TV Center

دوستانی که از سریال های انیمیشنی کمدی لذت میبرند؛ حتما Archer رو هم امتحان بکنند! عالیه به نظر من!
اکشن و کمدی رو در کنار هم داره.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: hooman1995
وسطای قسمت 17 بود که به‌نظر میومد تمام معماهای Twin Peaks: The Return دارن به‌شیوه‌ی Fan Service مئابانه‌ای جواب داده می‌شند. اتفاقی که در نگاه اول جالب به‌نظر می‌اومد، ولی اونوقت فصلِ 3 می‌شد مثل بقیه‌ی سریال‌های این روزها. حتی اولِ قسمت فسمت 17، گوردون کول یکی از رازهای سریال رو فقط با دیالوگ برملا می‌کنه؛ چیزی که اصلا شبیه به این فصل از Twin Peaks نبود. Exposition و سونامیِ دیالوگ اگه مثل The Leftovers به‌خوبی نوشته شده باشند، اتفاقا خیلی هم خوب هستند ولی نه برای سریالی که بعد از 25 سال اومده تا یه تکون دوباره به تلویزیون و ساخت سریال‌ها بده. اما لینچ آدم رو ناامید نمی‌کنه. 70-80 دقیقه‌‌ی آخرِ این Finale دوساعته، کاملا ورق رو برگردوند. اون 30 ثانیه‌ی آخر این فصل هم قطعا احساسات خاصی رو در طرفدارهای Twin Peaks برمی‌انگیزه.

این فصل از Twin Peaks، قطعا برای من یکی از بهترین تجربه‌های تلویزیونی بود. بعید می‌دونم مثل دوفصل اول، سریال‌های زیادی از سریِ جدید تاثیر بگیرند ولی بدون‌شک Twin Peaks: The Return، یکی از شاهکارهای چندسال اخیرِ جعبه‌ی جادویی و پایانی شوکه‌کننده و در عین حال بی‌نظیر و شگقت‌انگیز، برای دنیای Twin Peaks بود.

دوستان کسی لینک دانلود پایان دوم اشنایی با مادر رو میتونه پی وی بفرست ؟ ممنون میشم
پ ن: پیدا شد تنکس :D

واقعا سریال توپی بود کلی با احساساتمون بازی کرد و منم پایانش رو دوست داشتم. نمیدونم چرا خیلی ها اعتراض شدید کردند ولی خب دوست دارم اون پایان دیگه هم ببینم

آخرین ویرایش:
بهترین کیفیت موجود GOT چیه ؟؟ من یکی پیدا کردم هر قسمت حدود 4.5 گیگ بهتر از اینم هست؟؟
بعد اینا کیفیتی هست که باش پخش شدن ؟ یا اونا اصلا لیک نمیشن؟؟

دوست عزیز بنده همه جا رو گشتم بالاترین کیفیتی که پیدا کردم برای هر قسمت 4.75 1080p هستش بنده همچنین به مدت یک ماه ترایال از hbo استفاده میکردم و در انجا نیز کیفیت بالاتر از 1080 p وجود نداشت و با این اوصاف بنده فکر میکنم که hbo همانند netflix از کیفیت 4k برخوردار نیست و بالاترین کیفیت و سایز موجود همان ایت که شما ذکر کردید.

دوست عزیز بنده همه جا رو گشتم بالاترین کیفیتی که پیدا کردم برای هر قسمت 4.75 1080p هستش بنده همچنین به مدت یک ماه ترایال از hbo استفاده میکردم و در انجا نیز کیفیت بالاتر از 1080 p وجود نداشت و با این اوصاف بنده فکر میکنم که hbo همانند netflix از کیفیت 4k برخوردار نیست و بالاترین کیفیت و سایز موجود همان ایت که شما ذکر کردید.
دوست عزيز اتفاقا نت فليكس يكى از پيشگامان عرضه ى فيلم بردارى سريال با كيفيت 4K و بيش از Full HDه و عناوينى با اين كيفيت ها داره.

در مورد GOT هم مثل اينكه با استاندارد بيش از Full HD كلا فيلم بردارى نشده.

• Like
Reactions: arash20050
دوستان ريك اند مورتى نبايد قسمت هفتمش بياد؟ نيست ولى!
دو شنبه باید میومد که پخش نشد این هفته رفت تا هفته بعد.
حالا تاخیر یک هفته ای مهم نیست ولی اینکه 4 قسمت دیگه بیشتر نمونده باز میره تا معلوم نیست چند سال دیگه خیلی بده 8-|

دو شنبه باید میومد که پخش نشد این هفته رفت تا هفته بعد.
حالا تاخیر یک هفته ای مهم نیست ولی اینکه 4 قسمت دیگه بیشتر نمونده باز میره تا معلوم نیست چند سال دیگه خیلی بده 8-|
اى بابا! حقيقتا ١٠ قسمت هم كمه براى انيميشن ٢٠ دقيقه اى بين دو فصل ٢ سال طول دادن بعد ١٠ قسمت8-|

سریال Nurse Ratched از فیلم One Flew Over the Cuckoo's Nest در راهـه. بصورت مستقیم هم دستور ساخت دو فصل 9 قسمتی رو دریافت کرده.

Netflix + Ryan Murphy + Sarah Paulson
اگه سارا پولسون قراره نقش راچت رو بازی کنه که از همین الان کلا گند میزنه به فیلم . تو فیلم راچت نفرت انگیز بود ولی رایان مورفی نشون داده یک نقش هایی برای پولسون می نویسه و پولسون یک طوری بازی می کنه که آدم نمی تونه ازش بدش بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or