Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
خدا وکیلی اولین نسخه رو یادتونه ؟ چه قدر ترکوند اون زمان .....تا شماره 3 4 خوب بود که تو Conviction به بعد یعنی این نسخه گند زد به نظرم . همه بازی ها دارن از راستای خوب بودن خارج میشن . Resident Evil , Silent Hill و Splinter Cell .....جدی چرا آخه ؟ خودشون نمیفهمن که دارن گند میزنن . امیدوارم حداقل هیتمن خوب از آب در بیاد .
ایرانم که دیگه رفته تو لیست آدم بده ها تو بازی . البته طبیعیه .
این بازی باید خشونتش بالا باشه . خیلی بالا . دوست دارم بزنم مردم عادی رو تیکه تیکه کنم و مثلا یه بچه بیاد بگه آقا توپم افتاد اون بالا برام میاریش و بعد .....(سانسور شد دیگه)

اصلا قضیه ساده تر از چیزیه که بخوای اینجوری بپیچونیش. Conviction ترکیبی از اکشن و مخفی کاری بود ولی بالانسش زیاد خوب نبود. طرفدارا اعتراض کردن، حالا قراره از المان های قدیمی خوده همین Splinter Cell(نه بازی دیگه ای) بهش اضافه کنن تا بالانسش بهتر بشه. همین.
حالا تو نمیدونم چند وقته گیر دادی هی میخوای اینارو بچسبونی به DE! ولی واقعیت چیز دیگست.
بعد میون بحث، Conviction از کدوم شوتر خوب این نسل الهام گرفته؟ برام جابله، نه تیر اندازیش شبیه گیرزه، نه کاور گیریش. کاور گیری هم قبل از اینکه گیرزی به وجود بیاد بود تو سری. حالا منظورت شاید COD یا هیلو بوده! نمیدونم:-/
من نمی پیچونم . تو با فرض این که من دارم می پیچونم میخونی برداشت خودتو که با کورچشمیه بخاطر نوع نگاهت به پستم می کنی که دقیقا عکس معنی که می خوام برسونم میده .
من می گم DX با پیوند زدن ریشه ها و اصالت خودش به استاندارد های این نسل تونست یه تجربه خوب رو برای فن هاش به ارمغان بیاره . کانویکشن یه SC ـه متحول شده بود . خیلی از ریشه هاش دور شده بود خیلی چیزها توش نبود . منم همینو می گم یوبی از اشتباهات کانویکشن درس گرفته و داره SC متحول شده ی کانویکشن رو با ریشه ها آشتی میده . این دقیقا همون کاریه که HR کرد با سری خودش . نمیدونم منظورم رو می گیری یا نه ؟! من می گم یکی از علل موفقیت HR همین پایبند بودن به ریشه ها و در عین حال مطابق استانداردهای این نسل بودن هست ؛ که مطمئنن تأثیر گذاشته رو بازی های هم سبکش همینطور که Conviction تأثیر مستقیم داشته بر HR ! به هر حال هر المان موفقی دیر یا زود تأثیر خودشو میذاره . حالا بگذریم از اینا من می گم BL دقیقا می تونه به اوج برسونه راه کانویکشن رو اونم با پیوند زدن راهش به ریشه های SC . این چیزیه که 2 ساعت دارم بلغور می کنم ولی نمی گیری . شاید بد توضیح می دم . البته واقعا هم خیلی وقتا بد توضیح میدم ولی سعیمو کردم که این دفعه اینطور نشه ! :| اون قضیه هم که پست میثم رو نقل قول کردم چون میثم بی ربط گفت . من یه تمثیل استفاده کردم اومد گفت همه چی رو داری ربط میدی به DX و یه سری چیا گفت که باید جوابش رو می دادم و گرنه اصلا هیچ کجا نگفتم که DX مادر SC ـه و سرورشه و EM شاهه و اینا :|

در مورد تیکه آخر هم واگذارت می کنم به خدا :دی سیستم شوتر بازی تو خیلی از جاها رسما GeoW بود و بازی با همون استیل تیراندازی قبل نمی تونست Run & Gun هم باشه جوری که کانویکشن رو می تونستی Run & Gun هم تموم کنی . کاورگیری هم که تو سری وجود داشت خیلی فرق داشت :دی با مسلسل نمی تونستی پشت کاور شلیک کنی یادت هست ؟ سیستم HP بازی هم کپ GeoW و Halo بود دیگه نیاز به بانداژ نداشتی .

الان هوس کردم نشستم double agent رو از اول میرم . خیلی حال میده ؟ تاریخ انتشارش مشخص نشده بلک لیست ؟
آقا دم دستت بود Chaos Thoery رو برو اجرت با خداست :دی

آخرین ویرایش:
یوبی سافت دلیل استفاده نکردن از مایکل ایرون ساید رو موشن کپچر سم فیشر گفته بود ! اینم یه سری عکس از پشت صحنه موشن کپچر که خوده مایکل ایرونسایدم هست...

b62i4wamwjy3ijqzec.jpg

w95nkbtiupy9ls7s2x5.jpg

jevrghatohfjvp7b3ny3.jpg

خیلی وزنش بالا رفته ایرون ساید...

خیلی عجیب هایپم برای این بازی زده بالا :d تریلرهای e3 لامصب عالی بودن
امروز زد به سرم double agent با conviction رو بشینم یه بار دیگه برم >:d

آخرین ویرایش:
خدا وکیلی اولین نسخه رو یادتونه ؟ چه قدر ترکوند اون زمان .....تا شماره 3 4 خوب بود که تو Conviction به بعد یعنی این نسخه گند زد به نظرم . همه بازی ها دارن از راستای خوب بودن خارج میشن . Resident Evil , Silent Hill و Splinter Cell .....جدی چرا آخه ؟ خودشون نمیفهمن که دارن گند میزنن . امیدوارم حداقل هیتمن خوب از آب در بیاد .
ایرانم که دیگه رفته تو لیست آدم بده ها تو بازی . البته طبیعیه .
این بازی باید خشونتش بالا باشه . خیلی بالا . دوست دارم بزنم مردم عادی رو تیکه تیکه کنم و مثلا یه بچه بیاد بگه آقا توپم افتاد اون بالا برام میاریش و بعد .....(سانسور شد دیگه)

سایلنت هیل کجا خراب شد داداش ؟

کاملاریشه و اصالت خودش رو حفظ و حفظ خواهد کرد . و به هیچ عنوان با تغییر سبک مواجه نشد و تمام .

خُب خوشبختانه اون سیستم سیاه سفید مزخرف( :| ) رو ورداشتن، شده مثل DA. اون چراغ پشتت تو تاریکی باشی سبزه، تقریبا روشنایی زرد و روشنایی قرمز( یا یه چیزی تو همین مایه ها:دی).
خبر خوبیه:|

خُب خوشبختانه اون سیستم سیاه سفید مزخرف( :| ) رو ورداشتن، شده مثل DA. اون چراغ پشتت تو تاریکی باشی سبزه، تقریبا روشنایی زرد و روشنایی قرمز( یا یه چیزی تو همین مایه ها:دی).
خبر خوبیه:|
من فقط ConVication رو بازی کردم، همون سیستم سیاه و سفید تاریکی منظورتون هست دیگه؟
خیلی سیستم مسخره ای بود!
فقط اعصاب خورد میکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or