اگه حال کنن به عقلشون باید شک کرد یعنی من فقط دو جا خوشحال شدم، یکی سر Danganronpa V3 که سورپرایز نبود فقط یه تریلر بود، با اون بازی Musou Style جدید KT که اولش فکر کردم NG جدید معرفی شد بعد دیدم نه Allstar musou shitهیعنی ژاپنیا واقعا حال میکنن با این کنفرانس؟
با ژاپنی ها کار نکردم اما من با آخرای کنفرانس، مخصوصا بخش دالی کردن اون 4 نفر حال کردم کیفیت خوبش بیاد دانلود کنمیعنی ژاپنیا واقعا حال میکنن با این کنفرانس؟
فقط اون وسط استریم قطع شد چی نشون داد؟ کسی دید؟
اگه حال کنن به عقلشون باید شک کرد یعنی من فقط دو جا خوشحال شدم، یکی سر Danganronpa V3 که سورپرایز نبود فقط یه تریلر بود، با اون بازی Musou Style جدید KT که اولش فکر کردم NG جدید معرفی شد بعد دیدم نه Allstar musou shitه
فقط اون وسط استریم قطع شد چی نشون داد؟ کسی دید؟
البته یکی دوتا بازی جالب این وسط بود ، یکی همینی که ماکان گفت اسکی از FFـه ، یکی هم بازی PG
اون بازیه Koei Stars که نمیدونیم اسمش چی بود هم،بستگی به کاراکترهاش داره...شاید نیم نگاهی بهش انداختم
می توو مخصوصا اینکه برداشتن L'Arc en ciel رو آوردن که یه مدت خیلی کاراشونو دنبال میکردم و دوسشون دارم البته به احتمال 99% برای غرب نمیاد بهتره امیدوار نشیم کلاالبته من با قابلیت های VR خیلی حال کردم
کنسرت Visual Kei میری با VR
کی عاشقش شد؟ حرف دهنت رو بفهم با ناموس مردم چیکار داریخوشحالم که نبودم پس فقط اون دختره که ماکان عاشقش شدو از دس دادمو دالی کردنشون کوجیما هم فقط اومد بگه OW DS شده ، عجب کنفرانسی بوده پَ