Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
خب تریلرو دیدم.برام خیلی جالب بود.سم اومده ایران :دی
فارسی هم حرف میزنه.ترکیبی از افغانی و ترکی :دی
خود سم هم فارسی حرف میزنه
جالبیش این بود که بجای اینکه بنویسه press A to alarm جلوی A دکمه سبز رنگ xbox نوشته بود به فارسی "هشدار A"
ولی گیم پلی دقیقا مثل نسخه conviction بود.
فکر کنم این بازی تو ایران مثل battle3 ممنوع بشه

جوسازی الکی نکنید بازی تو افغانستان در جریان است و اونجا هم فارسی حرف می زنند

Maxim Beland گفت بازی تو مرز ایران و عراقه.
نمیدونم یکی میگفت گفتند تو افغانستان هم جریان داره و میره تو گروه طالبان و القاعده

آخرین ویرایش:
میشه بگید اگه بازی فلش بک نیست چرا قیافه اقای سم اینقدر جوون به نظر میرسه؟؟
توی نسخه CONVICTION موهاش جو گندمی بود و طرز حرف زدنش هم به ادمای میان سال مخورد....
ایا این یک سوتیه که سم یهو 20 سال جوونتر میشه و رنگ موهاش و تیپش میشه عین یه جوون 30 ساله؟
دوبلور صداش هم که نگو و نپرس....
البته من هم منظورم رو یه مقدار بد رسوندم و هم چون تریلری که امین جان صفحه ی 6 گذاشته بودن رو ندیده بودم دچار اشتباه شدم.
سم که مشخصا تو تریلر و بازی جوون تر از Conviction هست.
الان فکر میکنم که این نسخه Prequel هست. چون فلش بک صرفا به یک یا چند مرحله که به گذشته مربوط ـه گفته میشه ولی این نسخه به نظر میاد کلا اتفاقات خیلی گذشته رو روایت میکنه.
در هر صورت بازم نمیشه درست نظر داد تا وقتی اطلاعات بیشتری از بازی به دست بیاد.
پ.ن. دوستان اون تریلر CG رو حتما ببینید. فوق العاده س.

باو میثم میگم از عمد پرچم رو این گزاشتن یعنی ما قبول نداریم جز این رو :دی
نه بابا :دی، یعنی این عملن داره میگه رژیم قبلی یه تروریست بوده نه این یکی :|.
خُب تایید شده که صداگذار سم مایکل آیرونساید نیست. دلیلش هم اینه که صداگذاری رو حین موشن کپچر کردن میگیرن(مثل L.A.Noire) و به کسی احتیاج داشتن که از نظر فیزیکی بتونه حرکات موشن کپچر رو انجام بده و هم صحبت کنه.
ر*دم تو این موشن کپچرشون! میخوام صدسال موشن کپچر نکنن. فقط یه دیوانه میتونه صدای مایکل آیرونساید رو ول کنه.
نگفتن چرا قسمت قبلی رو ادامه ندادن و کلن باید می*دن به استیل بازی؟

خُب مثل اینکه اون دشمنایی که سم باهاشون میجنگید، کردای عراق بودن. اون پرچم هم پرچم شیر خورشید نبود و پرچم جمهوری مستقل کردستان بود:
kurdistan-flag02.jpg

به نظر نمیاد مشکلی ایجاد بشه واسه بازی، مگه اینکه این مردک مینایی سگ بشه گیر الکی بده.
نگفتن چرا قسمت قبلی رو ادامه ندادن و کلن باید می*دن به استیل بازی؟
چیزی هنوز نگفتن که بازی Prequelـه یا Sequel ولی به نظر دنباله Conviction میاد.

خُب مثل اینکه اون دشمنایی که سم باهاشون میجنگید، کردای عراق بودن. اون پرچم هم پرچم شیر خورشید نبود و پرچم جمهوری مستقل کردستان بود:
kurdistan-flag02.jpg

به نظر نمیاد مشکلی ایجاد بشه واسه بازی، مگه اینکه این مردک مینایی سگ بشه گیر الکی بده.

چیزی هنوز نگفتن که بازی Prequelـه یا Sequel ولی به نظر دنباله Conviction میاد.
خب خداروشکر :دی. ببینم کردستان مگه جمهوری مستقل داره؟ :|.
اگر شایعه درست نکنند مثل AC که گیر داده بودن شیعه کشیه چیزی نمیشه . . .

امیدوارم دنباله ای برای Conviction نباشه، درسته که هر قسمت چهره سم عوض میشد، ولی تو این قسمت دیگه از پایه گند زدن به شخصیت سم :|.
فکر نکنم این نسخه کلن چیز خاصی باشه :دی.

پ.ن : یه نکته جالب بود برام، این آهنگی که توی CG بازی پخش می کنند آخرش که دو نفری دارن میجنگن، این دقیقن توی تریلر Farcry 3 پخش کردن، توی یکی از تریلر های AC R هم پخش کردن. کلن یوبی فکر میکنم دچار کمبود منابع شده . . .

پ.ن : آخرم مجبوریم با mute کردن بازی رو تموم کنیم! ببینید کی گفتم. آخه کدوم آدم احمقی میاد صدای یه شخصیت رو که توی پنج نسخه یکی بوده عوض میکنه؟ آهان یوبی سافت میکنه این کارو . . .

من چمیدونم جمهوری مستقل دارن یا ندارن! هر چی بود ماله کردهای عراق بود.
کلا همه چیز نشون از Prequel بودن داره، ولی نیست!
======
خُب تایید شد.
حوادث بازی 6 ماه بعد از Conviction به وقوع میپیونده. سم کلا همه چیز رو کنار میزاره و میره پی کار خودش. ولی رییس جمهور میاد و ازش کمک میخواد واسه حل مشکلی blacklist. (اصلا شبیه 24 نیست!) سم هم میگه اگه میخوای کمکت کنم، باید کارها به شیوه من انجام بشه. سم میشه رییس Fourth Echelon.
لباس سم قابلیت کاستومایز داره. اگر میخواید مخفی کاری برید، اضافه شونده های خاص این کار موجوده. اگه میخواین اکشن برین هم همینطور.
مد Co-op و از اون مهم تر مد Spy vs Mercs (مد فوق محبوب Chaos Theory که بنا ب دلایل نامعلوم حذف شد!) هم به بازی برگشته.

همه چیز خوبه به جز ...

آخرین ویرایش:
باو همچین نگران ممنوع شدنش هستید که انگار هیچکدوم نتونستید جنگفیلد ۳ رو بازی کنید :))‌ خداییش بیشتر این چیزا هم حرف فروشنده ها هستش ... وگرنه اینجا cod رو هم با دی وی دی هایی که برچسب جنگفیلد ۳ داشت میفروختن !

فقط فروشنده ها میخوان با یه ترفندی مشتری رو بیشتر تیغ بزنن... ٫

خُب تایید شد.
حوادث بازی 6 ماه بعد از Conviction به وقوع میپیونده. سم کلا همه چیز رو کنار میزاره و میره پی کار خودش. ولی رییس جمهور میاد و ازش کمک میخواد واسه حل مشکلی blacklist. (اصلا شبیه 24 نیست!) سم هم میگه اگه میخوای کمکت کنم، باید کارها به شیوه من انجام بشه. سم میشه رییس Fourth Echelon.
خوب پس با این حساب من این قسمت رو درست متوجه شده بودم:
پ.ن. اونجایی که میخواد با کینکت دستور بده ماشینه رو بزنن Maxime Belande میگه Now that Sam is the Leader of Forth Echelon... پس اگه درست فهمیده باشم میشه گفت زمان بازی بعد از Conviction هست. که این فرضیه ی فلش بک بودن این قسمت رو نقض میکنه. که این هم = این صدا برای سم جوون نیست و قرار نیست صدای اصلیشو دوباره بشنویم. :(
الان فقط چیزی که مبهمه اینه که چرا سم انقدر جوون شده؟!
تعطیلات بهش ساخته؟! :دی
بوتاکس و رنگ مو؟! :دی
جراحی پلاستیک؟! :دی
صداش هم که همچنان مشکل اساسی و اصلی هست.:(

خُب تایید شده که صداگذار سم مایکل آیرونساید نیست. دلیلش هم اینه که صداگذاری رو حین موشن کپچر کردن میگیرن(مثل L.A.Noire) و به کسی احتیاج داشتن که از نظر فیزیکی بتونه حرکات موشن کپچر رو انجام بده و هم صحبت کنه.
ر*دم تو این موشن کپچرشون! میخوام صدسال موشن کپچر نکنن. فقط یه دیوانه میتونه صدای مایکل آیرونساید رو ول کنه.
سینا عزا نگیر انقد . میدونم تعویض صدا خیلی چیز بدیه ، مثلا مکس هم اول قرار بود صداش یکی دیگه باشه :| ولی به جاش این صدا جدیده اونقدا هم بد نیست . عوضش بهونه داشتن ، شاید حالا صدا تعویض شه . خدا کنه بتونن شبیه صدای آیِرن ساید درش بیارن .

پ.ن : یه حسی به من میگه از سم یه کلون ساختن . :دی یه کلون جوون تر ، شاید برای همین تعویض کردن صداش رو . شاید آیِرن ساید برگرده ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or