با صداگذار جدید سم فیشر آشنا بشین. Eric Johnson:
Eric Johnson - IMDb
تُف به ذاتت Ubi...
این بچه سوسول کیه آخه!!؟
Eric Johnson - IMDb
تُف به ذاتت Ubi...
این بچه سوسول کیه آخه!!؟
به نظرم این یه چیزی بود با این تریلر . . .با صداگذار جدید سم فیشر آشنا بشین. Eric Johnson:
Eric Johnson - IMDb
تُف به ذاتت Ubi...
این بچه سوسول کیه آخه!!؟
خب آخه شخصیت سم که خیلی جوونه، اگر این شخصیت باشه بعد داستان بعد از SCC باشه باید فحش کشید به جید ریموند .دقیقا منم احساس کردم شیر و خورشیده ولی خب این همه تکنولوژی اینا مربوط به 30 سال پیش؟ با عقل جور در نمیاد
اگه اشتباهی باشه، امیدوارم همین طور بمونه. الله بشه دهنمون سر خرید بازی سرویسه .بعید نیست با شیر و خورشید فقط کرم ریخته باشن ازشون بعید نیست...
حالا این بابا تو کل بازی مگه چقدر حرف میزنه اینقدر گیر دادی به صداش دعا کن گیم پلیش مثل Conviction نباشه (البته واسه من خوبه ) که فقط خود دکتر آرش حداقل تا 2 سال اینو ترول میکنهخُب تایید شده که صداگذار سم مایکل آیرونساید نیست. دلیلش هم اینه که صداگذاری رو حین موشن کپچر کردن میگیرن(مثل L.A.Noire) و به کسی احتیاج داشتن که از نظر فیزیکی بتونه حرکات موشن کپچر رو انجام بده و هم صحبت کنه.
ر*دم تو این موشن کپچرشون! میخوام صدسال موشن کپچر نکنن. فقط یه دیوانه میتونه صدای مایکل آیرونساید رو ول کنه.
حالا این بابا تو کل بازی مگه چقدر حرف میزنه اینقدر گیر دادی به صداش دعا کن گیم پلیش مثل Conviction نباشه (البته واسه من خوبه ) که فقط خود دکتر آرش حداقل تا 2 سال اینو ترول میکنه
پس اگه درست فهمیده باشم میشه گفت زمان بازی بعد از Conviction هست. که این فرضیه ی فلش بک بودن این قسمت رو نقض میکنه. که این هم = این صدا برای سم جوون نیست و قرار نیست صدای اصلیشو دوباره بشنویم.