تروفی ها یا راهنمای تروفی هاش؟ممنون میشم یه جوان مردی بیاد تروفی های army of two 40th day ترجمه کنه
حامد اگه تو بخش Achievements بری اونجا هستش. با عکس و فیلم و توضیح و مخلفات:biggrin1:ممنون میشم یه جوان مردی بیاد تروفی های army of two 40th day ترجمه کنه
انلاینش خیلی دردسر داره میگه باید یک بازی بسازی که 50 نفر اددش کنند اخه مگر میشه هم چیزیيكي يباد اين lbp بگه
انلاينش فكر كنم زياد باشه
آره بابا شدنش که میشه. من یکی از دوستام اون موقع(تابستون) توی PSN چند مپ ساخته تو هر کدومش کلی قلب گرفته بود و ملت هم بازی کرده بودن. کافیه یک اسم خوب به همراه قسمت های نسبتا جذاب داشته باشه بعدش دیگه همه چی حله. این دوستام پلات بازی رو هم گرفت. خیلی کارش درست بودانلاینش خیلی دردسر داره میگه باید یک بازی بسازی که 50 نفر اددش کنند اخه مگر میشه هم چیزی
مرسی برهان جون اگه از تو خیری به ما برسه:biggrin1:حامد اگه تو بخش Achievements بری اونجا هستش. با عکس و فیلم و توضیح و مخلفات:biggrin1:
نه بابا ایول به رفیقتآره بابا شدنش که میشه. من یکی از دوستام اون موقع(تابستون) توی PSN چند مپ ساخته تو هر کدومش کلی قلب گرفته بود و ملت هم بازی کرده بودن. کافیه یک اسم خوب به همراه قسمت های نسبتا جذاب داشته باشه بعدش دیگه همه چی حله. این دوستام پلات بازی رو هم گرفت. خیلی کارش درست بود
خواهش می کنم.مرسی برهان جون اگه از تو خیری به ما برسه:biggrin1:
آره من هم خودم حوصله نداشتم کلا 42% بیشتر نگرفتم. خیلی وقت گیر بود و باید عاشق بازی می بودی تا پلاتش کنی. برای من بازیش در این حد نبودنه بابا ایول به رفیقت
من که یکی ساخته زیاد نیامدن کلا نامید شدم ساختنش راحته ولی زمان گیر متاسفانه ادم باید بیشنه پشته پلی 3 و یک چیزه عالی بسازه