Origami 2008
عضو تحریریه
HBO = Overratedهرچند آثار قدیمیش بهتر بودن. مخصوصاً OZ. ولی ثبات نداشته این شبکه و زیادی گندهش کردن. بهترین سریال چندسال اخیرش هم لفتاورز بود بنظر من. همچنین The Night Of.
تنها شبکهای که از گذشته تا حالا هنوز ثباتش رو از دست نداده و همچنان آثار باکیفیت تولید میکنه و از مسیر درست خارج نشده، از نظر من FX ـه. شاید یکی از دلایلی که از HBO خوشم نمیاد همین اورریتد بودنشه، وگرنه اونقدرا هم شبکهی بدی نیست.
خیانتی که FX سر کنسل شدن The Bridge کرد رو یادم نمیره. از کیفیت FX به نظرم داستان ترسناک آمریکایی افت شدیدی نسبت به دوفصل ابتدایی کرده و خیلی از سیتکاماشو مثل لویی و انگر منیجمنت رو رها کرده که نمیدونیم آخرش چی شد! HBoاوریت نیست. هزینه میکنه و در ازای هزینه اش، سریال هایی با درجه الف میسازه. از مینی سریال های جالبش تا خود سریال های اصلی اش از جمله Sopranos که در لیست TOp 10 جهانی قرار داره. (مثل همین نایت آف، فرتشگان آمریکایی، بیگ لیتل لایز یا اولیو کلیچدر بهترین مینی سریال های تاریخ هستند) FX چون زیر مجموعه FOX هست زیاد خوشم نمیاد و از نظر اورریت بودن، شاید الان Netflix خیلی اوریت شده (البته خودم Netflix رو دوست دارم) از نامزد شدن سه تا از سریالاش تو بخش Best Drama معلومه که Netflix خیلی داره تحویل گرفته میشه و اگر همینجوری ادامه بده شاید بیشتر از این مورد توجه رسانه ها قرار بگیره. سال پیش Stranger Things و امسال 13 Reasons Why، نت فلیکس بیش از پیش محبوب تر و از دیدی بقیه شبکه رو بزرگ نمایی تر کرده.