TV Center

چند وقتی هست استارت POI رو زدم .. یعنی خداست این سریال چقدر خوبه .. الان رسیدم به قسمت 17 فصل 3 .. خدا بگم چی کار نکنه این نولان هارو .. فقط شاهکار میسازن :D
The Blacklist ورژن خیلی ضعیفه این سریاله :-w
این
Suits ارزش داره بزارم 6 فصل دانلود شه برم تو کارش؟:ar!:D
میگم این سریال ها چرا مخفف اسمشمو میگید؟ من الان نمیدونم POI چیه ک برم ببینم خوبه بگیرمش یا نه
البته کلا گفتم تنها شما نمیگم:D

میگم این سریال ها چرا مخفف اسمشمو میگید؟ من الان نمیدونم POI چیه ک برم ببینم خوبه بگیرمش یا نه
البته کلا گفتم تنها شما نمیگم:D
منظورشون person of interest.
ولی خدایی راست میگه آقا،این مخفف ها چیه D:

منظورشون person of interest.
ولی خدایی راست میگه آقا،این مخفف ها چیه D:

بهترین فصل POI به قول خودتون، فصل پایانی و پنجم آن است و در چهار قسمت آخر که به شدت محشر است و امتیاز 9.9 از IMDB کسب کرده است ،خلاصه می شود. ده، یازده و دوازده، سیزده

یکی از سریال هایی که همیشه کم مورد توجه واقع می شده و گرنه قطعا باید فصل آخرش نامزد Best Series Drama می شد! نمیدونم به ژانر اکشن همیشه کم اهمیت میده امی همانند PRison Break لیاقت نامزدی رو داشت دو فصل اولش ، شاید 24 آخرین سریال اکشن و پر زرو برق بود که امی زیاد تحویلش گرفت.

• Like
Reactions: trainer
چند وقتی هست استارت POI رو زدم .. یعنی خداست این سریال چقدر خوبه .. الان رسیدم به قسمت 17 فصل 3 .. خدا بگم چی کار نکنه این نولان هارو .. فقط شاهکار میسازن :D
The Blacklist ورژن خیلی ضعیفه این سریاله :-w
این
Suits ارزش داره بزارم 6 فصل دانلود شه برم تو کارش؟:ar!:D
Suits خیلی خوبه. ستینگ و روند داستان و بازیها حرفه ای کار شدن.
ولی مشکلش اینه که انگلیسیت باید در سطح بالایی باشه که ازش لذت ببری. خیلی خیلی تند حرف میزنن و همدیگرو تیکه بارون میکنن. تو اکثر نقدای خارجی بهش میگن Wordy Comedy.

ولی کلا سری سطح بالاییه. خیلی هم شیک و پیکه. من یه زمانی عاشقش بودم و الان هم گهگاهی اگه وقت بشه تماشاش میکنم.

• Like
Reactions: trainer
MCU Netflix Series یکمی داره نگران کننده می شه
من خودم انتظار داشتم نقد های The Defenders خیلی بهتر از این ها باشه

The Defenders توی Netflix Series جکم Avengers رو داره توی سری سینمایی MCU
هر چهار کارکتر جمع می شن دور هم برای مقابله با Hand

Iron Fist که مضحرف محض بود، DareDevil فصل دومش افت داشت، الانم که The Defenders مثل این که اشکالاتی داره
البته من تا خودم نبینمش نظر نهایی رو نمی دم، اما خوبه که Netflix, Marvel Television, ABC Studios یک تکونی بخورن
MCU توی سینما و شبکه های دیگه داره عالی پیش می ره، از قضا Netflix Series اش یکمی اوضاعش ریخته بهم

Iron Fist که مضحرف محض بود، DareDevil فصل دومش افت داشت، الانم که The Defenders مثل این که اشکالاتی داره
البته من تا خودم نبینمش نظر نهایی رو نمی دم، اما خوبه که Netflix, Marvel Television, ABC Studios یک تکونی بخورن
MCU توی سینما و شبکه های دیگه داره عالی پیش می ره، از قضا Netflix Series اش یکمی اوضاعش ریخته بهم

درباره ایرون فیست موافقم. ولی به نظرم دیردویل اتفاقا فصل دوش عالی بود . امیدوارم این جدیده زیاد بد نبوده باشه . مشخص نیست لینک های دانلودش کی میاد ؟

درباره ایرون فیست موافقم. ولی به نظرم دیردویل اتفاقا فصل دوش عالی بود . امیدوارم این جدیده زیاد بد نبوده باشه . مشخص نیست لینک های دانلودش کی میاد ؟

برای دیدن The Defenders، حتما باید DareDevil یا Iron Fist یا JJ یا Luke Cage رو ببینی ؟
بعد این مینی هست؟ یا تمدید میشه؟

برای دیدن The Defenders، حتما باید DareDevil یا Iron Fist یا JJ یا Luke Cage رو ببینی ؟
آره ممکنه یکم توی دیدنش به مشکل بر بخورید . دقیقا مثل یونیورس سینمایی ماروله . که فیلم ها به هم ربط دارن و اگه یکی دو تا اش رو ندیده باشید شاید توی درک روابط مشکل داشه باشید . البته من خودم آیرون فیست رو کامل ندیدم . امیدوارم زیاد مشکل ساز نشه . پیشنهاد می کنم دیردویل و جسیکا جونز رو حتما ببینید .
فکر نکنم نتفلیکس بخواد همچین سریالی رو کنسل کنه . چون جز آیرون فیست سه تا سریال دیگه اش موفق بودن و اون هارو ادامه بده این سریال رو هم با خودشون می کشن جلو

حتما باید دیده باشیدشون، به خصوص DareDevil و Iron Fist رو، چون به طور مستقیم به داستان اون ها متصل هست
Jessica Jones و Luke Cage رو اگر ندیده باشید با روابط بین کارکتر ها آشنا نیستید و احتمالا به مشکل می خورید چون توی هر کدوم از این سری ها علاوه بر کارکتر اصلی، یک سری کارکتر جانبی هستند که اینا توی The Defenders بهم پیوند می خورند

The Defenders مینی هست از این جهت که ادامش که ساخته بشه ربطی به قبلیش نداره، مثل Avengers می مونه که در هر عنوانش کارکتر ها رو دور هم جمع می کنه اما داستانش ربطی به عنوان قبلیش نداره
بعد از The Defenders هم MCU Netflix Series کماکان با قدرت ادامه داره و Jessica Jones Season 2, The Punisher, Luke Cage Season 2, DareDevil Season 3, Iron Fist Season 2 برای ادامه این سری تایید شدند

حتما باید دیده باشیدشون، به خصوص DareDevil و Iron Fist رو، چون به طور مستقیم به داستان اون ها متصل هست
Jessica Jones و Luke Cage رو اگر ندیده باشید با روابط بین کارکتر ها آشنا نیستید و احتمالا به مشکل می خورید چون توی هر کدوم از این سری ها علاوه بر کارکتر اصلی، یک سری کارکتر جانبی هستند که اینا توی The Defenders بهم پیوند می خورند

The Defenders مینی هست از این جهت که ادامش که ساخته بشه ربطی به قبلیش نداره، مثل Avengers می مونه که در هر عنوانش کارکتر ها رو دور هم جمع می کنه اما داستانش ربطی به عنوان قبلیش نداره
بعد از The Defenders هم MCU Netflix Series کماکان با قدرت ادامه داره و Jessica Jones Season 2, The Punisher, Luke Cage Season 2, DareDevil Season 3, Iron Fist Season 2 برای ادامه این سری تایید شدند
آره ممکنه یکم توی دیدنش به مشکل بر بخورید . دقیقا مثل یونیورس سینمایی ماروله . که فیلم ها به هم ربط دارن و اگه یکی دو تا اش رو ندیده باشید شاید توی درک روابط مشکل داشه باشید . البته من خودم آیرون فیست رو کامل ندیدم . امیدوارم زیاد مشکل ساز نشه . پیشنهاد می کنم دیردویل و جسیکا جونز رو حتما ببینید .
فکر نکنم نتفلیکس بخواد همچین سریالی رو کنسل کنه . چون جز آیرون فیست سه تا سریال دیگه اش موفق بودن و اون هارو ادامه بده این سریال رو هم با خودشون می کشن جلو

پس ربط داره ، وقت ندارم و البته دوست ندارم که بشینم تمام مجموعه های Netflix MCU رو نگاه کنم. گفتم این مینی هست و یک داستان مستقل رو توضیح میدهو بعدشم تموم میشه و خلاص. بهتره که دانلود نکنم. البته موقع دیدن Avengers من نه THor دیدم و نه سه تای Iron Man رو ، اما زیاد داستان اونجوری نداشت که حتما باید این سه تا رو ببینی. در کل از MCU و DC از سال 2010 به بعد بدم اومد، نمیدونم چرا! TDK و سری Arkham (به خصوص Asylum) و سه گانه اسپایدرمن توقعات رو دهه قبل اینقدر برد بالا که از سال 2010 ، هرچی می بینم مثل این دو عنوان (یکی فیلم و یکی بازی) جذبم نکرد!

آخرین ویرایش:
پس ربط داره ، وقت ندارم و البته دوست ندارم که بشینم تمام مجموعه های Netflix MCU رو نگاه کنم. گفتم این مینی هست و یک داستان مستقل رو توضیح میدهو بعدشم تموم میشه و خلاص. بهتره که دانلود نکنم. البته موقع دیدن Avengers من نه THor دیدم و نه سه تای Iron Man رو ، اما زیاد داستان اونجوری نداشت که حتما باید این سه تا رو ببینی. در کل از MCU و DC از سال 2010 به بعد بدم اومد، نمیدونم چرا! TDK و سری Arkham (به خصوص Asylum) و سه گانه اسپایدرمن توقعات رو دهه قبل اینقدر برد بالا که از سال 2010 ، هرچی می بینم مثل این دو عنوان (یکی فیلم و یکی بازی) جذبم نکرد!
به نظر من به دیردویل یک فرصت بده . چون جز پلات کلی سریال (آدم کوری که میزنه همه رو نفله می کنه ) بار تخیلی اش خیلی پایینه و مخصوصا فصل یک اش حال و هوای سری بتمن بگینز نولان رو داره .
یونیورس سریالی مارول کلا فازش با فیلم هاش فرق می کنه . المان های سوپرهیرویی و تخیلی سریال ها خیلی پایینه . در حدی که جسیکا جونز تقریبا هیچی نداره و بیشتر یک درام جناییه تا یک کار سوپرهیرویی . لوک کیح هم آخرش یکم کامیک بوکی شد.
آونجرز هم بیشتر بعد فاز یک بود که کمی درک فضا سخت میشد . مثلا تو وینتر سولجر به نظر من کسی قبلی هارو ندیده باشه زیاد از فیلم سر در نمیاره

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
زیرنویس فصل سومش اومده ؟ من حتی انگلیسیش هم پیدا نکردم !
---
اون قسمتی که مورتی ضدحال میخوره خیلی عالی بود :))

زیرنویس انگلیسی والترون توسط خودم ترجمه شد.

Subscene - Voltron: Legendary Defender - Third Season (2017) English hearing impaired subtitle

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or