انقدر ایراد الکی نگیریدحالا صداگذار عوض شده دیگه.همین بلا رو سر AC هم اوردن.من که هر چیزی از بازی دیدیم عالی بود.
انقدر ایراد الکی نگیرید حالا صداگذار عوض شده دیگه.همین بلا رو سر AC هم اوردن.من که هر چیزی از بازی دیدیم عالی بود.
آریان یه حرفایی میزنی میخوام سرمرو بکوبم به دیوار!! الان الطیر دوزاری رو داری با سم فیشر یکی میکنی!!؟ کی آخه اهمیت میده صدای اون **** عوض شده یا نه! صدای آیرونساید در کنار Goggle، نماد سری بود. یکی از بهترین صداگذاری های تاریخ بازی هارو داره. اون شوخی های سیاهش با گروگان ها، تیکه هاش، صحبتاش با لمبرت؛ باید با این بازی بزرگ شده باشین تا بفهمین چی میگم! همین الان صداگذار چیف که تو هر بازی 10 خط دیالوگ بیشتر نمیگه عوض بشه ملت خودشون رو به در و دیوار میزنن!انقدر ایراد الکی نگیرید حالا صداگذار عوض شده دیگه.همین بلا رو سر AC هم اوردن.من که هر چیزی از بازی دیدیم عالی بود.
مورد اول که در مورد قسمت مخفی کاریه خیلی خوبه. مخصوصا اگه همین مرحله رو نشون بدن که میشه به صورت مخفی کاری هم رفت.طی روزهای آینده قراره یه تریلر Stealth oriented هم از بازی برای طرفدارای قدیمی منتشر کنن تا نگرانی هاشون از این بابت برطرف بشه. این رو مدیر روابط عمومی یوبیسافت تورنتو گفته.
==========
فعلا که اعتراض ها به بالاترین حد خودش رسیده. تو این دو روز چندین هزار کامنت اعتراضی توی صفحه فیــس بوک یوبی سافت تورنتو، صفحه رسمی Splinter Cell، فروم رسمی یوبی سافت و کلی جای دیگه فرستاده شده که نکته ای که تو همشون مشترک بوده، اعتراض به نبودن آیرونساده. کار به جایی رسیده دیگه اصلا این شخصیت رو سم صدا نمیکنن و بهش میگن اریک! یکی از پیشنهادهایی هم که از طرف فن های قدیمی داده شده اینه که پروتاگونیست رو عوض کنن که خیلی هم منطقی به نظر میاد. سم هم میشه مدیر 4th Echelon و نقش لمبرت رو بر عهده میگیره و این Rookie رو آموزش میده و ... با این کار هم مشکل صدا برطرف میشه، هم مشکل استایل جدید بازی. چون این استایل واسه Conviction توجیح داشت، ولی واسه Blacklist نداره.
مبارزه همچنان ادامه داره...
اینجا فراموش نشه:
Petition: Ubisoft: Allow Michael Ironside to play Sam Fisher in Splinter Cell Blacklist | Change.org
خب همه جر دادن یوبی رو . . .انقدر ایراد الکی نگیرید حالا صداگذار عوض شده دیگه.همین بلا رو سر AC هم اوردن.من که هر چیزی از بازی دیدیم عالی بود.
سر راک استار هم همه گفتن توجه ای نمیکنه، ولی خب حداقل از اون فاجعه کمی فاصله گرفت.من رفتم امضا کردم ولی عمرا توجهی بکنن شک ندارم...