Trophies Guide Center

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    trophy
کسی این تروفی رو گرفته؟
You Know the Germans Make Good Stuff...
Collect all Uber Chests
بد جور اعصابم رو ریخته به هم اگه میشه راهنمایم کنید فقط این تروفی و پلاتینیم مونه
اون دو جعبه ایی که خون و جادو رو پر پر میکنه رو من نگرفتم به اون ربت داره؟؟:confused:
میگه باید همه جعبه های Uber رو بگیری!
اگر اسم اونا Uber هست, باید همونا رو بگیری.

این چی میگه؟ (یعنی میدونم چی میخواد ولی نمیدونم چرا نمیده!!! )حالا اگر میشه بگید این چی میخواد!
این یکی از تروفی های borderlands هست!!

Facemelter
Killed 25 enemies with corrosive weapons

اینم راهنماش تو ps3trophies.org اگر میشه ترجمش کنید شاید من دارم اشتباه میکنم!!! :

Equip a weapon that has poison/corrosive damage equipped into it and kill 25 enemies with it. Also, kills with corrosive barrels count. To see if it is a corrosive weapon, check the description under the weapon. If the text is green and notes that it does corrosive damage, than you're in check.

این چی میگه؟ (یعنی میدونم چی میخواد ولی نمیدونم چرا نمیده!!! )حالا اگر میشه بگید این چی میخواد!
این یکی از تروفی های borderlands هست!!

Facemelter
Killed 25 enemies with corrosive weapons

اینم راهنماش تو ps3trophies.org اگر میشه ترجمش کنید شاید من دارم اشتباه میکنم!!! :

Equip a weapon that has poison/corrosive damage equipped into it and kill 25 enemies with it. Also, kills with corrosive barrels count. To see if it is a corrosive weapon, check the description under the weapon. If the text is green and notes that it does corrosive damage, than you're in check.
سلام
ميگه يه اسلحه سمي وردار و 25 نفر رو بكش. ميتوني با بشكه هاي سمي هم بكشي. اگه ميخواي مطمئن بشي كه اسلحه سمي هست، توضيحات زيرش رو بخون اگه رنگ نوشته سبز بود و نوشته بود كه اين اسلحه سمي هست، با اون اسلحه ميتوني 25 نفر رو بكشي و تروفي رو بگيري.

خوب منم همین کار رو میکنم ولی نمیده!!!خیلی بیشتر از 25 نفر رو هم کشتم!!
نگفته بود باید بزارم با سم بمیره یا خودم با تری بکشمش؟؟؟چون اگر چندتا تیر بزنم و دیگه نزنم معمولا آثار باقی مونده ی سم اونا رو میکشه! البته من مطمئنم در هر 2 حالت بیشتر از 25 نفر رو کشتم:(

خوب منم همین کار رو میکنم ولی نمیده!!!خیلی بیشتر از 25 نفر رو هم کشتم!!
نگفته بود باید بزارم با سم بمیره یا خودم با تری بکشمش؟؟؟چون اگر چندتا تیر بزنم و دیگه نزنم معمولا آثار باقی مونده ی سم اونا رو میکشه! البته من مطمئنم در هر 2 حالت بیشتر از 25 نفر رو کشتم:(
ميگه با تفنگ فاسد كننده/سمي اون ها رو بكش.
مطمئني كه تفنگ درسته؟‌ از اون راهي كه گفتم براي شناختن تفنگ استفاده كن.

آره هم اسم تفنگ رو سبز نوشته هم توضیحات تفنگ رو سبز نوشته هم علامت سمی بودن رو کنارش زده!! (همون علامتی که روی تروفی مربوطه هم همونه :d )
فکر کنم این تروفی باگ داره احتمالا باید 200 نفر رو باهاش بکشم تا بهم بده اینو :d

ميشه اين تروفي كه در tekken 6 هستش رو براي من يه توضيح مختصر بديد؟

Gallery Completionist Gold Trophy
هیچی فقط تمام ادمها را در قسمته Scenario Mode همین وقتی این کار را کردی انوقت تروفی ازاد میشه
سوالی بود در خدتمتیم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or