Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Jun 27, 2009 #62 نوشته شده توسط gamemasterr: مال اين هم بزارين ممنون ميشم Prototype بیشتر... فکر کنم بازی های مولتی مثل هم باشن. می تونی تو بخش 360 بری
نوشته شده توسط gamemasterr: مال اين هم بزارين ممنون ميشم Prototype بیشتر... فکر کنم بازی های مولتی مثل هم باشن. می تونی تو بخش 360 بری
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Jun 27, 2009 #64 نوشته شده توسط gamemasterr: اگه ميشه لينكشو بده من پيدا نكردم بیشتر... بیا دوست عزیز اینم لینک. خیلی بازی های دیگه هم هستش.
نوشته شده توسط gamemasterr: اگه ميشه لينكشو بده من پيدا نكردم بیشتر... بیا دوست عزیز اینم لینک. خیلی بازی های دیگه هم هستش.
GameMasterr کاربر سایت Jul 11, 2009 #66 كسي اينو ميدونه چطوري پيدا كنم؟ Gotta Catch 'em All Collect all secrets براي بازي Call of Juarez: Bound in Blood
كسي اينو ميدونه چطوري پيدا كنم؟ Gotta Catch 'em All Collect all secrets براي بازي Call of Juarez: Bound in Blood
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Jul 26, 2009 #68 نوشته شده توسط Mohamadcitrix: سلام بچه ها این تروفی چه فایده داره؟ بیشتر... فقط برای اینکه نشان بده طرف چه قدر حرفه ای هست و هم برای اینکه بعضی چیزها را برات باز میکنه مثله عکس یا دموش :biggrin1:
نوشته شده توسط Mohamadcitrix: سلام بچه ها این تروفی چه فایده داره؟ بیشتر... فقط برای اینکه نشان بده طرف چه قدر حرفه ای هست و هم برای اینکه بعضی چیزها را برات باز میکنه مثله عکس یا دموش :biggrin1:
Mohamadcitrix کاربر سایت Jul 26, 2009 #69 نوشته شده توسط se.phi.roth: فقط برای اینکه نشان بده طرف چه قدر حرفه ای هست و هم برای اینکه بعضی چیزها را برات باز میکنه مثله عکس یا دموش :biggrin1: بیشتر... آره؟؟؟؟؟؟؟ ممت گرم:biggrin1:
نوشته شده توسط se.phi.roth: فقط برای اینکه نشان بده طرف چه قدر حرفه ای هست و هم برای اینکه بعضی چیزها را برات باز میکنه مثله عکس یا دموش :biggrin1: بیشتر... آره؟؟؟؟؟؟؟ ممت گرم:biggrin1:
nemessis کاربر سایت Aug 11, 2009 #70 من شنیدم اگه پلاتینیوم بگیری بهت پول می ده تا از pss بازی بخری درسته؟
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Aug 11, 2009 #71 نوشته شده توسط nemessis: من شنیدم اگه پلاتینیوم بگیری بهت پول می ده تا از pss بازی بخری درسته؟ بیشتر... نه اقا اینا همش الکی هست. از کی شنیدی؟ آخه به چه مناسبت باید Sony بیاد به شما پول بده:biggrin1: به خاطر تروفی؟
نوشته شده توسط nemessis: من شنیدم اگه پلاتینیوم بگیری بهت پول می ده تا از pss بازی بخری درسته؟ بیشتر... نه اقا اینا همش الکی هست. از کی شنیدی؟ آخه به چه مناسبت باید Sony بیاد به شما پول بده:biggrin1: به خاطر تروفی؟
Ἁlireza کاربر سایت Aug 16, 2009 #72 سلام میشه trophy guide بازیه Linger in shadow رو بزارین (اسمش رو دقیق مطمئن نیستم !)
shahab-gamer کاربر سایت Aug 23, 2009 #73 سلام دوستان کس تروفی های midnightclub los angeles رو به فارسی بزاره ممنون میشم:blushing:
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Sep 23, 2009 #75 دوستان تروفی های ngs2 هم اعلام شد 51 تروفی داره(با احتساب پلانتیوم) 33 برنز 1 طلا ،1 پلانتیوم و 16 مخفی داره! مطمئنا تروفی ها به شدت اشک آوره(تروفی های مربوط به درجه ی سختی! ) خدا کنه طراحیشون قشنگ باشه اینم لیست تروفی ها : http://www.ps3trophies.org/game/ninja-gaiden-sigma-2/trophies/
دوستان تروفی های ngs2 هم اعلام شد 51 تروفی داره(با احتساب پلانتیوم) 33 برنز 1 طلا ،1 پلانتیوم و 16 مخفی داره! مطمئنا تروفی ها به شدت اشک آوره(تروفی های مربوط به درجه ی سختی! ) خدا کنه طراحیشون قشنگ باشه اینم لیست تروفی ها : http://www.ps3trophies.org/game/ninja-gaiden-sigma-2/trophies/