برای من شخصا کوچکترین اهمیتی نداره که شما خوشت اومده یا نه!اگه به قسمتی که قرمز کردم تو پست قبلیت توجه میکردی متوجه منظور میشدی.من نظر خودمو میگم و اصلا هم کاری ندارم شما بخندی یا گریه کنی.اگه pt اسمش sc بود conviction مزخرفی بیش نبود.به شما مزه کرده پس حالشو بردید .من حالم به هم خورد پس حالشو نبردم پس حق دارم خوشم نیاد هرچند که scبازهای قدیمی امکان نداره از این بازی که سال پیش فقط اسم sc رو یدک میکشید خوششون اومده باشه.
به هرحال دیگه لازم نمیدونم در مورد این قضیه با کسی بحث کنم
برام جالبه که تو چقدر سریع حرفتو عوض میکنی.تو بحثای قبلی همش Conviction رو با Double Agent مقایسه میکردی و میگفتی Double Agent این طور بود,Double Agent اونطور بود و چمیدونم بمب خنثی میکردیم(!!) و از این حرفا!حالا شد "بعد از چند شماره ی خراب"!!!!؟یعنی الان حداقل DA هم از نظرت خرابه!!؟چون وقتی میگی "چند"مطمئنا بیشتر از یکی هست. پس بمب خنثی کردن و اصالت داشتن و اینا حالا رفت پی کارش!الان دور دوره Pandora Tomorrowـه!؟
الان داری با یکیشون حرف میزنی که خوشش اومده.پس این نظریات بی پایه و اساست رو سعی کن مطرح نکنی.هرچند که scبازهای قدیمی امکان نداره از این بازی که سال پیش فقط اسم sc رو یدک میکشید خوششون اومده باشه.
آخرین ویرایش: