خدا بود این تیکهThat SHIT is NOT Splinter Cell anymore. They have totally ruined the game...
خو اگه قدیمی باشه دیگه باید اینو به ادمین اون پیج بگی که عکس های قدیمی رو چرا آپلود میکنه! منم شک داشتم ولی چون تازه آپلد کرده بود گفتم لابد جدید هست!از اون سه تا عکس فقط همونی که پست بالاتر گذاشتم جدیده، دو تای دیگه قدیمیه:biggrin1:
آره مطمئنم.مطمئنی همه بیماریآیرونساید حقیقت داره؟! اگه هم حقیقت ذاشته باشه مطمئنا یوبی اینقدر مهربون نشده که بخاطر سلامتی آیرونساید اون رو از پروژه کنار گذاشته باشه! در واقع بهانشون یه چیز مسخره بود که بیماری آیرونساید! خصوصا اینکه یه صداگذار جوون رو برای سم پا به سن گذاشته وارد بازی کردند که این خودش مهر تاییدی به گفته های خودم هستش.
حالا از اینا گذشته کاشکی یه نسخه درست میکردند به عنوان نسخه نهایی سم فیشر با SC ... یا اصلا این نسخه رو یه شخصیت جدید معرفی میکردند دیگه سم سنش خیلی زیاد شده.
راستی چی شد اینقدر به یوبی علاقه مند شدی؟! کلا داری از فن SC به فن یوبی تغییر میکنی!
مطمئنی همه بیماری
آیرونساید حقیقت داره؟! اگه هم حقیقت ذاشته باشه مطمئنا یوبی اینقدر مهربون نشده که بخاطر سلامتی آیرونساید اون رو از پروژه کنار گذاشته باشه! در واقع بهانشون یه چیز مسخره بود که بیماری آیرونساید! خصوصا اینکه یه صداگذار جوون رو برای سم پا به سن گذاشته وارد بازی کردند که این خودش مهر تاییدی به گفته های خودم هستش.
حاجی الان داری کار یوبی رو توجیح میکنی؟! اصلا گیریم آیرونساید سرطان گرفت!مطمئنن میخواستن با آیرن ساید کار کنن ولی با این تکنولوژی جدید و پیر شدن و بیماریش نمی تونستن ، فک کردی اداره های کار و بیمه و ... انقد راحت می شینن وقتی یه شخص بیمار رو بخواد یوبی کار بده ؟ فک کردی پلوخورشتی مثه اینجاست ؟
یوبی مهربون باید می شده ، قوانین کار انقد سخت گیرانس که میتونن بهش انگ برده داری مدرن بزنن این 1 .حاجی الان داری کار یوبی رو توجیح میکنی؟! اصلا گیریم آیرونساید سرطان گرفت!
چرا یوبی باید بیاد یه جوون 20-25ساله رو صداگذار اصلی بازی جای بده ؟! مگه سن سم بالا نرفته؟! چرا باید بیاد یه همچین کار احمقانه ای بکنه؟! اگه خیلی دوست داشت میتونست یکی رو بیاره که به سن سم بخوره نه یه جوون رو! و یا اصلا میتونست یه داستان جدید با یه شخصیت جدید بنویسه!
در ضمن پلوخورشت چه ربطی به حرف های من داره ؟! یعنی الان داری میگی یوبی اینقدر مهربون شده که دلش به حاله آیرونساید سوخته و برای سلامتیش ازش تو این نسخه استفاده نکرده؟!
آره ولی باز هر جور حساب کنی نباید یه جوون رو میاوردند. اصلا منطقی نیست این کارشون! حداقل میتونستند یکی که سنش مقداری بیشتر بوده رو بیارند. فرض کن سم سن داره با صدای یه جوون 20 ساله! اصلا فان میشه بازی!یوبی مهربون باید می شده ، قوانین کار انقد سخت گیرانس که میتونن بهش انگ برده داری مدرن بزنن این 1 .
بعدشم تکنولوژی موشن کپچر جدیدی که یوبی استفاده کرده صداگزار با قدرت بدنی بالا می طلبیده که صدا Realistic شه . الان برای همه حالاتی که برای سم انیمیشن تعریف شده یه صدای خاص هم تعریف شده . این خیلی به حس و حال بازی کمک می کنه .
من خودم از کارهای یوبی خوشم نمیاد ولی این یکی دلیل منطقی داره .
آره ولی باز هر جور حساب کنی نباید یه جوون رو میاوردند. اصلا منطقی نیست این کارشون! حداقل میتونستند یکی که سنش مقداری بیشتر بوده رو بیارند. فرض کن سم سن داره با صدای یه جوون 20 ساله! اصلا فان میشه بازی!
به نظرم اگر از تکنولوژی موشن کپچر استفاده نمیکردند خیلی طبیعی تر می شد بازی تا اینکه اومدن این کارو انجام دادند. ولی باز میتونستند یهشخصیت جدید رو به بازی اضافه کنند دیگه سم داره خیلی پیر میشه!