TV Center

سلام دوستان
یه چند تا سریال غم انگیز معرفی میکنید جدید باشه ترجیحا !
تخیلی هم که چیزی خوب تو این جدیدا هست معرفی کنید (مثل فلش یا .. یه چند تا قسمت دیدم حوصلم سر رفت :ی)
با تشکر فراوان

سریال غم انگیز

13 Reasons Why
Tell Me You Love Me
Six Under Feet
Rectify
The Killing (جنایی غم انگیز با هم هست)
پ.ن : اینقدر کیلینگ برام اشک آور بود فصل سومش به خصوص قسمت نهم و دهم که به عنوان saddest ترین اپیزود های عمرم میدونم!
Grey Anatomy
ER
American Crime

سریال تخیلی

Supernatural (فقط چهار فصل اول)
Terra Nova
Touch
BattleStar Galgataga (فک کنم درست تلفظش کرده باشم)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mortal10
طرفدار خاص خودشو داره. من فصل اولشو دیدم. خوابم گرفت. الان تو حالت Not Watch For While هست!
غم انگیز بد نیست
مثلا من خودم با فیلمایی مثل The Hunt یا Blue Valentine که جو غم انگیز و جدی ای دارند حال کردم.
حالا یه سریال غم انگیز هم امتحان میکنم بینم چی میشه.
ممنون.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: Origami 2008
غم انگیز بد نیست
مثلا من خودم با فیلمایی مثل The Hunt یا Blue Valentine که جو غم انگیز و جدی ای دارند حال کردم.
حالا یه سریال غم انگیز هم امتحان میکنم بینم چی میشه.
ممنون.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

من که بخاطر گرفتن نمره 99 در متا، خیلی هایپ شدم که بگیرم اما فصل اولش زیاد بالا و پایین نداشت. حالا امتحانی کنی بد نیست. الان خودم درگیر چند سریالم که به این نمیرسم

• Like
Reactions: Alkazar
سلام
آقا این Rectify قشنگه؟ تعریفش رو زیاد دیدم تو همین تاپیک.
نمراتش هم خوبه.
ارزش دان و شروع داره؟

لذت تماشای شخصیت دنیل هلدن رو از خودت نگیر. شده یک اپیزود ببین تصمیم بگیر ادامه ش بدی یا نه. من حاضرم همین الان چیزی نبینم فقط رکتیفای ببینم اونم نه داستان خاصی.. دوربین فقط کلوزاپ این شخصیت رو به تصویر بکشه کافیه.. بنظرم تنهاترین کارکتر سریالای تلویزیونیه. بازیگرش در کمال ناباوری هیچ جایزه ی امی نگرفت... بخاطر بازیه بدش نیست... جشنواره امی لیاقت جایزه دادن به ایشون رو نداره. تو ایران اونایی که باید میدیدن سریالو دیدنش..طرفدار زیاد نداره. ریتم بسیار آرومی داره. خودم گاهأ افسرده شدم با بعضی اپیزود هاش. به دور از تبلیغات به کار خودش ادامه داد. جزو تاپ تن هات میشه اگه دل بدی به سریال

آقا این Narcos همه ی اپیزوداش انقد اسپانیایی داره؟:| اینو خو برا فهمیدنش باید یه کلاس اسپانیایی جدا بری که!!!:| قسمتهایه اسپانیاییش زیرنویس انگلیسی یا فارسی داره؟:| اینهمه دانلود کردم فوش بدم به سازنده هاش هی:|
تمام صحبت هاي اسپانيايي سريال زيرنويس داره نگران نباش
سطح سريال خيلي بالاست تو ديدنش شك نكن كه تبديل به يكي از بهترين سريال هات ميشه
انقدر شخصيت پردازي و بازي بازيگرا خوبه كه نميدوني كدوم شخصيت رو دوس داشته باشي از يه طرف پابلو از يه طرف مورفي و خاوير :x

• Like
Reactions: J. Constantine
سلام
دو قسمت اول رو دیدم. خوب بود. خواب آور هم نبود. بازیگر دنیل خیلی خوبه. یه غم خیلی عمیق و داغون کننده ای تو چشماش و صورتش هست. دیالوگای خیلی خوب و زیبایی هم میگه.
فقط ی سوال! این جریان محکومیت دنیل و اینکه هنوز کامل آزاد و تبرئه نشده تو همین فصل اول جمع و جور و تموم یشه!؟ چون دلم میخواد تو بقیه فصلا به ابعاد و بخشای دیگه زندگیش پرداخته بشه. این مسئله خیی مسخره به نظر میاد.

• Like
Reactions: WTF?
آقا این Narcos همه ی اپیزوداش انقد اسپانیایی داره؟:| اینو خو برا فهمیدنش باید یه کلاس اسپانیایی جدا بری که!!!:| قسمتهایه اسپانیاییش زیرنویس انگلیسی یا فارسی داره؟:| اینهمه دانلود کردم فوش بدم به سازنده هاش هی:|
کل خوبی Narcos به اینه که زبون اصلیه آدم کامل با فضا و کارکترا ارتباط برقرار میکنه :D میتونستن مثل خیلی سریالا دیگه یک لحجه عجیب غریب انگلیسی براشون بزارن بگن مثلا اینا انگلیسی صحبت نمیکنن اما این کارو نکردن.
رو خود سریال ساب انگلیسی هست (برای تیکه های اسپانیایی) ولی در کل اینقدر سطح سریال بالاس که مطمئن باش پشیمون نمیشی.
فقط خداکنه فصل سومو خراب نکنن.

• Like
Reactions: J. Constantine
سلام
دو قسمت اول رو دیدم. خوب بود. خواب آور هم نبود. بازیگر دنیل خیلی خوبه. یه غم خیلی عمیق و داغون کننده ای تو چشماش و صورتش هست. دیالوگای خیلی خوب و زیبایی هم میگه.
فقط ی سوال! این جریان محکومیت دنیل و اینکه هنوز کامل آزاد و تبرئه نشده تو همین فصل اول جمع و جور و تموم یشه!؟ چون دلم میخواد تو بقیه فصلا به ابعاد و بخشای دیگه زندگیش پرداخته بشه. این مسئله خیی مسخره به نظر میاد.

به داستان rectify زیاد اهمیت نده. تمرکزت رو بزار روی دنیل هلدن. پلک نزن سکانس هایی که اون میاد. سریال رو باید در اوج و در فصل دوم تموم میکردن ولی خب یه کم جاه طلب بودن سازنده هاش.. بنظرم جاه طلبی این سریال خوب از آب در اومد. تونستن فصل چهارم بسیار خوبی بسازن. داستان محکومیت دنیل بهانه ای برای نزدیک شدن به این شخصیته. بنظرم سکانس هایی که تو زندان اتفاق میوفتن بهترین سکانس های کل سریالن.

کل خوبی Narcos به اینه که زبون اصلیه آدم کامل با فضا و کارکترا ارتباط برقرار میکنه :D میتونستن مثل خیلی سریالا دیگه یک لحجه عجیب غریب انگلیسی براشون بزارن بگن مثلا اینا انگلیسی صحبت نمیکنن اما این کارو نکردن.
رو خود سریال ساب انگلیسی هست (برای تیکه های اسپانیایی) ولی در کل اینقدر سطح سریال بالاس که مطمئن باش پشیمون نمیشی.
فقط خداکنه فصل سومو خراب نکنن.
منم دانلود کردم پایلوت ـش رو خیلی هم خوشم اومد منتها حجم زیاد فیلم و سریال و نبود حجم کافی باعث شد نتونم ببینمش

• Like
Reactions: majidred2011
Fleabag Renewed for Season 2 at Amazon, Won't Premiere Until 2019

بالاخره Fleabag بطور رسمی برای فصل دوم، تمدید شد. بنظر من در کنار Atlanta بهترین سریال 2016 بود. اگه به دارک کمدی علاقه دارید، امتحانش کنید.

از اینکه شخصیت هایی مثل فرانک آندروود، مالکوم و این دختر در این سریال بعد سوم می شکنند و با مخاطب جلوی دوربین صحبت می کنند، خوشم میاد. دست قلم فیلم نامه هایم شده!

• Like
Reactions: hooman1995

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or