکر نکنم حالا حالاها بتونن قسمتی مثل اون بسازن :D

چند وقتی هست استارت POI رو زدم .. یعنی خداست این سریال چقدر خوبه .. الان رسیدم به قسمت 17 فصل 3 .. خدا بگم چی کار نکنه این نولان هارو .. فقط شاهکار میسازن :D
The Blacklist ورژن خیلی ضعیفه این سریاله :-w
این
Suits ارزش داره بزارم 6 فصل دانلود شه برم تو کارش؟:ar!:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or