Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
چه خبره ؟ اخیرا فقط اطراف ایران میان :دی ghost recon , battle , Splinter ... :دی ولی خدایی بازی ها هم زیادی جنبه سیاسی میگیرن ... خوشم نمیاد از این حرکت ها ...

من چمیدونم جمهوری مستقل دارن یا ندارن! هر چی بود ماله کردهای عراق بود.
کلا همه چیز نشون از Prequel بودن داره، ولی نیست!
======
خُب تایید شد.
حوادث بازی 6 ماه بعد از Conviction به وقوع میپیونده. سم کلا همه چیز رو کنار میزاره و میره پی کار خودش. ولی رییس جمهور میاد و ازش کمک میخواد واسه حل مشکلی blacklist. (اصلا شبیه 24 نیست!) سم هم میگه اگه میخوای کمکت کنم، باید کارها به شیوه من انجام بشه. سم میشه رییس Fourth Echelon.
لباس سم قابلیت کاستومایز داره. اگر میخواید مخفی کاری برید، اضافه شونده های خاص این کار موجوده. اگه میخواین اکشن برین هم همینطور.
مد Co-op و از اون مهم تر مد Spy vs Mercs (مد فوق محبوب Chaos Theory که بنا ب دلایل نامعلوم حذف شد!) هم به بازی برگشته.

همه چیز خوبه به جز ...
آخه کردستان همیشه بحث داشت که باید برای خودش باشه، حتا بعد از انقلاب هم یه دوره کردستان یک سری شورش هایی بود که تبدیل به کشور مستقل بشه که سرکوب شد. از این لحاظ برام جالب بود.
کلن بازی داغ کرد هارو تازه میکنه یهو میبینی الکی یه غلطی بکنه :|.
به هر حال 6 ماه از اون ماجرا میگذره، بعد سم فشیر همسن پسر بنده شده؟
باو همچین نگران ممنوع شدنش هستید که انگار هیچکدوم نتونستید جنگفیلد ۳ رو بازی کنید :))‌ خداییش بیشتر این چیزا هم حرف فروشنده ها هستش ... وگرنه اینجا cod رو هم با دی وی دی هایی که برچسب جنگفیلد ۳ داشت میفروختن !

فقط فروشنده ها میخوان با یه ترفندی مشتری رو بیشتر تیغ بزنن... ٫
بحث هم همینه، من که BF3 رو اورجینال گرفتم بعد هم مجبور شدم برم سطح تهران بگردم بازیش رو گیر بیارم، یادمه دقیقن به صورت کلی 60 تومان برام در اومد که اگر یه جا درست و حسابی بودم راحت نسخه فیزیکیش رو میتونستم بگیرم :|.

پ.ن : یه حسی به من میگه از سم یه کلون ساختن . :دی یه کلون جوون تر ، شاید برای همین تعویض کردن صداش رو . شاید آیِرن ساید برگرده ! :دی
اگه این باشه یه شیرینی پیش من داری. :دی
چون اگه این مورد کلون باشه یعنی داستان عمیق تر از این حرفاس. b-)
چه خبره ؟ اخیرا فقط اطراف ایران میان :دی ghost recon , battle , Splinter ... :دی ولی خدایی بازی ها هم زیادی جنبه سیاسی میگیرن ... خوشم نمیاد از این حرکت ها ...
خوبه باو.
یکم تنوع ایجاد میشه. خسته شدیم ار بس تو روسیه و فرانسه و انگلیس و آمریکا دیدیم.
محیط های جدیدتر گیم پلی متفاوت تری رو هم به وجود میاره.
جنبه ی سیاسی که قربونش برم بازی های ایرانی. فقط واسه سیاست ساخته میشه. بماند. بحث رو منحرف نکنیم. ;)

با اینکه اشنایی چندان زیادی با این سری ندارم ولی با شماره قبلی بیش از حد لزوم حال کردم :d امیدوارم این باز بهتر از اون باشه.

راستی یک سوال سم سری قبلی اینقدر پیر شده بود که گفتیم دیگه با عصا باید راه بره :d حالا چی شده اینقدر شاد و شنگول شده؟ :d

کردستان خود مختاره روله خودشون رو جدا میدونن :دی ضمن اینکه از قدیم شهر ما رو پایتختشون میدونن :|:دی

هر هر ! :دی مردک کرمانشاهی ها که اصلا تو این خطا نیستن . سنندج اونوران اینطور . کرمانشاهیا شیعن . آبشون با بقیه کردها زیاد تو یه جوب نمیره :دی
Bijar FTW :d
کاشکی از بیجار هم رد شیم تو بازی :دی

----

من هنوزم فکر می کنم از سم یه کلون ساختن ؛ یادمه تو DA یه دمویی داشت سم رو بردن آزمایشگاه . همون موقع که تو زندان بود .

هر هر ! :دی مردک کرمانشاهی ها که اصلا تو این خطا نیستن . سنندج اونوران اینطور . کرمانشاهیا شیعن . آبشون با بقیه کردها زیاد تو یه جوب نمیره :دی

----

من هنوزم فکر می کنم از سم یه کلون ساختن ؛ یادمه تو DA یه دمویی داشت سم رو بردن آزمایشگاه . همون موقع که تو زندان بود .

من گفتم تو این خطن کرمانشاهی ها؟:دی مردک دارم میگم تو کردستان عراق کرمانشاه رو به عنوان پایتختشون میدونن...

آقا صدای این طرف خیلی داغون ـه ! تو تریلری که تو کنفرنس یوبی نشون دادن آدم بیشتر عمق فاجعه رو درک میکنه ... معرفی شد چقدر جو زده شدیم ، رسید به کنفرنس میکرو رسیدیم باز به همون خونه Conviction .

انیمیشن های سم فوق العاده هستن. کاملا حس واقعی بودن رو داره.
گیم پلیش هم یحتمل خیلی بهتر و رونتر از Convection هست.
درکل من که راضی هستم :دی.

پ.ن : یه حسی به من میگه از سم یه کلون ساختن . :دی یه کلون جوون تر ، شاید برای همین تعویض کردن صداش رو . شاید آیِرن ساید برگرده ! :دی
گمشو بابا مگه MGSـه کلون ساختن!!؟

خوب پس با این حساب من این قسمت رو درست متوجه شده بودم:

الان فقط چیزی که مبهمه اینه که چرا سم انقدر جوون شده؟!
تعطیلات بهش ساخته؟! :دی
بوتاکس و رنگ مو؟! :دی
جراحی پلاستیک؟! :دی
صداش هم که همچنان مشکل اساسی و اصلی هست.:(
والا ما هم موندیم چجوریه این سم فیشر هر شماره هی داره جوون تر میشه!
اون قسمت در واقع قبل از Splinter Cell 1 رو نشون میداد و پروژه ی Splinter Cell بود که توش سربازا رو آموزش میدادن. سم فیشر هم یکی از اون سربازا بود که بهترینشون از آب در اومد. ربطی به کلون و این تخیلات نداره.

پ.ن: نبودن مایکل آیرونساید = نابودی سم فیشر.
اگه شخصیت بازی رو عوض میکردن اینقدر ناراحت نمیشدم که صدای سم رو عوض کردن! ریموند بد رید تو بازی.

امیدوارم مثل کانویکشن یه انتظار 5 ساله رو تحمل نکنم!!!
یه حسی از از الان بهم میگه این بازی هم بارها تاخیر می خوره آخرش هم هم به سرنوشت تلخ عنوان قبل دچار می شه@

صدای سم فیشر ـو تغییر دادن؟ :|
کلا زیاد امیدی ندارم به این بازی :دی

----

ما کُردای اصلی (!) شما بیجاریا و کرمونشاهیا رو کُرد حساب نمیکنیم :دی

من گفتم تو این خطن کرمانشاهی ها؟:biggrin1: مردک دارم میگم تو کردستان عراق کرمانشاه رو به عنوان پایتختشون میدونن...​

نخیر از این خبرا نیست :دی

گمشو بابا مگه MGSـه کلون ساختن!!؟

:|

شاید ساختن . خیلی تخیلی شده بود تجهیزات بازی :دی بهش میخوره . اتفاقا فک کنم اصلا هم تخیلی نیست و ارتش ها دارن رو همین زمینه کلون ساختن کار می کنن مطمئنن . البته نمی گم میسازن ولی خب مطمئنن دارن کار می کنن . ولی من همچنین با دیدن این که سم فیشر جوون تر شده به این قضیه خوشبینم .

اون قسمت در واقع قبل از Splinter Cell 1 رو نشون میداد و پروژه ی Splinter Cell بود که توش سربازا رو آموزش میدادن. سم فیشر هم یکی از اون سربازا بود که بهترینشون از آب در اومد. ربطی به کلون و این تخیلات نداره.

اونو میدونم ولی از همون می تونه همین کلون رو بکشه بیرون راحت :دی از بهترین سربازاشون کلون میسازن . البته میدونم یکمکی داغون میزنه فرضیه ولی باز قابل هضمه . :دی

خُب مثل اینکه قابلیت جا به جایی اجساد هم به بازی برگشته.
MEH.
====
نمیدونم چه گیری دادین به بحثای سیــاسی! الان برن تو روسیه سیــاسی نیست؟ برن چین سیــاسی نیست؟ کره شمالی نیست؟ خوده Conviction که تو امریکا بود سیــاسی نبود!؟ فقط این ایران خراب شده از دماغ فیل افتاده و هر چی بهش ربط داشته باشه سیــاسیه!!؟ بس کنین دیگه! هر جا میرین، هر جا میشینین هی حرف از فلان بازی دور و ور ایرانه و ممنوع میشه میزنین، همین بی شرفا حساس میشن ببینن چیه، دستی دستی بازی ممنوع میشه! شما حساسیت به خرج ندین، کسی چیزی رو ممنوع نمیکنه.

دوستان من صبح تاپیکو چک میکردم خوندم نوشته بودید این تکنولوژیا امکان نداره زمان شاهنشاه:دی بوده باشه!
چرا عزیزان من بود از قبل از زمان 1368 همچین چیزایی بوده! حتی زمانی که ماها نمیدونستیم برق چیه ( مزاح) انگلیسیا عابر بانک داشتند :)
پس نتیجه میگیریم اگه زمان بازی مال گذشته باشه همچون هم بی ربط نساختن فقط به چهره سم گند زدن مثل همیشه و شبیه جوونیاش تو کانوکشنه جایی که داشت برا دخترش لالایی میخوند!
کلا من خیلی sc دوست دارم:دی!

انقدر ایراد الکی نگیرید:دی حالا صداگذار عوض شده دیگه.همین بلا رو سر AC هم اوردن.من که هر چیزی از بازی دیدیم عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or