بصورت خیلی ریز و نامحسوس هم DRM مخفی داره (برپایه آنلاین ساخته شده و بازیکنا با سیم بهم وصلن و ایناDS متاسفانه OW هست!![]()
فردین که بپسنده ، از واجباته دیدنشکی عاشقش شد؟حرف دهنت رو بفهم با ناموس مردم چیکار داری
![]()
![]()
الان خداییش یه نفر اینجا میبینی که از مراسم لذت برده باشه؟ یه همچین کسی رو به من نشون بده خودم شخصا جهت محکم کاری با ماشین ۳ بار از روش رد میشمبه نظر یکسری ها هستند هر چقدرم ضعیف باشه مراسم . بازم از مراسم لذت میبرند . شاید به دلیل علاقه اشون به یک برند خاص
به نظرم این شخص کلا بدش نیمده . >>الان خداییش یه نفر اینجا میبینی که از مراسم لذت برده باشه؟
اون بنده خدا که فقط گفته اینا معرفی شدن. اگه منظورت پست قبلیش یعنی مال امیره که اون رو نبین الان اینطوری نوشته، داره ما رو تسکین میده وگرنه الان از درون خودش نابودتر از همهاست چون نه وانپیس توی مراسم بود نه ناروتو، نه NnK II و نه Gravity Rush 2چند پست قبل صفحه 9 #127
اون اسکی از WoFF که خیلی داغون به نظر میومد کجاش جالب بود؟
ولی Granblue Fantasy جالب بود
می توومخصوصا اینکه برداشتن L'Arc en ciel رو آوردن که یه مدت خیلی کاراشونو دنبال میکردم و دوسشون دارم
البته به احتمال 99% برای غرب نمیاد بهتره امیدوار نشیم کلا
![]()
اشتباه گفتم گویا عددش عوض شد.اون بنده خدا که فقط گفته اینا معرفی شدن. اگه منظورت پست قبلیش یعنی مال امیره که اون رو نبین الان اینطوری نوشته، داره ما رو تسکین میده وگرنه الان از درون خودش نابودتر از همهاست چون نه وانپیس توی مراسم بود نه ناروتو، نه NnK II و نه Gravity Rush 2![]()
اشتباه گفتم گویا عددش عوض شد.
آقا کلا انگار اکثرا راضی نیستند در اینجا !
پوزش بابت وقت گرفتن
ولی من تقریبا به هیچ وجه راضی نبودم از این . باز TGS سال قبل واقعا بهتر بود به نظرم مراسم سونی !
==========
یه چیز عجیب نمیفهمم چرا با اینکه نینتندو بازار ژاپن براش مهمه و فروششم بد نیست (که خوبم هست کلا) اما چرا در TGS کلا اقدام خاصی نمیکنه ؟ چرا جدا ؟ :/
نینتندو تو E3 هم اقدام خاصی نمیکنه دیگه چه برسه به TGS![]()
حالا این کنفرانس داغون به کنار ولی...
با این تاریخ عرضه هایی که توی مراسم معرفی شد من دارم خودم رو برای به F*ck رفتن آماده میکنم
این بازیا تقریبا توی یه بازه یه ماهه از هم عرضه میشن:
Resident Evil 7 biohazard - January 24
Yakuza 0 - January 24
Nioh - February 9
For Honor - February 14
Persona 5 - February 14
NieR Automata - February 23
Horizon Zero Dawn - February 28
بقیه رو نمیدونم ولی هر چی امسال میخواستم بازی کنم جمع شده توی این یه ماه
البته یه سری بازی هم هستن که تاریخ دقیق ندارن ولی گفته شده که اوایل ۲۰۱۷ عرضه میشن و ممکنه توی این بازه بیفتن مثل : ME Andromeda - Outlast 2 - Yook Laylee - Tekken 7بعضی بازیا هم هستن که احتمالا جا انداختم...
احتمالا این لیست رو دوباره در آینده با بازیهای تاخیر خورده بیشتری ویرایش خواهم کرد![]()
اون شباهتی به WoFF نداشت اصلااون اسکی از WoFF که خیلی داغون به نظر میومد کجاش جالب بود؟
ولی Granblue Fantasy جالب بود
می توومخصوصا اینکه برداشتن L'Arc en ciel رو آوردن که یه مدت خیلی کاراشونو دنبال میکردم و دوسشون دارم
البته به احتمال 99% برای غرب نمیاد بهتره امیدوار نشیم کلا
![]()
اگر منظور پست من هست، خوب بالاخره برای هر کسی ممکنه یه چیز خوبی توی کنفرانسی باشه!به نظرم این شخص کلا بدش نیمده . >>
چند پست قبل صفحه 9 #127
اگر منظور پست من هست، خوب بالاخره برای هر کسی ممکنه یه چیز خوبی توی کنفرانسی باشه!
بازی هایی که میخواستم هیچکدوم حضور نداشتن! نه وان پیس، نه NnK II ، نه KH III ، نه GR2 و نه حتی Boruto !
اما دلیل نمیشه وقتی یه بازی میبینم و ازش خوشم میاد، بگم اه اه! چقدر این بازی بد بود نشون دادن![]()