Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله Blacklist از نظر شما کدام مرحله است؟

• Blacklist Zero - Andersen Airforce Base, Guam

رای‌ها: 1 1.4%
  • Safehouse - Benghazi, Libya

• Insurgent Stronghold - Mirawa, Iraq

رای‌ها: 6 8.3%
  • American Consumption - Chicago, Illinois

رای‌ها: 9 12.5%
  • Private Estate - Cuidad Del Este, Paraguay

رای‌ها: 5 6.9%
  • Abandoned Mill - London, England

رای‌ها: 8 11.1%
  • Special Missions HQ - Tehran, Iran

رای‌ها: 20 27.8%
  • Transit Yards - Philadelphia, Pennsylvania

• Detention Facility - Guantanamo Bay, Cuba

رای‌ها: 4 5.6%
  • Airstrip - Yucatan Province, Mexico

رای‌ها: 2 2.8%
  • American Fuel - Gulf Of Mexico

رای‌ها: 3 4.2%
  • LNG Terminal - Sabine Pass, Loisiana

رای‌ها: 0 0.0%
  • Site F - Denver, Colorado

رای‌ها: 12 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
صفحه فیسبوک Splinter Cell، هر هفته یه کاریکاتور برتر از سم رو میزاره رو صفحه اش. این هفته این کاریکاتور انتخاب شده:

اینم ماله هفته قبل:

پ.ن: ماله هفته قبل قشنگ تر بود:دی

یعنی از الان میگم. اصلن با این نسخه حال نمیکنم.
ادامه نسخه قبل رو میدادن خب! نه طراحی شخصیتش رو دوست دارم. نه نوع لباسی که میپوشه نه مدلش رو.
چیزی هم که از داستان نشون ندادن ولی تابلو میزنه که به قشنگی و گیرائی نسخه قبلی نیست.

خلاصه کلن چیز نابودیه :دی.

یعنی از الان میگم. اصلن با این نسخه حال نمیکنم.
ادامه نسخه قبل رو میدادن خب! نه طراحی شخصیتش رو دوست دارم. نه نوع لباسی که میپوشه نه مدلش رو.
چیزی هم که از داستان نشون ندادن ولی تابلو میزنه که به قشنگی و گیرائی نسخه قبلی نیست.

خلاصه کلن چیز نابودیه :دی.
:lol:
عکس گذاشتن برای پست ممنوعه هنوز ؟ :| واقعا نمیتونم با حرف انضجار خودم رو از این پست اعلام کنم :d

:lol:
عکس گذاشتن برای پست ممنوعه هنوز ؟ :| واقعا نمیتونم با حرف انضجار خودم رو از این پست اعلام کنم :d
من به شخصه خیلی با فضای SCC حال کردم :دی. کاش حداقل به یه اسم دیگه ادامه اش میدادن با همون حس و حال :دی.
این لباسی که الان پوشیده خیلی رسمی حال نمیده :دی.

نمیتونید درک کنید منو :|.

من به شخصه خیلی با فضای SCC حال کردم :دی. کاش حداقل به یه اسم دیگه ادامه اش میدادن با همون حس و حال :دی.
این لباسی که الان پوشیده خیلی رسمی حال نمیده :دی.

نمیتونید درک کنید منو :|.

ما کلا هیچوقت نتونستیم تو رو درک کنیم میثم :d

از اونجایی که توی این سری تازه کارم و فقط Conviction رو بازی کردم از BL هم حمایت میکنم :دی سینا هم که تاییدش کرده پس دیگه معلومه بازی خوبی میشه :دی

سینا Crysis 2 رو هم تائید کرده بود :دی.
اصن با SCC قابل مقایسه نیست :دی. من که بهش امید ندارم. اصن یه تریلر از داستان بازی دادن بیرون؟ تابلوئه داستان بازی شده یه چی تو مایه های SC DA :|. در سطح SCC عمرناش بشه.

اصن با SCC قابل مقایسه نیست :دی. من که بهش امید ندارم. اصن یه تریلر از داستان بازی دادن بیرون؟ تابلوئه داستان بازی شده یه چی تو مایه های SC DA :|. در سطح SCC عمرناش بشه.

خب Crysis 2 هم بازی بدی نبود دیگه :دی
خب بزار به زمان عرضه بازی نزدیکتر بشیم اونوقت تریلر داستانی هم منتشر میکنند ، هنوز چندماه بیشتر از معرفی بازی نگذشته چه توقعی ازش داری میثم :دی

الان مثلا Conviction خیلی داستان خدایی داشت!!؟:دی داستان Chaos Theory به مراتب ازش بهتر بود.
بعد هنوز به تریلر داستانی از بازی بیرون ندادن، تو چجوری به این نتیجه رسیدی که یه چی تو مایه های DAـه؟:-/ گوی جادویی و این صحبتا؟:-/ :دی اتفاقا از نظر روایت داستان شک نکن عین Convictionـه:دی
به هر حال این طور که به نظر میاد، Blacklist تو چیزی که واسه ما مهمه [مخفی کاری] از Conviction بهتر در خواهد آمد. داستان در درجات بعدی اهمیت قرار داره.

آخرین ویرایش:
خب Crysis 2 هم بازی بدی نبود دیگه :biggrin1:
خب بزار به زمان عرضه بازی نزدیکتر بشیم اونوقت تریلر داستانی هم منتشر میکنند ، هنوز چندماه بیشتر از معرفی بازی نگذشته چه توقعی ازش داری میثم :biggrin1:
اولین چیزی که SCC رو بعد از 2 سال سکوت نمایان کرد یه CG داستانی معرکه بود، که وقتی سم داشت پیانو میزد موهای بدن من سیخ شد :|.
الان مثلا Conviction خیلی داستان خدایی داشت!!؟:دی داستان Chaos Theory به مراتب ازش بهتر بود.
بعد هنوز به تریلر داستانی از بازی بیرون ندادن، تو چجوری به این نتیجه رسیدی که یه چی تو مایه های DAـه؟:-/ گوی جادویی و این صحبتا؟:-/ :دی اتفاقا از نظر روایت داستان شک نکن عین Convictionـه:دی
به هر حال این طور که به نظر میاد، Blacklist تو چیزی که واسه ما مهمه [مخفی کاری] از Conviction بهتر در خواهد آمد. داستان در درجات بعدی اهمیت قرار داره.
شک دارم مثل SCC بشه، من CT تموم نکردم نظری نمیدم :دی.
اما SCC توی این سری ها که تموم کردم بهترین داستان رو داشت، یعنی خیلی کات سین های عالی در عین حال تاثیر گذار داشت. این BL که به نظر میاد همون حالت قدیمی گرفته ماموریتی به این شهر و اون شهر میری ماموریت انجام میدی . . .

مخفی کاری بدون داستان درست و حسابی به چه درد میخوره؟ :دی؟

شک دارم مثل SCC بشه، من CT تموم نکردم نظری نمیدم :دی.
اما SCC توی این سری ها که تموم کردم بهترین داستان رو داشت، یعنی خیلی کات سین های عالی در عین حال تاثیر گذار داشت. این BL که به نظر میاد همون حالت قدیمی گرفته ماموریتی به این شهر و اون شهر میری ماموریت انجام میدی . . .

مخفی کاری بدون داستان درست و حسابی به چه درد میخوره؟ :دی؟
از نظر روایت داستان گفتم مثل Conviction میشه. خود سازنده گفته همون جور روند سریع، کات سین ها هم بیشتر به صورت Video Projector مثل Conviction روایت میشه. من میدونم مشکل تو چیه:دی داستان Conviction شخصی بود، این بیشتر سیــاســی/جاسوسیه:دی تو شخصی رو بیشتر دوست داشتی. مشکل اینه این نوع داستان مناسب SC نیست. Splinter Cell باید یه داستان سیـاســی/چاسوسی داشته باش. اصلا همین داستان شخصی بود که کار رو خراب کرد:|

داستان میخوای برو بشین متال گیرت رو بازی (بخون تماشا!:دی) کن بابا:دی

از نظر روایت داستان گفتم مثل Conviction میشه. خود سازنده گفته همون جور روند سریع، کات سین ها هم بیشتر به صورت Video Projector مثل Conviction روایت میشه. من میدونم مشکل تو چیه:دی داستان Conviction شخصی بود، این بیشتر سیــاســی/جاسوسیه:دی تو شخصی رو بیشتر دوست داشتی. مشکل اینه این نوع داستان مناسب SC نیست. Splinter Cell باید یه داستان سیـاســی/چاسوسی داشته باش. اصلا همین داستان شخصی بود که کار رو خراب کرد:|

دقیقاً درسته! البته داستان کانویکشن هم اونقدرا قوی نبود...من دوست داشتم سارا مرده بمونه و... کانویکشن خیلی از ایناه رو عوض کرد. اصلاً میتونستن فقط به سم نشون بدن که مردن دخترش بخار همین قضیه توطئه بوده...فکر نکنم چیزی رو از دست می دادیم اونطور همینطور تاریک تر و بهتر هم بود...کانویکشن با زنده کردن سارا یه مقدار قضیه رو کلیشه ای تر کردش...مثلاً میتونستن همون قضیه خیانت لمبرت به سم رو هم نگه دارن و اینکه باز هم با وجود اینکه لمبرت به سم بخاطر سارا خیانت کرد ولی باز هم سارا مُرد خیلی جالب تر می شد به نظرم تا اینکه زنده باشهً ولی اصلاً اسپلینتر سل باید جاسوسی باشه داستانش ...من این بلک لیست رو به عنوان ریبوت می بینم بیشتر تا ادامه کانویکشن...بهانه یوبی سافت هم برای نیاوردن آیرون ساد خیلی بی معنی هست... توی هیلو 4 هم برای شخصیت مسترچیف هم موشن کپچر دارن که یه نفر دیگه انجام میده و صداپیشه اصلی هم هست... حالا بببینیم این یکی چی میشه دیگه ولی کلاً بلک لیست به نظرم داستانش اسپلینتر سل ای تر باشه

دقیقن منظورم همین بود، آخه داستان DA هم تقریبن باز شخصی بود ولی به جذابیت Conviction نبود :دی.
اتفاقن MGS رو هم من اصلن از نوع و شیوه روایت داستان دوست ندارم اونم اصلن شخصی نیست یعنی اگر MGS میدادن من به سازم یه چیز دیگه میشد. به شخصه MGS فقط به خاطر شخصیت اصلیش اسنیک فقط اسنیک نه حتا بیگ باس، دوست دارم.
ولی Conviction رو خیلی دوست داشتم، یکی به دلیل نوع انتقام جوئی که سم داشت، یکی به دلیل سکانس ها و لوکیشن هاش، مثل اون قسمت که رفتیم اون قاتل رو دنبال میکردیم یکی از بهترین مراحل بود. آخر بازی هم که عالی بود :|.
حال و هوای سیاسی بد نیست، ولی دیگه خسته کننده شده خب :|. چقدر بازی با این تم؟ :دی؟

من یه سوال خارج از تاپیک داشتم:

من میخوام یکی از بهترین و جدید ترین نسخه های این سری رو بگیرم.کدوم یکیش رو پیشنهاد میکنید؟ با گرافیک و جدید باشه فقط.قدیمی نمیخوام.برای ایکس باکس هست یا پی سی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or