تو یک حرکت خیلی قیورمندانه بعد رلیز دیفندرز عزممو جزم کردم بشینم کل سریالای نتفلیکس-مارولو ببینم به ترتیب و بعدش دیفندرزو ببینم. لازم به ذکره فقط جسیکا جونزو دیده بودم قبلش.
اول فصل اول دردویل. بعدش لوک کیج بعد فصل دوم دردویل و اخرم آیرون فیست (البته اگه به ترتیب رلیز میدیدم باید فصل دوم دردویل و لوک کیج جابجا میشدن. ولی خب به دلایل تنوع و هم چنین اینکه میدونستم دو فصل دردویل از لوک کیج و ایرون فیست خیلی قوی ترن، گفتم جابجا ببینم که مشکلی نداشت خیلی فقط چنتا از اشارات توی سریال میتونست اسپویل های ریزی داشته باشه)
دو فصل دردویل واقعا عالی بودن. داستان، پرداخت، و مخصوصا صحنه های اکشن واقعا خوب بودن. صحنه های اکشن دردویل که واقعا بینظیر بود. و جالبیش اینجا بود که حس کات خوردن خیلی کمتر از انتظار دست میداد. انگار سعی کرده بودن تو برداشت های کمتر بگیرن که خیلی کیفیت رو برده بود بالاتر! سوپرایز های داستانی خوبیم داشت و فقط فصل دوم توی معرفی و پرداخت کاراکتر های منفی مشکل داشت...
لوک کیج خیلی بالا تر از تصوراتم ظاهر شد. شروع کندی داشت و اوایل واقعا نچسب بود. و بزرگترین مشکلی که حس میشد OP بودن خود کاراکتر و نبود پتانسیل برای سریال (13 قسمت که هیچ... 5 تا هم پتانسیل نداشت) ولی نیم فصل خیلی فوق العاده ای داشت و نیمه دوم سریال یک داستان جدیده که با اینکه همه جا خوندم خیلی افت کرده ولی به شخصه نیمه دوم میخکوب شده بودم
کاراکتر منفی پرداختش کم بود ولی بد نبود... در کل از انتظاراتم بالاتر بود.
آیرون فیست یک سرو گردن پایین تر بود. نه در حد اون نمرات ولی اصلا در حد اونا نبود. داستان کلیشه ای تر بود و یکم کشش ضعیف بود. هرچند اواخر بهتر شد. صحنه های اکشن زیاد حرفی برا گفتن نداشتن! خود کاراکتر دنی رند خیلی گیرا نبود. خیلی نسبت به 3 قهرمان دیگه نت فلیس تک بعدی بود! ولی سریال بدیم نبود. بهربحال با قبلیا حال کردین ببینین حتما. فکر کنم برای دیفندرز داستان دردویل سیزن 2 و این آیرون فیست خیلی مهم باشن. یعنی قبل دیدن دیفندرز فکر کنم باید اینارو میدیدم حتما!
پ.ن. بین این سریالا فکر کنم جسیکا جونز بهترینشون بود. مخصوصا بخاطر ویلن استثناییش!
پ.ن2. کلیر تمپل، AKA نیک فیوری
------------------------------------------------------------
احتمالا از فردا دیفندرزو رو شروع کنم. امیدوارم اون خوب باشه!
اول فصل اول دردویل. بعدش لوک کیج بعد فصل دوم دردویل و اخرم آیرون فیست (البته اگه به ترتیب رلیز میدیدم باید فصل دوم دردویل و لوک کیج جابجا میشدن. ولی خب به دلایل تنوع و هم چنین اینکه میدونستم دو فصل دردویل از لوک کیج و ایرون فیست خیلی قوی ترن، گفتم جابجا ببینم که مشکلی نداشت خیلی فقط چنتا از اشارات توی سریال میتونست اسپویل های ریزی داشته باشه)
دو فصل دردویل واقعا عالی بودن. داستان، پرداخت، و مخصوصا صحنه های اکشن واقعا خوب بودن. صحنه های اکشن دردویل که واقعا بینظیر بود. و جالبیش اینجا بود که حس کات خوردن خیلی کمتر از انتظار دست میداد. انگار سعی کرده بودن تو برداشت های کمتر بگیرن که خیلی کیفیت رو برده بود بالاتر! سوپرایز های داستانی خوبیم داشت و فقط فصل دوم توی معرفی و پرداخت کاراکتر های منفی مشکل داشت...
میشه یکی قضیه الکترا و بلک اسکای بودن و این قضایاو قشنگ توضیح بده؟ سریال به بلک اسکای باید میپرداخت برای اخرش. الان هیچ ایده ای ندارم قضیه چیه.
پ.ن. این فصل دوم، دردویل اضافی بود
و قشنگ رو اعصاب میرفت. تو هر خط داستانی طرف نفر مقابل بودم. پانیشر، الکترا، و کارن! یعنی من قشنگ میگفتم کارن چرا داره جوابشو میده؟ باید تف بندازه تو صورتش
پ.ن.2. چقدر الکترا و پانیشر عالی بودن
پ.ن. این فصل دوم، دردویل اضافی بود

پ.ن.2. چقدر الکترا و پانیشر عالی بودن

آیرون فیست یک سرو گردن پایین تر بود. نه در حد اون نمرات ولی اصلا در حد اونا نبود. داستان کلیشه ای تر بود و یکم کشش ضعیف بود. هرچند اواخر بهتر شد. صحنه های اکشن زیاد حرفی برا گفتن نداشتن! خود کاراکتر دنی رند خیلی گیرا نبود. خیلی نسبت به 3 قهرمان دیگه نت فلیس تک بعدی بود! ولی سریال بدیم نبود. بهربحال با قبلیا حال کردین ببینین حتما. فکر کنم برای دیفندرز داستان دردویل سیزن 2 و این آیرون فیست خیلی مهم باشن. یعنی قبل دیدن دیفندرز فکر کنم باید اینارو میدیدم حتما!
پ.ن. بین این سریالا فکر کنم جسیکا جونز بهترینشون بود. مخصوصا بخاطر ویلن استثناییش!
پ.ن2. کلیر تمپل، AKA نیک فیوری

------------------------------------------------------------
احتمالا از فردا دیفندرزو رو شروع کنم. امیدوارم اون خوب باشه!