11:30 ظهر به وقت تهران...اقا يه سوال: كنفرانس ١١:٣٠ شب شروع ميشه يا ظهر؟
نه نمیزنیمیه چیز بگم من رو نمیزنید؟
بدجوری منتظر مدل جدید ویتا هستم
یه مدلی که از سری اول هم بهتر باشه نه یکی مثل سری 2000 که هم زشت تر بود هم کیفیت تصویر پایین تری داشت
بلکه مجبور شم دوباره ویتا بخرم
نه نمیزنیم
ما هم منتظریم یه ویتا با پشتیبانی خوب سونی ببینیم که البته خیلی بعیده.سونی فعلا چسبیده به 4 و سود خوبی هم براش داره
شما راضی هستی 90% راضی نیستنوالا من که به شدت از وضع کنونی ویتا راضیم و بازیایی مثل آنچارتد و گاو (خدا خفه کنه یه سریا رو که این "گاو" رو انداختن تو دهنم ) و . . . رو با PS4 بیشتر حال میکنم
همین بازیای ژاپنی که براش اومده دیوانه کنندست و از این بهتر نمیشه
شما راضی هستی 90% راضی نیستن
اگه فقط بازی ژاپنی قرار باشه واسه ویتای جدید بیاد،امیدوارم فقط تو همون ژاپن منتشر بشه و هیچوقت خارج از مرز های ژاپن صادر نشه:neutral:
ویتا در بد ترین حالتش قرار داره و یه کنسول مرده محسوب میشه،من نگفتم به خاطر غیر ژاپنی بود،باید هر دو رو باهم داشته باشن البته ویتا بازی ژاپنی خوب خیلی زیاد نداره اکثر بازیاش ایندی هستناتفاقا به نظر من کنسول دستی فقط بازیای ژاپنی باهاش حال میده
برای مثال همین PSP که خیلی فروش کرد و موفق شد یا تک تک کنسولای دستی نینتندو به خاطر غیر ژاپنی بود؟
به نظر من که ویتا داره بهترین حالت ممکن خودش رو پیش میره و همینجوری باید پیش بره
مگه یاکوزاست مرد حسابی؟اون آرکید سنتر پشت بروتو،خیلی تو چشم ـه
کاش بشه رفت اونجا ، یه دوتا بازی هم بچپونند! جالب میشه ها ... گرچه بعید میدونم چنین حالی بدن
والله گیمر بود بروتومگه یاکوزاست مرد حسابی؟
بگذریم، کمتر از یک ساعت نیم دیگه مونده تا کنفرانس امیدوارم چندتا بازی ژاپن خفن نشون بدن قشنگ حال کنیم با کنفرانس
بیا ما رو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیموالله گیمر بود بروتو
کنفرانس امروزه؟؟؟ اصلا حواسم نبود
بیا ما رو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیم