Alkazar
کاربر سایت
معلوم نیست.بچها شرلوک فصل ۵ هم میاد؟
هیچ خبر رسمی ای ندادند بیرون.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
معلوم نیست.بچها شرلوک فصل ۵ هم میاد؟
بهترین کیفیت موجود GOT چیه ؟؟ من یکی پیدا کردم هر قسمت حدود 4.5 گیگ بهتر از اینم هست؟؟
بعد اینا کیفیتی هست که باش پخش شدن ؟ یا اونا اصلا لیک نمیشن؟؟
دوست عزيز اتفاقا نت فليكس يكى از پيشگامان عرضه ى فيلم بردارى سريال با كيفيت 4K و بيش از Full HDه و عناوينى با اين كيفيت ها داره.دوست عزیز بنده همه جا رو گشتم بالاترین کیفیتی که پیدا کردم برای هر قسمت 4.75 1080p هستش بنده همچنین به مدت یک ماه ترایال از hbo استفاده میکردم و در انجا نیز کیفیت بالاتر از 1080 p وجود نداشت و با این اوصاف بنده فکر میکنم که hbo همانند netflix از کیفیت 4k برخوردار نیست و بالاترین کیفیت و سایز موجود همان ایت که شما ذکر کردید.
دو شنبه باید میومد که پخش نشد این هفته رفت تا هفته بعد.دوستان ريك اند مورتى نبايد قسمت هفتمش بياد؟ نيست ولى!
اى بابا! حقيقتا ١٠ قسمت هم كمه براى انيميشن ٢٠ دقيقه اى بين دو فصل ٢ سال طول دادن بعد ١٠ قسمتدو شنبه باید میومد که پخش نشد این هفته رفت تا هفته بعد.
حالا تاخیر یک هفته ای مهم نیست ولی اینکه 4 قسمت دیگه بیشتر نمونده باز میره تا معلوم نیست چند سال دیگه خیلی بده![]()
1 هفته استراحت رفتند، دیگهدوستان ريك اند مورتى نبايد قسمت هفتمش بياد؟ نيست ولى!
اگه سارا پولسون قراره نقش راچت رو بازی کنه که از همین الان کلا گند میزنه به فیلم . تو فیلم راچت نفرت انگیز بود ولی رایان مورفی نشون داده یک نقش هایی برای پولسون می نویسه و پولسون یک طوری بازی می کنه که آدم نمی تونه ازش بدش بیادسریال Nurse Ratched از فیلم One Flew Over the Cuckoo's Nest در راهـه. بصورت مستقیم هم دستور ساخت دو فصل 9 قسمتی رو دریافت کرده.
Netflix + Ryan Murphy + Sarah Paulson