Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
اونطور که بوش میاد 3 - 4 ماه دیگه هم E3 رو بولد میکنی و باز با هم "لول ات خودت" :دی !

ما که چشممون از این بانو ریموند آب نمیخوره به قول خودت پارسال هم گفت بزودی رونمائی میکنیم اما ... :|
بعید نیست:دی کاره ما شده رقصیدن به ساز این زنیکه:|
به جونه تامی الان چند ماهه روزی چندین بار میرم تو گوگل مینویسم Splinter Cell 6 news ببینم تو 24 ساعت گذشته خبری ازش اومده یا نه!:دی روانی داشتم میشدم:دی تا اینکه دیشب بختمون باز شد:دی

به به:دی
یواش یواش دارم امیدوار میشم:دی
Ubisoft :GI معمولا بازی هایش را برای پلتفرم های گوناگون عرضه می کند. آیا این موضوع تاثیری در نحوه ساخت زیرسازهای استودیو داشت؟

JR: جالبه. ما به این خاطر که مسوول فرنچایز Splinter Cell هستیم، جایگاه و موقعیت خاص و متفاوتی داریم. از ما خواسته نشد که Splinter Cell بعدی را برای PS3 یا X360 بسازید. از ما خواسته شد یک برنامه 5 ساله برای فرنچایز Splinter Cell بسازید. خُب این خیلی جالبه چون ما در ابتدا باید از خود می پرسیدیم:"خُب، کتاب، کامیک بوک، فیلم. حتی پلتفرم های دیگر مثل iPad و موبایل. ما می خواهیم با این ها چه کار کنیم؟ برنامه 5 ساله ما چیست؟ کِی می خواهیم آن ها را عملی کنیم؟ نقش ما در این فرنچایز چیست؟ چه کار هایی می خواهیم انجام دهیم؟ با همکاران خود در استودیو های دیگر چگونه در تماس باشیم؟"
به نظر من تورنتو شهر بسیار هیجان انگیز و جالبی است که Ubisoft را هم توانست به سمت خود بکشد. یکی از بزرگترین جاذبه های آن نمایشگاه بین المللی فیلم تورنتو است که بعد از کن، بزرگترین فستیوال فیلم جهان است. هم چنین اینجا پُر است از افراد با استعداد در این زمینه. ما نیز از این موقعیت نهایت استفاده را بردیم.
یکی دیگر از چیزهای جالب در مورد تورنتو این است که اینجا پر از بازیسازان مستقل است که در میان آن ها بعضی ها کارهای بسیار جالبی انجام داده اند. و این به خاطر این است که دولت از این استودیوهای تازه کار به خوبی حمایت می کند. ما سعی می کنیم تا با این تولید کنندگان داخلی همکاری داشته باشیم. افراد بزرگ زیادی اینجا هستند، پس چرا ما سعی نکنیم بیشتر به آن ها نزدیک شویم؟

خُب شایعات زیادی هست که بالاخره بازی تو E3 معرفی میشه.
اولیش اینه که تایتل این قسمت Black List هست و اشاره به لیستی از افرادی که سم فیشر قصد Eliminate کردنشون رو داره میکنه. (یه حسی بهم میگه آنا هم بینشونه!:دی :دی ) به هر حال خیلی بیشتر از Retribution از این تایتل خوشم میاد.
بعدیش اینه که بازی مولتی پلتفرم شده.
یه نفر Promoـی دیده که توش سم فیشر با لباس مخصوص و Multi Vision Goggleـه معروفش در دستش دیده شده. همینطور گفته که سم فیشر با موهایی کاملا مشکی دیده شده و موهاش مثل Conviction جو گندمی نبوده! این نشون میده فلش بک های دیدنی در انتظارمون هست.:x
بازی هم برای ژانویه 2013 تاریخ میخوره و مارچ 2013 ریلیز میشه:دی

من که از همین الان هایپم چسبید به سقف!! خیلی دارم امیدوارم میشم به این قسمت.

اولیش اینه که تایتل این قسمت Black List هست و اشاره به لیستی از افرادی که سم فیشر قصد Eliminate کردنشون رو داره میکنه. (یه حسی بهم میگه آنا هم بینشونه!:دی :دی ) به هر حال خیلی بیشتر از Retribution از این تایتل خوشم میاد.
تایید. هرچند بعد از Conviction از لحاظ معنایی Retribution بیشتر میخوره، ولی Black List اسم با ابهت تری هست. :دی
یه نفر Promoـی دیده که توش سم فیشر با لباس مخصوص و Multi Vision Goggleـه معروفش در دستش دیده شده. همینطور گفته که سم فیشر با موهایی کاملا مشکی دیده شده و موهاش مثل Conviction جو گندمی نبوده! این نشون میده فلش بک های دیدنی در انتظارمون هست.:x
ای جان. :x
همون وجود MVG برای یه بازی به اسم SC = شاهکار. :دی
بازی هم برای ژانویه 2013 تاریخ میخوره و مارچ 2013 ریلیز میشه:دی
که اونم باز نمیشه و رو سنگ هک میکنن که آپریل 2013 (یعنی 3 سال بعد از نسخه ی قبل) میاد. :دی
من که از همین الان هایپم چسبید به سقف!! خیلی دارم امیدوارم میشم به این قسمت.
Me TOO... :دی
حال میکنم انحصار کنسول میخواد باشه !
:arrowd:
بعدیش اینه که بازی مولتی پلتفرم شده.
+ اینکه هرچند شایعه س ولی نسخه ی قبلی هم انحصار کنسول نبود که این بخواد باشه. از طرفی هم چون احتمال اومدن MGS5 روی X360 زیاده فکر نمیکنم مایکرو روی این زیاد سخت بگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or