TV Center

HBO = Overrated :D هرچند آثار قدیمیش بهتر بودن. مخصوصاً OZ. ولی ثبات نداشته این شبکه و زیادی گنده‌ش کردن. بهترین سریال چندسال اخیرش هم لفت‌اورز بود بنظر من. همچنین The Night Of.

تنها شبکه‌ای که از گذشته تا حالا هنوز ثباتش رو از دست نداده و همچنان آثار باکیفیت تولید می‌کنه و از مسیر درست خارج نشده، از نظر من FX ـه. شاید یکی از دلایلی که از HBO خوشم نمیاد همین اورریتد بودنشه، وگرنه اونقدرا هم شبکه‌ی بدی نیست.

خیانتی که FX سر کنسل شدن The Bridge کرد رو یادم نمیره. از کیفیت FX به نظرم داستان ترسناک آمریکایی افت شدیدی نسبت به دوفصل ابتدایی کرده و خیلی از سیتکاماشو مثل لویی و انگر منیجمنت رو رها کرده که نمیدونیم آخرش چی شد! HBoاوریت نیست. هزینه میکنه و در ازای هزینه اش، سریال هایی با درجه الف میسازه. از مینی سریال های جالبش تا خود سریال های اصلی اش از جمله Sopranos که در لیست TOp 10 جهانی قرار داره. (مثل همین نایت آف، فرتشگان آمریکایی، بیگ لیتل لایز یا اولیو کلیچدر بهترین مینی سریال های تاریخ هستند) FX چون زیر مجموعه FOX هست زیاد خوشم نمیاد و از نظر اورریت بودن، شاید الان Netflix خیلی اوریت شده (البته خودم Netflix رو دوست دارم) از نامزد شدن سه تا از سریالاش تو بخش Best Drama معلومه که Netflix خیلی داره تحویل گرفته میشه و اگر همینجوری ادامه بده شاید بیشتر از این مورد توجه رسانه ها قرار بگیره. سال پیش Stranger Things و امسال 13 Reasons Why، نت فلیکس بیش از پیش محبوب تر و از دیدی بقیه شبکه رو بزرگ نمایی تر کرده.

• Like
Reactions: leon kennedy
خیانتی که FX سر کنسل شدن The Bridge کرد رو یادم نمیره. از کیفیت FX به نظرم داستان ترسناک آمریکایی افت شدیدی نسبت به دوفصل ابتدایی کرده و خیلی از سیتکاماشو مثل لویی و انگر منیجمنت رو رها کرده که نمیدونیم آخرش چی شد! HBoاوریت نیست. هزینه میکنه و در ازای هزینه اش، سریال هایی با درجه الف میسازه. از مینی سریال های جالبش تا خود سریال های اصلی اش از جمله Sopranos که در لیست TOp 10 جهانی قرار داره. (مثل همین نایت آف، فرتشگان آمریکایی، بیگ لیتل لایز یا اولیو کلیچدر بهترین مینی سریال های تاریخ هستند) FX چون زیر مجموعه FOX هست زیاد خوشم نمیاد و از نظر اورریت بودن، شاید الان Netflix خیلی اوریت شده (البته خودم Netflix رو دوست دارم) از نامزد شدن سه تا از سریالاش تو بخش Best Drama معلومه که Netflix خیلی داره تحویل گرفته میشه و اگر همینجوری ادامه بده شاید بیشتر از این مورد توجه رسانه ها قرار بگیره. سال پیش Stranger Things و امسال 13 Reasons Why، نت فلیکس بیش از پیش محبوب تر و از دیدی بقیه شبکه رو بزرگ نمایی تر کرده.

بریج رو منم دوست داشتم، ولی اونقدرا هم سریال سطح بالایی نبود که از کنسل شدنش ناراحت بشم. AHS رو هم دنبال نمی‌کنم. انگر منیجمنت هم اگه اشتباه نکنم از اول هم قرار بود 100 قسمتی باشه که شد؛ 10 قسمت فصل اول و 90 قسمت فصل دوم. از طرفی هم چارلی شین اخلاق درست‌حسابی نداره، شاید به‌همین‌خاطر شبکه دیگه به همکاری باهاش ادامه نداد. لویی رو هم شبکه رها نکرده. آقای جان لندگرف مدیر شبکه دست لویی رو از همون اول باز گذاشته بود. سی کی هرموقع داستان داشت، می‌ساخت. لویی خودش ایده نداشت و دیگه ادامه‌ش ساخته نشد. همونطور که هالی خالق فارگو گفت ایده‌ای برای ساخت فصل چهارم ندارم و مدیر شبکه گفت هرموقع ایده داشتی فصل جدید رو بساز. در صورتی‌که می‌تونست بهشون فشار بیاره و هرطوری که شده فصل جدید براش بسازن، ولی این‌کارو نکرد. این یعنی اهمیت دادن به کیفیت، نه به مسائل دیگه. همین قضیه یکی از مسائلیه که میگم FX شبکه‌ی تکیه.

خب شاید از کمدی خاص بریتیش خوشت نمیاد. وگرنه من خیلی خندیدم باهاش. شخصیت‌های جالبی هم داشت. ولی قسمت آخرش وقتی اون قضیه مشخص شد، شدیداً تاریک بود.

من بقدری Atlanta رو دوست دارم که حد نداره. جالبه 1 فصل هم بیشتر ازش پخش نشده. ولی انگار بهترین سریالیه که توی این سبک دیدم؛ تازه، فکرشده، تکون‌دهنده، خلاقانه و خنده‌دار. دونالد گلاور نابغه‌ست. خیلی‌ها با لوییس سی کی مقایسه‌ش کردن، ولی من از لویی هم بیشتر قبولش دارم. اگه همینطوری پیش بره به موفقیت‌های زیادی می‌رسه. هم بازیگره، هم نویسنده، هم کارگردان، هم کمدین. خواننده هم هست؛ با اسم Childish Gambino توی موسیقی فعالیت می‌کرد که بعد از آلبوم سومش از موسیقی کنار کشید. فصل دوم هم چون داره روی فیلم هان سولو کار می‌کنه مجبور شد به تأخیر بندازه؛ امیدوارم تا بهار پخش بشه. خودش که گفته یه چیز متفاوت از فصل اوله.
احتمال این چیزی که می‌گی خیلی زیاده چون یکی دو سال پیش هم فیلم Shaun of the Dead رو دیدم و زیاد به‌نظرم خنده‌دار نیومد و یکی دیگه از بچه‌های بازی‌سنتر، همین چیزی که گفتی رو بهم گفت. البته از بعضی‌ از کمدی‌هاشون هم خوشم میاد، خصوصا چندتایی رو که Simon Pegg بازی کرده (منهای همونی که گفتم :D) ولی درکل کمدی‌های بریتیش رو خاص می‌دونم و حدس می‌زنم که شاید من خیلی از شوخی‌هاشون رو نگیرم. البته موردِ Fleabag کمی فرق می‌کنه چون نویسندگیش به‌نظرم خنده‌دار و خوب بود ولی تو اجرا کار خراب می‌شد. یه نمونه از این اجرای بد هم همون توییست آخرشه که دخترِ انقدر عقب و جلو رفت و حرکت اضافی داشت که برای من بجای تاثیرگذاری، خنده‌دار شد.

Atlanta حقیقتا محشره. خیلی حرفه این همه انتقاد اجتماعی رو جوری تو سریالت جا بدی که مثلِ مثلا بعضی‌ از آثار فمنیستی آدم فکر نکنه هدف از ساخته شدن سریال فقط همین حرف‌هاست و چیز دیگه‌ای برای عرضه نداره. سریال به‌شدت خنده‌داره. بعد از کاراکتر ارنست هم من از دَریوس خوشم اومد. امیدوارم توی فصل بعدی بیشتر بهش بازی برسه.
درمورد دونالد گلاور هم کاملا باهات موافقم و به‌نظرم می‌تونه از لوییس سی کی هم بهتر باشه ولی نمی‌شه به این زودی قضاوت کرد و باید توی کارهای بعدیش هم کیفیتش رو حفظ کنه. هنوز اول راهه ولی آینده‌اش به‌شدت روشنه.

Atlanta حقیقتا محشره. خیلی حرفه این همه انتقاد اجتماعی رو جوری تو سریالت جا بدی که مثلِ مثلا بعضی‌ از آثار فمنیستی آدم فکر نکنه هدف از ساخته شدن سریال فقط همین حرف‌هاست و چیز دیگه‌ای برای عرضه نداره. سریال به‌شدت خنده‌داره. بعد از کاراکتر ارنست هم من از دَریوس خوشم اومد. امیدوارم توی فصل بعدی بیشتر بهش بازی برسه.
درمورد دونالد گلاور هم کاملا باهات موافقم و به‌نظرم می‌تونه از لوییس سی کی هم بهتر باشه ولی نمی‌شه به این زودی قضاوت کرد و باید توی کارهای بعدیش هم کیفیتش رو حفظ کنه. هنوز اول راهه ولی آینده‌اش به‌شدت روشنه.

دقیقاً ریزبینی سریال عالی بود. چون پرداخت به این مسائل خیلی وقت‌ها نتیجه‌ی عکس میده، ولی اینجا ترکیبش عالی دراومده بود. قسمت‌های موردعلاقه‌ی من 2، 4 و 7 بود. ولی مشخص بود روی تک‌تک قسمت‌ها فکر شده بود. از لحاظ فنی هم کار درجه‌یکی بود؛ موسیقی و فیلمبرداری و فضاسازی...

حالا گلاور هم مثل سی کی یه قرار داد کلی با FX امضا کرده که آثار بیشتری برای این شبکه خلق کنه. من که امیدوارم به آینده.

• Like
Reactions: arash1996
Channel Zero Season 2 New Poster\m/\m/

26 روز دیگه میاد. فصل اولش خیلی قشنگ بود.:>:>:o

kinv_mv5bmtk4nji0odu4of5bml5banbnxkftztgwntgxmdkymzi_._v1_sy1000_sx658_al_.jpg

شاید تو پاییز یک کمدی شروع کنم
این HIMYM و Friends رو دم دست دارم ولی طولانی اند! حوصله دیدن ندارم!
سه تا سریال دیگه هم هست Atlanta و It's always sumny in Philadelphia و اون‌ یکی دیگه که اسمش سینفیلد (؟!) اسمش رو دقیق نمیدونم؛ بچه ها تو تاپیک زیاد ازش تعریف میکنند. این سه تا رو باس دان کنم؛ چون قسمتای کمتری دارند فکر کنم.
پاییز پانیشر و پیکی بلایندرز هم میاد؛ دانلود رو‌ باید سهمیه بندی کنم!!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بین اینایی که گفتی فقط یک آتلانتا تعداد اپیزوداش کمه اونم یک فصل اومده یک روزه میشه دید :دی
اتفاقا واسه سیتکاما هرچی بیشتر باشه که بهتره چون 20 مینه هر وقت بخوای میشه دید و آدم دلش نمیخواد تموم شه :دی خودم فرندز 3 بار، فیلادلفیا 2 بار، ساینفلدم برای دومین بار دارم میبینم هر سه تاش فوق العادس در هر صورت باید ببینی یک روزی :دی

قسمت اول Strike پخش شد و نوید یه درام‌جنایی جذاب رو داد. فصل اول 7 قسمت داره و محصول BBC One ـه و از طریق HBO هم برای بیننده‌های امریکایی پخش میشه. این سریال براساس رمان The Cuckoo's Calling از Robert Galbraith ـه که بیشتر با نام J. K. Rowling شناخته میشه. مثل اینکه خود J. K. Rowling هم در ساخت سریال، نظارت داشته و یکی از تهیه‌کننده‌های سریاله. در قسمت اول بیشتر از هرچیزی، بازی خیلی خوب دو شخصیت اصلی به چشم میومد.

این UK چه فرقی با نسخه دیگه ش داره؟ اون 9 فصله
داستان 9 فصل رو تو سه فصل نشون میدن یا کلا یه چیز دیگه ست؟ بازیگراش هم همونان؟
اصلا چرا دو تا میسازن؟
کلا این نسخه UK و US رو نمیدونم قضیه ش چیه میشه لطف کنید توضیح بدید، مرسی

همیشه برام سوال بوده

این UK چه فرقی با نسخه دیگه ش داره؟ اون 9 فصله
داستان 9 فصل رو تو سه فصل نشون میدن یا کلا یه چیز دیگه ست؟ بازیگراش هم همونان؟
اصلا چرا دو تا میسازن؟
کلا این نسخه UK و US رو نمیدونم قضیه ش چیه میشه لطف کنید توضیح بدید، مرسی

همیشه برام سوال بوده

نسخه UK نسخه اصلی سریال افیس هست و در کل توسط ریکی گراویس ساخته شده و نسخه US، کپی نسخه UK در فصل نخست است. سبک سیتکام/ماکیومنتری هست که دومی روش تاکید بیشتری داره و روی مسائل روزانه افیس میگذره و بیشتر خودنمایی ریکی هست بر خلاف استیو کارل!

خیلی سریال ها هستند که نسخه US رو که یه جور ریمیک نسخه UK در اینده ساخته میشه مثل

Mad Dogs Us-UK
Criminal Juatice-The Night Of HBO

سلام. مثل اینکه فصل سوم True Detective اُزارکیه. قراره داستان در رشته‌کوه‌های Ozark روایت بشه.

من خودم فصل دوم رو بیشتر دوست داشتم؛ هم از لحاظ داستانی، هم از لحاظ فضاسازی. ولی با این‌حال خیلی سریال اورریتدیه. سریال‌های خیلی بهتری توی این ژانر وجود داره. یادمه تقریباً همزمان با فارگو کار خودش رو آغاز کرد، و یه‌جورایی این دو سریال رقیب هم محسوب می‌شدن، ولی فارگو کجا و این‌کجا. از لحاظ موضوعی نمی‌گم، از لحاظ کیفیت ساخت میگم. به قول اون‌وریا Not Even Close :D

آخرین ویرایش:
سلام. مثل اینکه فصل سوم True Detective اُزارکیه. قراره داستان در رشته‌کوه‌های Ozark روایت بشه.

من خودم فصل دوم رو بیشتر دوست داشتم؛ هم از حاظ داستانی، هم از لحاظ فضاسازی. ولی با این‌حال خیلی سریال اورریتدیه. سریال‌های خیلی بهتری توی این ژانر وجود داره. یادمه تقریباً همزمان با فارگو کار خودش رو آغاز کرد، و یه‌جورایی این دو سریال رقیب هم محسوب می‌شدن، ولی فارگو کجا و این‌کجا. از لحاظ موضوعی نمی‌گم، از لحاظ کیفیت ساخت میگم. به قول اون‌وریا Not Even Close :D
true detective فقط فصل یک اینو من نمیگم . خیلیا با اون سیگار کشیدن متیو مک کانهی سیگاری شدند

true detective فقط فصل یک اینو من نمیگم . خیلیا با اون سیگار کشیدن متیو مک کانهی سیگاری شدند

یکی از دلایل اورریتد بودن فصل یک همون متیو مک‌کانهی با اون «به‌اصطلاح» دیالوگ‌های فلسفیش بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or