Trophies Guide Center

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    trophy
یک سؤال الان به ذهنم رسید:
اگر من مثلا بازی RE5 که 5 گیگ جا میگیره رو پاک کنم از روی هارد PS3 تروفی هاش هم پاک میشه یا اونا باقی و جاودان میمونند؟
اصلا در چه صورت هایی تروفی ها دار فانی رو وداع میگند؟

متشکرم

یک سؤال الان به ذهنم رسید:
اگر من مثلا بازی RE5 که 5 گیگ جا میگیره رو پاک کنم از روی هارد PS3 تروفی هاش هم پاک میشه یا اونا باقی و جاودان میمونند؟
اصلا در چه صورت هایی تروفی ها دار فانی رو وداع میگند؟

متشکرم

اگه فقط پاک کنی نه ... ولی همينطور که پست پاينی اشاره شده اگه فرمت کنی... بلی!!!!

سلام
تورج جان فکر کنم شماداری اشتباه میکنی .
تمام سوابق Online افراد مثل Trophy ها و Rank ها و Level اشون تو بازی های مختلف بعد از فرمت کردن هارد هم حفظ میشه چون این سوابق به صورت Online ذخیره و نگه داری میشه .
حتی اگر بر فرض شما PSN ID تون رو روی یه PS3 دیگه بزارید باز هم Trophy هاتون و سایر سوابقتون میمونه و از بین نمیره .

سلام
تورج جان فکر کنم شماداری اشتباه میکنی .
تمام سوابق Online افراد مثل Trophy ها و Rank ها و Level اشون تو بازی های مختلف بعد از فرمت کردن هارد هم حفظ میشه چون این سوابق به صورت Online ذخیره و نگه داری میشه .
حتی اگر بر فرض شما PSN ID تون رو روی یه PS3 دیگه بزارید باز هم Trophy هاتون و سایر سوابقتون میمونه و از بین نمیره .

درسته ... اما ..

ببين 2 حالات داره...
1 ) قبل از sync شدن با server
2 ) بعد از sync شدن و فرمت شدن اون اطلاعات بر نميگرده... مثلاً من kz 2 رو تا 24% رفتم... بعد از فرمت کردن... منی که دوباره بازی ميکنم ... trophy های جديد که ميگيرم از 24% بره...

درسته اين اطلاعات online هست ولی " اگه قبل از sync شدن باشه که کلاً ميپره تا اونجای که قبلاً sync شده "

مثلاً مطمئناً ديگه اطلاعات از طريق online وارد trophy ليست ps3 نميشه... (ليستی که قبلاً ثبت شده)
يعنی sync شدن 2 طرفه نيست... 1 طرفه هست... فرستادن به server !!! همين

کسی اطلاعات کامل تری داره؟

مرسی

پیچیده ش نکنید ، اصولا هر سری که بازی میکنید و Trophy میگیرید ، سعی کنید حتما در حالتی که Sign in هستید در PSN یکبار وارد قسمت Trophy ها بشید تا آپدیت بشه ، در این حالت دیگه هر چی Trophy موجود باشه دائمی شده .
ولی اگه نکنید اینکار رو و بعدش یا فرمت کنید یا مشکلی واسه کنسول پیش بیاد دیگه هر چی Trophy جدید گرفته باشید از بین میره .
ضمنا حتی زمانی که Online هستید و Trophy باز میشه ، حساب نمیشه ، یعنی خود به خود Profile شما آپدیت نمیشه و باید حتما بعد از بازی در XMB یکبار وارد بخش Trophy بشید .
و یا اینکه میتونید همون موقع در حین بازی Trophy هاتون رو با یکی از دوستاتون Compare کنید تا آپدیت بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or