Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
بهترین لحظات در سری Splinter Cell

خُب خیلی وقته میخواستم یه نظرسنجی بزارم در مورد بهترین لحظات/مراحل سری Splinter Cell ببینم کدوم مرحله از همه محبوب تره. امتحانامون که تموم شد و از سر بیکاری دست به کار شدیم:دی
متن زیر، 15 مرحله/لحظه از 5 عنوان اصلی قبلی سری Splinter Cell هست که گلچین شده. از هر عنوان 3 مرحله/لحظه انتخاب شده و براش نظرسنجی گذاشته شده. نظرسنجی چند گزینه ایه، ولی شما سعی کنین از هر عنوان، فقط یه مرحله/لحظه رو انتخاب کنین. اگر هم مرحله دیگه ای مد نظرتون هست، به "دیگر مراحل" رای بدین و اون مرحله مورد نظرتون رو همینجا بگین.
خُب بریم شروع کنیم:دی

==========================================

18635356460794610734.jpg

ماموریت در سکوی نفتی - دریای کاسپین (Stealth Action Redefined)

هدف ماموریت: هدف سم در این ماموریت بدست آوردن لپتاپی حاوی اطلاعات سری از هدف بعدی نیکولادز هست.
دلیل حضور در لیست: از دلایل زیبایی این مرحله میشه به گرافیک زیبا و چشم نواز در زمان عرضه و کلا یونیک بودن مرحله اشاره کرد. عبور از لوله های نفتی، بمباران هوایی سکو توسط نیروهای NATO و مخفی کاری از جنسی نو و تازه.

29082449120789784256.jpg

نفوذ به مقر CIA - لانگلی - ویرجینیا (Stealth Action Redefined)

هدف ماموریت: با اطلاعاتی که از لپتاپ بدست اومده، مشخص میشه این اطلاعات از داخل CIA به بیرون درز کرده. سم هم باید وارد مقر اصلی CIA بشه تا بفهمه این اطلاعات برای کی ارسال شده.
دلیل حضور در لیست: از Cool بودن و جوگیر کننده بودن مرحله ( :biggrin1: ) که بگذریم، یک مرحله کلاسیک و ناب هست. ورود و خروج بدون اینکه هیچ کس بفهمه، نه اسلحه ای، نه شلیک تیری، نه دیده شدن توسط دوربین حتی یک بار؛ خلاصه کل پکیج در یک مرحله.
63743176486162918130.jpg

کشتن کمبیان نیکولادز (Stealth Action Redefined)

هدف ماموریت: بعد از اینکه مشخص میشه Ark یک بمب دستی هست که الان توی امریکاست و ریموت کنترلش دست نیکولادز هست، سم به دستور لمبرت مجبور میشه نیکولادز رو بکشه. این کار رو هم با اسنایپ کردنش انجام میده.
دلیل حضور در لیست: اولین باری که لمبرت از سم میخواد حتما یک نفر رو بکشه و مثل اینکه به مذاق سم خیلی خوش نمیاد، چون بعدا تو CT وقتی قراره ادمیرال اتومو رو دستگیر کنه، یه تیکه به لمبرت میندازه.

23244521232261670804.jpg

قطار سریع السیر پاریس - نیس (Pandora Tomorrow)

هدف ماموریت: سم باید با شخصی به نام نورمن ساث ملاقات کنه، کسی که هنوز نمیدونن مامور مخفیه یا تروریست. واسه همین فعلا نباید صدمه ببینه تا مشخص بشه کیه.
دلیل حضور در لیست: یکی از بهترین مراحل کل سری SC هست. اولش روی قطار پیاده میشه، وارد کابین و سپس زیر قطار و از لوله به چند کابین جلوتر میریم. دوباره از قطار خارج میشیم، به لبه آویزون شده و از کوپه رد میشیم. به اتاق نورمن میرسیم، بعد از حرف زدن لپتاپش رو هک میکنیم، مکالماتش رو از راه دور شنود میکنیم و آخر سر از بالای قطار و با هلیکوپتر خارج میشیم. دیگه چی میخواین؟:biggrin1:

17225906871733095369.jpg

کمپ کوندانگ - اندونزی (Pandora Tomorrow)

هدف ماموریت: در این ماموریت سم میخواد بفهمه سادونو چطور قراره ویروس آبله رو منتشر کنه. واسه همین میره تو کمپشون و مکالمه های سادونو رو شنود میکنه.
دلیل حضور در لیست: این مرحله اولین مرحله تو سری SC هست که تو شب نیست! دم غروب و توی جنگل. نوع جدیدی از مخفی کاری، پنهان شدن بین علف هاست. کلا Pandora Tomorrow از نظر تنوع مرحله عالی بود. شاید بهترین.

68744567946941839348.jpg

خنثی کردن تهدیدات نورمن ساث - LAX (Pandora Tomorrow(

هدف ماموریت: آخرین مقدار باقی مونده از ویروس ND-133 دست نورمن ساثه و اون هم قراره توی فرودگاه لس آنجلس ویروس رو آزاد کنه. ما هم قراره مانع این کار بشیم.
دلیل حضور در لیست: ماموریتی که محل پر از غیر نظامی ها و نیروهای پلیسه، با این تفاوت که تروریست ها هم با لباس مبدل بینشون هستن. پس باید تروریست ها رو تشخیص بدیم از بین مردم عادی و نیروهای پلیس. مورد دیگه، گستردگی مرحله، متفاوت بودن و کلا لوکیشن مرحله هست که خیلی خوب پیاده شده.

93974515294646987436.jpg

ماموریت کشتی باربری و کشتن هیوگو لاسردا - اقیانوس آرام (Chaos Theory)

هدف ماموریت: سم قراره بفهمه چه کسایی از لاسردا حمایت میکنن و بعد از اون باید لاسردا رو بکشه.
دلیل حضور در لیست: این مرحله زیباییش در نیمه خطی بودنشه! برای اولین بار برای رفتن از نقطه A به B کلی مسیر مختلف هست. از در و دیوار و کانال هوا و زیر گذر گرفته تا یه راهروی دیگه! کشتن لاسردا هم حس خوبی به آدم میده:biggrin1:

74583288406078991700.jpg

نفوذ به بانک پاناما (Chaos Theory)

هدف ماموریت: باید به گاوصندوق بزرگ و فوق پیشرفته این بانک نفوذ کنیم و اطلاعاتی راجع به کسی که لاسردا رو ساپورت میکرد بدست بیاریم و این نفوذ رو هم شبیه سرقت نشون بدیم.
دلیل حضور در لیست: باز هم یه مرحله یونیک دیگه. نفوذ به بانک از آفتاب گیرهای بالای بانک، خاموش کردن آژیرهای متعدد، دیده نشدن توسط دوربین، هک کردن در و دم و دستگاه، باز کردن در گاوصندوق و دستبرد بهش. تیکه های سم هم مزید بر علت میشه:biggrin1:

14306337667254710876.jpg

رویارویی سم و داگلاس و کشته شدن داگلاس - ژاپن (Chaos Theory)

هدف ماموریت: سم قراره سر ملاقات داگلاس و طرف قراردادش بره و اون شخص سوم رو شناسایی کنه.
دلیل حضور در لیست: این قسمت هم یکی از بهترین و خاطره انگیز ترین سکانس های سری SC هست. جایی که سم با رفیق قدیمیش داگلاس روی پشت بوم یه حالت دوئل مانند انجام میده. داگلاس اسلحه اش رو پایین میاره و سعی میکنه احساسات سم رو تحت تاثیر قرار بده؛ تصمیم با شماست که بهش شلیک کنین یا اسلحه رو غلاف کنین. شخصا هر دفعه بازی کردم اسلحه رو غلاف کردم، ولی داگلاس به سمت شما حمله میکنه و سم در نهایت اون رو از بالای پشت بوم به پایین پرت میکنه...

14864278902750723720.jpg

کشتی نفتی - دریای اخوتسک (Double Agent)

هدف ماموریت: هدف بدست گرفتن کنترل کشتی نفتی هست.
دلیل حضور در لیست: روند این مرحله خیلی متنوعه. اول از هواپیما میپری و با چتر نجات پایین میای، بعد از دو سه تا زیر آبی و برف نوردی (!) وارد کشتی میشی. اینجا مکانیزم مخفی کاری یه کم فرق میکنه و جالب میشه به این صورت که هر چند وقت یه بار توفان شدید تر میشه و برف و بوران مانع دید میشه و اینجا موقعیت پیش میاد که با Thermal Vision از بین گاردها عبور کنین. نکته داستانی جالب هم درخواست ماس از سمه که میخواد همه افراد داخل کشتی رو بکشه، سم هم مجبور میشه و این کار رو میکنه.

59465583659869469060.jpg

افریقا - کینشازا (Double Agent)

هدف ماموریت: سم همراه امیل میره به کینشازا تا با روسای گروه های تروریستی دیگه ملاقات داشته باشه. ما باید یه میکروفون تو اتاق این جلسه کار بزاریم. بعد از این امیل از سم میخواد تا هشام که فهمیدن یک مامور CIA هست رو بکشه. سم هم میتونه این کار رو بکنه یا نه.
دلیل حضور در لیست: این مرحله هم اولین مرحله تو SCـه که تو نور شدید آفتاب جریان داره! مکانیزم مخفی کاری مبتنی بر نور-تاریکی کلا وجود نداره. Twistهای داستانی خوب و انتخاب های اخلاقی باعث شده این مرحله هم بسیار موندگار باشه.

70122138318068360037.jpg

مرگ لمبرت (Double Agent)

هدف ماموریت: در آخرین بخش از مراحل JBA Headquarter، نیروهای امیل یه جاسوس رو اطراف محل میگیرن و مشخص میشه که اون لمبرت بوده. امیل هم از سم میخواد که اون رو بکشه. سم میتونه این کار رو بکنه یا نه. بعد از اون هم میافته دنبال امیل تا بمبی که میخواد منفجر کنه رو خنثی کنه.
دلیل حضور در لیست: این سکانس هم یکی از تاثیرگذارترین هاست. هر چند بعدا نتیجه گیری احمقانه ای ازش میشه (کلا فکر نکنم 5% افراد هم به لمبرت شلیک کرده باشن ولی در کمال تعجب میبینیم که تو خط اصلی داستان، سم لمبرت رو کشته! یعنی انتخاب بازیکن پشم!) ولی با این حال هنوز هم قسمت تاثیر گذاریه. لمبرت، پشتیبان و کسی که سم رو به این سازمان آورد و همیشه هواش رو داشت به دست خود سم کشته میشه.

99367592503241400500.jpg

فهمیدن حقیقت توسط سم در مورد کشته شدن سارا (Conviction)

هدف ماموریت: بعد از اینکه سم رو دست و پا بسته به یه فرودگاه نظامی پیش گریم و تام رید میارن، تام از گریم میخواد که سم رو بکشه. بعد از رفتن اون ها گریم سم رو آزاد میکنه و برای اولین بار به سم میگه که سارا نمرده و زنده است.
دلیل حضور در لیست: این سکانس که با کتک زدن گریم توسط سم هم همراهه (جیگرم یعنی حال میاد!:biggrin1:)یکی از جالب ترین قسمت های Convictionـه که بعدا با سکانس اصلی صحبت کردن سم با سارا، جالب تر هم میشه.

31392453292456325285.jpg

نفوذ به مقر Third Echelon (Conviction(

هدف ماموریت: سم برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر از هدف تام رید و TE باید به مقرشون نفوذ کنه.
دلیل حضور در لیست: عبارت "لنگه کفش هم در بیابان نعمت است" دقیقا برای این مرحله صدق میکنه:biggrin1: دوز مخفی کاری این مرحله به شدت بالاست. خودم همیشه دلم میخواست یه بار به TE نفوذ کنیم:biggrin1: به هر حال در کنار ویژگی های گیم پلی ای، از نظر داستانی هم اوجش در اتاق گریم بود که نوار ضبط شده لمبرت رو گوش میکنه و میفهمه که لمبرت بهش دروغ گفته و قاطی میکنه!:biggrin1:

29987439328662464476.jpg

ماموریت کاخ سفید (Conviction)

هدف ماموریت: سم برای آخرین بار وارد کاخ سفید میشه تا کلک تام رید رو برای همیشه بکنه.
دلیل حضور در لیست: باز هم یه مرحله Cool دیگه. کلا ماموریت تو کاخ سفید یه حال دیگه داره. حالا میخواد MW2 باشه، Hitman باشه یا SC:biggrin1: چند تا سکانس قشنگ هم مثل دستگیر کردن معاون رییس جمهور و تیر زدن به پاهاش و سکانس پایانی بازی و کشتن تام رید هم داشت.

آخرین ویرایش:
1.کشتی نفتی (DA)
2.نفوذ به 3E (Conviction)
3. کشتی تفریحی توی DA (اسم مرحله یادم نیست)
با اون صحنه توی 3E HQ هم خیلی حال میکنم :دی (همونجا که سم اعصابش تخریب میشه گند میزنه به دفتر گریم :دی)

به نظرم اصا نمیشه انتخاب کرد :دی
من خودم به 7 تا فک کنم رأی دادم :دی آقا نمیشه :| تو مثلا اون موشک کره شمالی ( فک کنم کره شمالی بود دیگه ؟ :دی ) رو نذاشتی که باید می رفتی خنثش می کردی آخرش به آدم کلی آدرنالین تزریق می شد :دی اون مرحله رسما یکی از روانی ترین مراحل CT بود از دید من . اصا روانی بود . :دی
تو PT هم اون مرحله بیت المقدسش رو نمی گی چرا ؟ :((
من خودم همه مراحل رو دوست داشتم یونیک بودن . تو SC : C هم که مرحله کاخ سفید + مرحله نفوذ به Third Echelon و یکی هم مرحله اولش :دی مرحله اولش یه جوری خیلی جالب بود ، طراحی خاصی نداشت ولی آدم دلش به حال سم می سوخت :( خیلی غمناک بود :(

انتخاب خیلی سخته من رای نمی دم ! :d
جدا از شوخی اگه بخوام انتخاب کنم مسلماً انتخابم از بین مراحل CT ـه ، از بین اون سه تا مرحله هم نفوذ به بانک پاناما رو ترجیح میدم دلیلشم اینکه جدا از حسن هایی که سینا گفت یه مورد دیگه هم داشت و تا اونجایی که یادمه این مورد فقط مختص همین مرحله بود . یه قسمتی از ساختمون لیزر های متعددی کار گذاشته شده بود که اگه باهاشون برخورد میکردی Aram فعال میشد ولی میتونستی زمانی که گاردها از بینشون حرکت میکنن تو هم آروم پشت سروش شون حرکت کنی طوری که متوجه نشن و . . . . دلیل انتخابم همین یه مورده آخه این کار عجیب حال میداد. :d

پ.ن: حالا اگه یه مقدار حوصله و دقت بخرج میدادین میشد زمانی که گارد اول به راهرو میرسه قبل اینکه دور بزنه و متوجه شما بشه برید رو دیوار یه 180 بزنید بعد که رفت با یه زمان بندی مناسب واسه طبقه بعدی هم همین روش بکار بگیرن. :d

اون مرحله ی قطار وقتی از زیر قطار رد میشدم بدجور منو هایپ میکرد واسه همین بهش رای دادم :دی واقعا عالی بود !
دقیقا. ;)
یعنی وارد تاپیک شدم دنبال همین مرحله بودم. >:d<
انصافا یکی از هیجان انگیزترین صحنه های بازی ها بود.
یعنی اگه یه روز آلزایمر هم بگیرم فک نمیکنم این مرحله یادم بره. :x
+
مرحله نفوذ به بانک پاناما که از لذت بخش ترین مراحل مخفی کاری تمام دوران ـه.
----------
یکی از صحنه ها و دیالوگ هایی که هیچ وقت یادم نمیره مربوط به CT هست مرحله آخر که لمبرت به سم میگه باید از اون پایگاه زیر آب حدود 100 فوت شنا کنیم و یارو که خودکشی کرده رو نجات بدیم.
سم هم میگه دفعه ی بعد من دستور میدم تو ماموریت رو انجام بده. :دی

من خودم شخصا بخوام بگم، از SC اورجینال، همون ماموریت نفوذ به CIA رو انتخاب میکنم. رسما حس و جوگیر شدنی که این مرحله به من میداد، هیچی نداد:دی بی شرف مرحله سختی هم بود:| اون موقع هم ما سیستممون ضعیف بود، با افت فریم و این چیزا باید بازی میکردیم. فکر کنم بازی رو 15-16 فریم اجرا میشد!:دی ولی واسه من این مرحله، بهترین مرحله کل سری هست.
از PT هم من خودم مرحله اورشلیم رو بیشتر دوست دارم. به خاطر طراحی هنری و قضیه Dahlia و کلا حس و حالش. ولی چون میدونستم بیشتر با اون مرحله قطار حال میکنن، اون رو گذاشتم:دی البته این قطاره هم فوق العاده بود. یه والپیپر حالا آخر پست از اون میزارم:دی
تو CT هم از لحاظ مرحله بخوام بگم، اون مرحله نفوذ به انبار موشک کره شمالی رو انتخاب میکنم. ولی لحظه تقابل سم و داگلاس، بهترین و تاثیرگذارترین لحظه سری هست از نظر من، حتی بالاتر از کشتن لمبرت یا فهمیدم قضیه سارا.
DA هم فقط مرحله کشتی نفتی:دی خیلی حال میداد. تنوع گیم پلی و مرحله جالبی داشت. دوسش دارم.
Conviction هم همون مرحله نفوذ به TE که آرزوی بچگیم بالاخره برآورده شد:دی فقط ترجیح میدادم تو یکی از عناوین کلاسیک برآورده میشد!:(

بهترین مرحله کل سری هم از نظر من همون نفوذ به مقر CIA که گفتم بود.

اینم اون والپیپر:دی برین حالش رو ببرین:دی

کشته شدن داگلاس زیاد فرقی تا انتخاب نکشتن !! ( در هر حال میمرد !!:d) ولی نفوذ به بانک پاناما بهترینه SC بود !!

Chaos Theory بهترین بازی و بازی Stealth و از لحاظ داستانی فقط Double Agent !!

همه تیکه های SC Ct عالی بودن

بدترین بخش ( مسخره ترین ) SC همون کاخ سفید Conviction بود !

اون ماموریتی که نفوذ سم به Third Echelon ازش یاد کردی چیزی شبیه به مولتی و جنگ های BF3 بود تا نفوذ !!:|

سینا خاک تو سرت که مرحله شانگ های SC DA رو نذاشتی. :دی یعنی کسی میتونه منکر هنگ شدن چشماتون بشه وقتی رفتین بالای ساختمون ؟ :دی

آخرین ویرایش:
من با مرحله قطار خیلی حال کردم.فوق‌العاده بود اون مرحله،فوق‌العاده.
PT هم مرحله اورشلیم خیلی حال و هوای عجیب و خوبی داشت و من شدیدا اون موقع باهاش حال کردم.
نفوذ به TE هم درسته که بیشتر شبیه حمله شبانه بود ولی نفوذ به سازمانی که بهش خدمت میکردیم مطمئنا آرزوی خیلی از فن های مجموعه بوده که منم فقط همین مرحله رو بالای 15 بار رفتم:d.
امیدوارم بلک‌لیست هم از این دست مراحل بیاد موندنی داشته باشه.

آخرین ویرایش:
منم به نفوذ به مقر CIA-خنثی کردن تهدیدات نورمن راث و هر ۳ گزینه CT رای دادم :d
واقعا تاپیکه خیلی خوبیه همه خاطراتم زنده شد .فقط به نظرم اگه نظر سنجی چند گزینه ای نبود نتایج دقیق تر میشد. البته نظر شخصیه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or