خودم ندیدم نظری ندارم، ولی کل مراسم تقریبا به دو قسمت تقسیم شده بود: بخش درام کامل مال Handsmade tale بود بخش کمدی هم مال Veep یکی دوتا هم آتلانتا برد بقیه نامزا حکم سیب زمینی رو داشتن رسمامن دانلود کردم ولی ندیدمش خوب هست حالا؟![]()
من دانلود کردم ولی ندیدمش خوب هست حالا؟emmy امسال که در حد جک بود قشنگمجری و نامزدا عالی بودن ولی فقط دیگه مونده بود Best Comedy رو هم بدن Handsmade Tale
![]()
در تاپیکش بپرس راحت هم بپرسی هم بهتر جواب بگیرییه سوال در مورد سریال westworld قسمت 8 اسپویل دارهچرا فورد به برنارد دستور داد که elsie رو بکشه؟ اون که یه جورایی بهشون کمک کرد که خیانتی که علیه فورد داشتن میکردن(مخابره کردن id هوست ها) داشتن میکردن فاش بشه.شاید هم نکشتش؟
پانیشر اولین بار تو فصل دوم دیردویل اومده بود . برای همین بهتره که اون سریال رو ببینی . و خب باید فصل اول دیردویل رو ببینی که بعد بتونی دو اش رو ببینی . که من پیشنهاد می کنم اگه وقت داری بشینی ببینی . چون فصل دوم پانیشر نقش کلیدی ای داشت و یهترین سکانس های فصل دو رو داشت . ارزش داره بشینی فقط به خاطر اون کل سریال رو ببینی .به خاطر بازیش که خاطرات خشن زیادی ازش دارم منتظر و مشتاقم تا سریال Punisher بیاد و ببینم .. فقط یک سوالی اینکه قبلش نیاز هست سریالی ببینم یا از خودش شروع کنم کافیه؟
در تاپیکش بپرس راحت هم بپرسی هم بهتر جواب بگیری
تا اونجایی که یادم میاد السی مرگش مبهم هست و گفته میشه فصل دوم بر میگرده
کلا Emmy هرسال میومد به سریالهای پربیننده جایزه میداد، امسال اومد مثل Golden Globe عمل کرد. The Handmade's Tale رو هم که بیخیال بشیم، Big Little Lies چطور اون همه جایزه برد، اونم درحضور The Night Of? سریال به اون مضحکی که با اون تویست آخرش مضحکتر هم شد، (LBL بهطور کلی سریال خوبی بود ولی بعضیجاها حقیقتا خندهدار میشد) چطور جوایز رو از TNO میگیره؟ البته من دلیل توجه بیش از حد به جفتشون رو مثل خیلیهای دیگه میدونم ولی بیخیالش ...emmy امسال که در حد جک بود قشنگمجری و نامزدا عالی بودن ولی فقط دیگه مونده بود Best Comedy رو هم بدن Handsmade Tale
خودم ندیدم نظری ندارم، ولی کل مراسم تقریبا به دو قسمت تقسیم شده بود: بخش درام کامل مال Handsmade tale بود بخش کمدی هم مال Veep یکی دوتا هم آتلانتا برد بقیه نامزا حکم سیب زمینی رو داشتن رسما![]()
دوستان یه سوال بی ربط
چرا سایت تاینی سریال بازی تاج و تخت رو بصورت بلوری نمیزاره؟ + بجز سایت سینما سایتی سراغ دارین که بصورت بلوری این سریال رو گذاشه باشه
یه سایت خوب تورنت که سریالا توش باشن ممنون میشم معرفی کنید
الان میگیم رفته مرخصیتاینی فعلا رفته مرخصی انگار
psarips.comدوستان یه سوال بی ربط
چرا سایت تاینی سریال بازی تاج و تخت رو بصورت بلوری نمیزاره؟ + بجز سایت سینما سایتی سراغ دارین که بصورت بلوری این سریال رو گذاشه باشه
یه سایت خوب تورنت که سریالا توش باشن ممنون میشم معرفی کنید
از انکودر psa راضی هستی ؟psarips.com
اخرین فیلم و سریالها را با بهترین کیفیتهاش میزاره ( لینک تورنت )