دقیقا همینی که ماکان گفت رو بعد پراسم به علی گفتمحالا این کنفرانس داغون به کنار ولی...
با این تاریخ عرضه هایی که توی مراسم معرفی شد من دارم خودم رو برای به F*ck رفتن آماده میکنم
این بازیا تقریبا توی یه بازه یه ماهه از هم عرضه میشن:
Resident Evil 7 biohazard - January 24
Yakuza 0 - January 24
Nioh - February 9
For Honor - February 14
Persona 5 - February 14
NieR Automata - February 23
Horizon Zero Dawn - February 28
بقیه رو نمیدونم ولی هر چی امسال میخواستم بازی کنم جمع شده توی این یه ماه
البته یه سری بازی هم هستن که تاریخ دقیق ندارن ولی گفته شده که اوایل ۲۰۱۷ عرضه میشن و ممکنه توی این بازه بیفتن مثل : ME Andromeda - Outlast 2 - Yook Laylee - Tekken 7بعضی بازیا هم هستن که احتمالا جا انداختم...
احتمالا این لیست رو دوباره در آینده با بازیهای تاخیر خورده بیشتری ویرایش خواهم کرد![]()
قول میدم ندیده هم از کنفرانس بدم بیاد و دو بار روی مانیتور بالا بیارم .. تا اون دوستمون هم ناراحت نشه ... کلا رد دادیم
حقیقتش من با اپن ورد شدن بازی ها نه موافقم نه مخالفمچرا باید DS هم اپن ورد باشه؟!
کوجیما بیشتر تواناییش تو ساخت بازیای خطی و سرراسته نمیدونم چرا انقد علاقه داره به اپن ورد![]()
موقع معرفی بازی این رو گفتنآره Granblue Fantasy خوب بود! طراحی کاراکترهاشم دوست میداشتم![]()
البته اینم علی میگفت گویا تمرکزش رو بخش آنلاینه![]()
حسادت به جی تی ای؟! :/دقیقا به نظرم بخاطر حسادت به gta همچین کاری کرده خب وقتی نمیتونه چرا همچین کاری میکنه
راس میگید اشتباه از من بوداینقدر وید نزنید، حسادت به GTA چیه دیگه؟![]()
+این بازیا تقریبا توی یه بازه یه ماهه از هم عرضه میشن:
Resident Evil 7 biohazard - January 24
Yakuza 0 - January 24
Nioh - February 9
For Honor - February 14
Persona 5 - February 14
NieR Automata - February 23
Horizon Zero Dawn - February 28
بازی های غربی رو کار ندارم ، اما بازی های ژاپنی رو اگر روزهای اول گرفتی که شانس اوردی! نگرفتی بعدا دست دو که عمرا گیرت نمیاد،نو هم بخوای میگن نداریم،باید سفارشی برات بیاریم، 6ماه هم از بازی گذشته باشه باز با همون قیمت روز اول(و یا حتی گرون تر!فاز بازیبازهای ایرانی چیه که فکر میکنن همه ی بازی های را باید سر موقع انجام بدن؟!![]()
---همچنین شایان ذکر است که طی جدیدترین تریلر منتشر شده از این عنوان، «کویی تکمو» اعلام کرده که این بازی حدود ۱۲۰ دقیقه از سه فیلم ابتدایی «برسرک» را در خود داشته و به احتمال بسیار زیاد در کنار میانپردههای اصلی بازی به عنوان میانپرده انیمهای از آنان استفاده خواهد کرد.