M Metal Gear کاربر سایت Sep 2, 2016 #1 . آخرین ویرایش: May 27, 2023 Reactions: sabco, Silent Siren, MrElectricWizard و 10 کاربر دیگر
Cloud Strife Loyal Member Sep 13, 2016 #63 راستی تریلر XV خیلی خوب بود! بعد لونا تو بازی از KG خوشگل تره چرا؟
Cloud Strife Loyal Member Sep 13, 2016 #64 این دختره چه نقش مزخرفی داره بنده خدا! یه ساعته در نقش پایه PS4 رو نگه داشته!
NoctisSasuke کاربر سایت Sep 13, 2016 #66 نوشته شده توسط Oakenshield: لینک بدین بیشتر... اینجا: /watch?v=I5o6hZiksHc Reactions: Oakenshield
Cloud Strife Loyal Member Sep 13, 2016 #67 CoD خیلی خوب بود! خدایی اصلا شبیه به CoD نیست! بیشتر میخوره یه KZ باشه!
Oakenshield Fire and Cold Ashes کاربر سایت Sep 13, 2016 #68 نوشته شده توسط NoctisSasuke: اینجا: /watch?v=I5o6hZiksHc بیشتر... عکس از باندل15 میگذاری؟
K o j i m a کاربر سایت Sep 13, 2016 #69 ویتا نقره ای چقدر خوشگله فرشاد برو توو کارش Reactions: NoctisSasuke
NoctisSasuke کاربر سایت Sep 13, 2016 #70 نوشته شده توسط Oakenshield: عکس از باندل15 میگذاری؟ بیشتر... ولش کن >__> رو اسلیمه خجالت هم نمیکشن رو زشت ترین کنسول حاضر سونی باندل دادن Reactions: Oakenshield and Cloud Strife
نوشته شده توسط Oakenshield: عکس از باندل15 میگذاری؟ بیشتر... ولش کن >__> رو اسلیمه خجالت هم نمیکشن رو زشت ترین کنسول حاضر سونی باندل دادن
NoctisSasuke کاربر سایت Sep 13, 2016 #73 نوشته شده توسط K o j i m a: ویتا نقره ای چقدر خوشگله فرشاد برو توو کارش بیشتر... آره ولی بخوام باز ویتا بخرم سری قدیمی رو میخرم هم قشنگ تره هم صفحه بهتری داره برا همینه منتظر مدل جدیدش بودم Reactions: K o j i m a
نوشته شده توسط K o j i m a: ویتا نقره ای چقدر خوشگله فرشاد برو توو کارش بیشتر... آره ولی بخوام باز ویتا بخرم سری قدیمی رو میخرم هم قشنگ تره هم صفحه بهتری داره برا همینه منتظر مدل جدیدش بودم
NoctisSasuke کاربر سایت Sep 13, 2016 #74 نوشته شده توسط Cloud Strife: یوتیوب واسه من ترکید! بیشتر... استریم ترکیده رفرش میکنم هی یه چیز رو تکراری نشون میده Reactions: Oakenshield
نوشته شده توسط Cloud Strife: یوتیوب واسه من ترکید! بیشتر... استریم ترکیده رفرش میکنم هی یه چیز رو تکراری نشون میده
F FUTURE Endure & Survive کاربر سایت Sep 13, 2016 #75 نوشته شده توسط Akiba: استریم برا شما هم ترکید؟ بیشتر... آره روی لوگوی Ubisoft مونده!!