nzone
کاربر سایت
منم چند وقت پیش قسمت اول ریک اند مورتی رو تیکه تیکه دیدم و زیاد خوشم نیومد ولی ازبس اینجا تعریفشو دادین رفتم با دقت نشستم و دیدمش و الان فقط یه چیز میتونم بگم:
معتادش شدم
معتادش شدم

Peaky Blinders كي فصل جديدش مياد ؟
دلم واسه كليان مورفي توي نقش تامي شلبي لك زده![]()
دیدمش و عالی بوده دنبال همین سبکمبریکینگ بد روابط اجتماعیی داره و ارتباط شخصیت ها از تغییرشون تا انتهای فصل ولی کمدی نیست
بریکینگ بد روابط اجتماعیی داره و ارتباط شخصیت ها از تغییرشون تا انتهای فصل ولی کمدی نیستدوستان یک سریال به من معرفی کنید که تمش روابط انسانی و زندگی روزمره عادی باشه و کمدی هم که باشه چه بهتر (غیر از Friends, HIMYM, BBT)
بین fargo و هانیبال هم کدوم رو ببینم بهتره؟ وقت دیدن دوتاشو ندارم
Californicationدوستان یک سریال به من معرفی کنید که تمش روابط انسانی و زندگی روزمره عادی باشه و کمدی هم که باشه چه بهتر (غیر از Friends, HIMYM, BBT)
دیدمش و عالی بوده دنبال همین سبکم
دوستان یک سریال به من معرفی کنید که تمش روابط انسانی و زندگی روزمره عادی باشه و کمدی هم که باشه چه بهتر (غیر از Friends, HIMYM, BBT)
دوستان یک سریال به من معرفی کنید که تمش روابط انسانی و زندگی روزمره عادی باشه و کمدی هم که باشه چه بهتر (غیر از Friends, HIMYM, BBT)
خود طراح اصلی اقرار کرده که سریال رو از روی back to the future خلق کردم... اصلا اینطور که شماها جو میدید نیست نوآوری آنچنانی نداره.اینجانب پیش درگاه الهی خالصانه از اهل فیلم و سریال ، علم و ادب و... به خاطر نگاه نکردن ریک اند مورتی تا به این سن تقاضایی بخشش رو دارم...
باشد که مقبول درگاه حق باشد.
بابا چقدر خوبه این ...پوکیدم از خنده
سلام. The Office (U.S.)0 ویژگیهای لازم رو داره.
الان با شروع کردن The Office UK، می بینم یک سر و گردن از نسخه آمریکاییش بالاتره. ریکی گراویس کر کر خندست. از این آدما خوشم میاد