snakeVssam
کاربر سایت
مطمعنی که باید دو نفری بری من خودم به تنهایی همش را کامل کردم و تمامش شددر ضمن امیر حسین جان یکیش هست که قبلش (به بالاترین نقطه بروید) و بعدش (یک مرحله رو دو نفری تمام کنید ) میشه بگی اون چجوریه ؟
خوب باید اینجا هم خودت up date کنی و برو همون جا که ساختی تمام مراحل را برو از اول و خودش اتوماتیک میره داخله سایت بازی سنتر همینسلام.
میخاستم ببینم چرا با اینکه تروفی ها مو Sync میکنم ولی تو پروفایل Bc ام همون تروفی های قدیمیم هست (اگه اینجا جاش نبود ببخشید چون تاپیکی که مربوط به سوالم باشه پیدا نکردم.)
جای سوالت درسته . :smile:سلام.
میخاستم ببینم چرا با اینکه تروفی ها مو Sync میکنم ولی تو پروفایل Bc ام همون تروفی های قدیمیم هست (اگه اینجا جاش نبود ببخشید چون تاپیکی که مربوط به سوالم باشه پیدا نکردم.)
باید اونقدر بمیری تا خود بازی بهت بگه که روی آسون برو.سلام من این تروفی رو باید چیکار کنم باری gow collection هست
Getting My *** Kicked
Die enough times to get offered Easy Mode
میشه ! من LBP رو امتحان کردم !یک سؤال برام پیش اومد اساسی :d
من رسیستنس 2 ریجن 3 بعضی از تروفی هاش رو گرفتم!حالا اگر بخوام بقیه ی تروفی هاش رو بگیرم اگر با ریجنی غیر از 3 باشه میشه یا نه؟؟یعنی اون چیزایی که گرفتم رو نمیخواد بگیرم؟یا باید از اول شروع کنم به گرفتن؟
آخه یک جا دیدم یکی دو بار پلاتینیوم یک بازی رو گرفته بود!
اگر دنبال گرفتن Platinum هستی Resistance 2 رو بیخیال شی بهتره . چون یه تروفی مربوط به Multiplayer داره که باید توی بازی های Ranked ده هزار نفرو بکشی که 3 4 ماه طول میکشه اگر بکوب بازی کنی .خوب اشکالی هم نداره چون من سیو ها و فایلی که نصب بود رو پاک کردم :d
دستت درد نکنه اگر شد این بازی رسیستنس رو برم تروفیش رو بگیرم :d