Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
من نظر خودمو میگم و اصلا هم کاری ندارم شما بخندی یا گریه کنی.اگه pt اسمش sc بود conviction مزخرفی بیش نبود.به شما مزه کرده پس حالشو بردید .من حالم به هم خورد پس حالشو نبردم پس حق دارم خوشم نیاد هرچند که scبازهای قدیمی امکان نداره از این بازی که سال پیش فقط اسم sc رو یدک میکشید خوششون اومده باشه.
به هرحال دیگه لازم نمیدونم در مورد این قضیه با کسی بحث کنم
برای من شخصا کوچکترین اهمیتی نداره که شما خوشت اومده یا نه!اگه به قسمتی که قرمز کردم تو پست قبلیت توجه میکردی متوجه منظور میشدی.
برام جالبه که تو چقدر سریع حرفتو عوض میکنی.تو بحثای قبلی همش Conviction رو با Double Agent مقایسه میکردی و میگفتی Double Agent این طور بود,Double Agent اونطور بود و چمیدونم بمب خنثی میکردیم(!!) و از این حرفا!حالا شد "بعد از چند شماره ی خراب"!!!!؟یعنی الان حداقل DA هم از نظرت خرابه!!؟چون وقتی میگی "چند"مطمئنا بیشتر از یکی هست. پس بمب خنثی کردن و اصالت داشتن و اینا حالا رفت پی کارش!الان دور دوره Pandora Tomorrowـه!؟
هرچند که scبازهای قدیمی امکان نداره از این بازی که سال پیش فقط اسم sc رو یدک میکشید خوششون اومده باشه.
الان داری با یکیشون حرف میزنی که خوشش اومده.پس این نظریات بی پایه و اساست رو سعی کن مطرح نکنی.

آخرین ویرایش:
ای بابا!بس کنید دیگه.نسخه ی ششم تایید شده<به درک که کانویکشن چی بود!یه عده مثل من ازش خوشششون اومد,یه عده واقعا خوششون نیومد,یه عده چون فکر می کنند اگر از یه بازی را بگن خوششون نیومده گیمرند!بیخیال اون بحث شیم!
به نظر من می تونه بازیه خوبی بشه.

برای من شخصا کوچکترین اهمیتی نداره که شما خوشت اومده یا نه!اگه به قسمتی که قرمز کردم تو پست قبلیت توجه میکردی متوجه منظور میشدی.
برام جالبه که تو چقدر سریع حرفتو عوض میکنی.تو بحثای قبلی همش Conviction رو با Double Agent مقایسه میکردی و میگفتی Double Agent این طور بود,Double Agent اونطور بود و چمیدونم بمب خنثی میکردیم(!!) و از این حرفا!حالا شد "بعد از چند شماره ی خراب"!!!!؟یعنی الان حداقل DA هم از نظرت خرابه!!؟چون وقتی میگی "چند"مطمئنا بیشتر از یکی هست. پس بمب خنثی کردن و اصالت داشتن و اینا حالا رفت پی کارش!الان دور دوره Pandora Tomorrowـه!؟
الان داری با یکیشون حرف میزنی که خوشش اومده.پس این نظریات بی پایه و اساست رو سعی کن مطرح نکنی.
ببین توی اون تاپیک هم 100بار بحث کردیم و منم گفتم conviction به عنوان یه بازیه سوم شخص بازیه خوبی بود ولی اگه بخوایم sc حسابش کنیم مسخره ای بیش نبودحالا دوباره بحث رو شروع کردی..منم میدونم که جنابعالی خوشت اومده و هرچی بگن حرف خودتو میزنی پس منم حرف خودمو میزنم.اینم فقط حرف من نیست.
به حرفمم اصلا توجه نکردی.من با nfsمقایسه کردم که چند شماره خراب بود.sc هم اگه این شماره رو خراب کنه میشه داستان nfs.اصلا و ابدا هم منظورم daنبود چون بازیه فوق العاده ای بود.

آخرین ویرایش:
ببین توی اون تاپیک هم 100بار بحث کردیم و منم گفتم conviction به عنوان یه بازیه سوم شخص بازیه خوبی بود ولی اگه بخوایم sc حسابش کنیم مسخره ای بیش نبود.منم میدونم که جنابعالی خوشت اومده و هرچی بگن حرف خودتو میزنی پس منم حرف خودمو میزنم.اینم فقط حرف من نیست.
#:-s
اصلا مثل اینکه شما متوجه حرف من نمیشی.من اصلا با Conviction کاری ندارم.
این مگه حرف شما نیست:
امیدوارم افتضاح نسخه پیش رو با یک حرکت انقلابی جبران کنن:dفکر میکنم sc مثل nfs شده که بعد از چندشماره خراب یه دفعه بشه مثل nfs امسال که حسابی ترکوند.
با توجه به اون قسمت قرمز و کلمه ی "چند" یعنی از نظر شما حداقل دو شماره ی قبلی خراب بودن!(حالا نمیگیم بیشتر چون به بعضی چیزا شک میکنم!) خُب این برام جالبه که شما تو بحثای قبلی از DA مایه میزاشتی و میگفتی Conviction باید مثل اون میبود,ولی الان جزو شماره های خراب حسابش میکنی!
با توجه به این روند عوض کردن حرفت,بعید نیست چهار روز دیگه بیای بگی CT هم افتضاح بود!!

آخرین ویرایش:
میگم از کجا معلوم این بازی برای 360 هم بیاد که براش ترد زدین ؟!
لول :دی
بابا همه شماره های قبلیش لید پلتفورمش Xbox و Xbox 360 بودن به همراه PC :دی توقع داری نیاد برای اینا ؟ :دی

فرهود مگه میشه Lead Platform دو تا باشه!؟:biggrin1:
نه لید پلتفورمش که XboX بوده همیشه اما خو کیفیت کار رو PC انقد بالا بوده که احساس نمی شده تفاوتشون :دی مثه ME2 نسخه PC و کنسول :دی

آخرین ویرایش:
#:-s
اصلا مثل اینکه شما متوجه حرف من نمیشی.من اصلا با Conviction کاری ندارم.
این مگه حرف شما نیست:

با توجه به اون قسمت قرمز و کلمه ی "چند" یعنی از نظر شما حداقل دو شماره ی قبلی خراب بودن!(حالا نمیگیم بیشتر چون به بعضی چیزا شک میکنم!) خُب این برام جالبه که شما تو بحثای قبلی از DA مایه میزاشتی و میگفتی Conviction باید مثل اون میبود,ولی الان جزو شماره های خراب حسابش میکنی!
با توجه به این روند عوض کردن حرفت,بعید نیست چهار روز دیگه بیای بگی CT هم افتضاح بود!!
چرا متوجه نیستی؟من منظورم این بود که اگه این شماره هم خراب بشه میشه مثل nfs.قبول دارم که مثال درستی نزدم ولی منظورمو بد متوجه شدی.من که عاشق daبودم:x

چرا متوجه نیستی؟من منظورم این بود که اگه این شماره هم خراب بشه میشه مثل nfs.قبول دارم که مثال درستی نزدم ولی منظورمو بد متوجه شدی.من که عاشق daبودم:x

اون جملت دقیقا همون معنی ای رو میده که من برداشت کردم.از این به بعد یکم دقت کن منظورت رو درست بنویس.از شما که میگی نویسنده هستی بعیده نتونی منظورت رو درست برسونی.:)

به همون دلیلی که اگه MGS دیگه ای تائید بشه امکان نداره واسه خانواده ی PlayStation نیاد.:)

لول :biggrin1:
بابا همه شماره های قبلیش لید پلتفورمش Xbox و Xbox 360 بودن به همراه PC :biggrin1: توقع داری نیاد برای اینا ؟ :biggrin1:
فرهود مگه میشه Lead Platform دو تا باشه!؟:دی

اوه اوه!همینجوری پیش بره می ره برای شلوغ ترین تاپیک تاریخ BC!هنوز اسم بازی تایید نشده همینجوری تاپیک می ره جلو.
سینا جان تو هم بحث را ول کن!بیخیال این آقای USA شو.بزار هر جوری دوست داره فکر کنه!منم یه بار سر AC از این بحث ها کردم به این نتیجه رسیدم نه نظر من عوض می شه نه نظر طرف!
امسال جوک ها خیلی زیاد شده وگرنه این هم نامزد JOTY بود!(شوخی:d)

امیدوارم افتضاح نسخه پیش رو با یک حرکت انقلابی جبران کنن
این جمله اول من بود.پس منظورم میشه conviction.یعنی نسخه پیش .sc.
.فکر میکنم sc مثل nfs شده که بعد از چندشماره خراب یه دفعه بشه مثل nfs امسال که حسابی ترکوند.
این جمله دوم من بود.اولش گفتم فکر میکنم sc مثل nfs شده.یعنی یه جور واهمه از اینکه به سرنوشت nfs دچار بشه.یه جور استعاره مبهم با توجه به تجربه ای که از بازیه منظور یعنی nfs دیدیم.اگر در جمله اولم میگفتم افتضاح نسخه های پیش رو جبران کنه حرف شما درست بود ولی چون اولین جمله حرفم کاملا در مورد conviction بود و باقیه حرفم در مورد nfs مشکلی نداره.بعدش ادامه دادم که (بعد از چند شماره خراب )خوب پس کاملا مشخصه که منظور nfs هست چون نقل به تشبیه با توجه به واهمه ای که از بد شدن نسخه های sc بیان کردم به nfs میرسه.بعدش گفتم(یه دفعه بشه مثل nfsامسال که حسابی ترکوند)اخرین قسمت جملم کل حرفم رو تایید میکنه.یعنی همون واهمه از اینکه چندشماره منتظر نمونیم تا یه scی درست حسابی ببینیم درست مثل nfs.
شاید یه کم پیچیده گفتم ولی ایراد خاصی نداشت.
در ضمن دوست من اینجا که فروم شعرو شاعری و سن ادبی نیست.روزی هزارتا پست زده میشه.منم اگه نویسندگی میکنم واسه اینجا که ذهنمو مشغول نمیکنم:d

آخرین ویرایش:

چی؟=))

اصلا این سوال داره که برای xbox 360 میاد یا نه؟:-/واقعا سوال داره:-/؟؟؟؟

معلومه که سوال نداره اصلا تاریخ بازی های splinter cell رو ببین(8 یا 5 سالی که داره میگذره)
میفهمی.اینا یه چیزی میگن تو باور میکنی.
آقا نکن باور نکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or