TV Center

یک قسمت فوق العاده دیگه از Rick and morty ..... اووووووووووووووووووف @-)
هرچی از این سریال ادم تعریف کنه تمومی نداره

نمیدونم متوجه شدید یا نه اما اخرش به یکی از قسمت های مورتی اشاره کرد .. اونجا که مورتی را به خاطر ترور نافرجام مورتی انداختن تو فضا، یک عکس مورتی یک چشم نشون داد !!! این مورتی، همون مورتی شرور بود که در یک قسمت ریک را کنترل میکرد و اخرش فرار کرد . پس میشه گفت مورتی رییس جمهور همون مورتی شرور هست چون مورتی گفت من برای مورتی کار میکنم و مورتی را میشناسم :دی

پ.ن: چرا سریال به این توپی، تاپیک نداره !؟

چیه این ریک و مورتی؟! تمام تن من داره میلرزه!
لعنتی در اپیک بودن و فک مخاطب رو انداختن از House of Cards و Breaking Bad کم نمیاره!
این قسمت هفتم فصل سه فوق العاده بود! خیلی قسمت سنگینی بود. با خیلی از شخصیت ها و نماد های فیلما و سریالا و آثار فانتزی و همچنین دنیای واقعی شوخی کرد و هم تیکه و متلک انداخت.
با Tapatalk نمیشه اسپویلر گذاشت؛ سعی میکنم بدون اسپویل بگم. من تا موزیک تیتراژ پایانی این قسمت رو شنیدم؛ همه چیز دستم اومد!
فوق العاده بود این قسمت.
راستی آرچر تا پایان فصل پنج دیدم؛ خیلی خوبه این لعنتی! ته خنده است!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

واقعا اين اپيزود هفت فصل سوم Rick And Morty عالى بود.

كلا براى درك كامل عنوان Rick And Morty و گرفتن همه ى تيكه ها،مخاطب بايد به مقدار مناسبى با هاليوود و تلويزيون و حتى رسانه ها آشنا باشه.

در كل بايد مدت زيادى رو تو دنياى مالتى مديا گذرونده باشه تا كليشه ها،تكنيك ها،سبك ها،نكته ها و... دستش اومده باشه تا وقتى تو سريال تيكه مى ندازن (اونم بيشتر زيرپوستى) درك كنه نكته رو (هر چند در اين حد هم دانسته نداشته باشه،بازم سريال جذابه).

يكى از باحال ترين و تيكه دار ترين قسمتاى اين اپيزود
اون تبليغاى ويفر و كلا اون كارخونه ى ويفرسازى بود.

کلا این قسمت ریک اند مورتی تیکه به اوضاع امریکاس :D.
اون چاه ارزو ها که تشبیهی به امریکن دریمه که بعد میفهمن چاه دفن زبالس . قانون گریزی و بی رحمی پلیس امریکا اونجا که ریک پلیس میگه من ده بیستا قانون رو زیر پا گذاشتم میگن پاشو ازادی قانون رو عوض کردن =)). اختلاف طبقاتی شدید کارگرا و سرمایه دارا . نوع تبلیغات سیاسی مردم فریب امریکا و گوزیدن نماینده ها تو مناظره و دست زدن مردم و عمو سام و اون عربه کلا یکی از شاخ ترین قسمتای ریک اند مورتی بود قسمت هفتم تو توضیحات نمیگنجه :D

Last edited by a moderator:
از اونجایی که حال نداشتم اسم سریال هامو با زیرنویسش یکی کنم یه برنامه ای نوشتم که اینکارو بکنه:دی گفتم بزارم اینجا شاید به درد شما هم بخوره
فقط کافیه هر قسمت و زیرنویسش رو پشت سر هم بذارید و اگر زیرنویس ندارید تیک subtitle رو بردارید. این نکته رو داشته باشید که راه برگشت نداره با دقت بچینید:دی
دانلود

این قسمت ریک اند مورتی واقعا عمیق و عالی بود. بیشتر از اینکه بخندم فقط هنگ بودم پای سیستم :|
یکم راجب رفرنس هایی که به فیلما یا سریالای دیگه داشت میگین؟ به نظرم بیشتر از هالیوود به دنیای واقعی رفرنس داشت.

این اپیزود ریک و مورتی قطعا عمیق ترین و پر مفهوم ترین اپیزود سریال بود.
از تک تک دیالوگا و صحنه هاش میشه کلی برداشت مختلف کرد، واقعا روش فکر شده بود.
بالاخره باید بین یک سریال که دو سال رو هر فصلش کار میشه با سریالای دیگه یک فرقی باشه.

فقط میشه گفت فوق العاده بود.

آخرین ویرایش:
قسمت هفتمِ فصل سه Rick & Morty فوق‌العاده بود.
بهترین بخش این قسمت برای من داستان اون دو پلیس بود. خصوصا اونجایی که مورتیِ پلیس می‌گه: Same old story. Mortys killing Mortys که اشاره به این نکته داره که اکثر قاتلین سیاه‌پوستان در آمریکا خود سیاه‌پوست‌ها هستند. چند سکانس بعدشم هم که ریکِ پلیس می‌گه: Same old story. Ricks killing Mortys که در ادامه، مصونیت پلیس در کشتار سیاه‌پوست‌ها رو نشون می‌ده.

فکر نمی‌کردم که Rick & Morty چنین قسمت تاثیرگذار و عمیقی داشته باشه. واقعا سازندگانش ایوالله دارند.

این قسمت ریک مورتی یعنی قسمت ۷ از فصل ۳ با امتیاز ۹.۹ برترین قسمت پخش شده در طول کل سریال شده !!
از ۶ تای اول ۴ تاش مربوط به فصل ۳ هست که این نشون میده ۲ سال وقفه برای این سریال بی‌دلیل نبوده و ارزشش داشته
تاباشه از این سریالها :دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or