آخه کردستان همیشه بحث داشت که باید برای خودش باشه، حتا بعد از انقلاب هم یه دوره کردستان یک سری شورش هایی بود که تبدیل به کشور مستقل بشه که سرکوب شد. از این لحاظ برام جالب بود.من چمیدونم جمهوری مستقل دارن یا ندارن! هر چی بود ماله کردهای عراق بود.
کلا همه چیز نشون از Prequel بودن داره، ولی نیست!
======
خُب تایید شد.
حوادث بازی 6 ماه بعد از Conviction به وقوع میپیونده. سم کلا همه چیز رو کنار میزاره و میره پی کار خودش. ولی رییس جمهور میاد و ازش کمک میخواد واسه حل مشکلی blacklist. (اصلا شبیه 24 نیست!) سم هم میگه اگه میخوای کمکت کنم، باید کارها به شیوه من انجام بشه. سم میشه رییس Fourth Echelon.
لباس سم قابلیت کاستومایز داره. اگر میخواید مخفی کاری برید، اضافه شونده های خاص این کار موجوده. اگه میخواین اکشن برین هم همینطور.
مد Co-op و از اون مهم تر مد Spy vs Mercs (مد فوق محبوب Chaos Theory که بنا ب دلایل نامعلوم حذف شد!) هم به بازی برگشته.
همه چیز خوبه به جز ...
بحث هم همینه، من که BF3 رو اورجینال گرفتم بعد هم مجبور شدم برم سطح تهران بگردم بازیش رو گیر بیارم، یادمه دقیقن به صورت کلی 60 تومان برام در اومد که اگر یه جا درست و حسابی بودم راحت نسخه فیزیکیش رو میتونستم بگیرمباو همچین نگران ممنوع شدنش هستید که انگار هیچکدوم نتونستید جنگفیلد ۳ رو بازی کنید خداییش بیشتر این چیزا هم حرف فروشنده ها هستش ... وگرنه اینجا cod رو هم با دی وی دی هایی که برچسب جنگفیلد ۳ داشت میفروختن !
فقط فروشنده ها میخوان با یه ترفندی مشتری رو بیشتر تیغ بزنن... ٫
اگه این باشه یه شیرینی پیش من داری.پ.ن : یه حسی به من میگه از سم یه کلون ساختن .یه کلون جوون تر ، شاید برای همین تعویض کردن صداش رو . شاید آیِرن ساید برگرده !
![]()
خوبه باو.چه خبره ؟ اخیرا فقط اطراف ایران میانghost recon , battle , Splinter ...
ولی خدایی بازی ها هم زیادی جنبه سیاسی میگیرن ... خوشم نمیاد از این حرکت ها ...
کردستان خود مختاره روله خودشون رو جدا میدوننضمن اینکه از قدیم شهر ما رو پایتختشون میدونن
![]()
هر هر !مردک کرمانشاهی ها که اصلا تو این خطا نیستن . سنندج اونوران اینطور . کرمانشاهیا شیعن . آبشون با بقیه کردها زیاد تو یه جوب نمیره
![]()
Bijar FTW :d
کاشکی از بیجار هم رد شیم تو بازی![]()
----
من هنوزم فکر می کنم از سم یه کلون ساختن ؛ یادمه تو DA یه دمویی داشت سم رو بردن آزمایشگاه . همون موقع که تو زندان بود .
گمشو بابا مگه MGSـه کلون ساختن!!؟پ.ن : یه حسی به من میگه از سم یه کلون ساختن .یه کلون جوون تر ، شاید برای همین تعویض کردن صداش رو . شاید آیِرن ساید برگرده !
![]()
والا ما هم موندیم چجوریه این سم فیشر هر شماره هی داره جوون تر میشه!خوب پس با این حساب من این قسمت رو درست متوجه شده بودم:
الان فقط چیزی که مبهمه اینه که چرا سم انقدر جوون شده؟!
تعطیلات بهش ساخته؟!
بوتاکس و رنگ مو؟!
جراحی پلاستیک؟!
صداش هم که همچنان مشکل اساسی و اصلی هست.![]()
اون قسمت در واقع قبل از Splinter Cell 1 رو نشون میداد و پروژه ی Splinter Cell بود که توش سربازا رو آموزش میدادن. سم فیشر هم یکی از اون سربازا بود که بهترینشون از آب در اومد. ربطی به کلون و این تخیلات نداره.من هنوزم فکر می کنم از سم یه کلون ساختن ؛ یادمه تو DA یه دمویی داشت سم رو بردن آزمایشگاه . همون موقع که تو زندان بود .
هر هر !مردک کرمانشاهی ها که اصلا تو این خطا نیستن . سنندج اونوران اینطور . کرمانشاهیا شیعن . آبشون با بقیه کردها زیاد تو یه جوب نمیره
![]()
Bijar FTW :d
کاشکی از بیجار هم رد شیم تو بازی![]()
----
من گفتم تو این خطن کرمانشاهی ها؟:biggrin1: مردک دارم میگم تو کردستان عراق کرمانشاه رو به عنوان پایتختشون میدونن...
گمشو بابا مگه MGSـه کلون ساختن!!؟
اون قسمت در واقع قبل از Splinter Cell 1 رو نشون میداد و پروژه ی Splinter Cell بود که توش سربازا رو آموزش میدادن. سم فیشر هم یکی از اون سربازا بود که بهترینشون از آب در اومد. ربطی به کلون و این تخیلات نداره.